- 16 Haziran 2015
- 403
- 305
- 23
- 40
İnşallah canım herşeyde var bi hayır hele bi adet olayımda iğne yemeyede razıyımbana da aslında doktorum iğne önerdi ama ben bu ay yine femara deneyeceğim elimde kalmasın ilacım da, son 10 tanem kaldı...
benim hep büyüdü ama olmadı işte, nasip.
inşallah iğne daha etkili olur.
Sagol canim. Gec oldu ama sizlerin de gunu kutlu olsun. :) ben de adet olmadim henuzGünaydın kızlarr, Dünya kadınlar gününüzü kutluyorum. M meryemcikolatayeme canım ben de daha olmadım ya tarlusal kullandım biteli bugün 4. Gün tık yok.Dolunay22 canım sen ne durumdasın?
Sagol canim. Gec oldu ama sizlerin de gunu kutlu olsun. :) ben de adet olmadim henuzhicbir belirti de yok. Yani adetten bir hafta once goguslerim siser ama tık yok. Duzenli olmasa da sogan suyu ictim ama. Sogan suyundan sonra millet hep adet olmus pesi sira. Beklemedeyim. Su siralar derse yogunlastim. Sinav cok yaklasti. Kpss ye hazirlaniyorum. Bebek fikri aklimdan da cikiyor bu vesileyle. Bebege yogunlassam ders calisamiyorum o yuzden biraktim kendi haline.
Geç oldukça tedavi aksayacak diye korkuyorum canım arada sancım oluyor inşallah daha fazla uzamaz.geç olsun güç olmasın, stresimizi azaltacak bişeylere yönlenmeliyiz biz de.
günaydın kızlar,
ben bugün adet oldum, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
zenderu kendini daha çok sınava ver bence de, inşallah başarılı olursun. zaten bebek meselesi kafaya takıldıkça olmuyor, aklından bi nebze olsun atabilmen için de iyi olacaktır.
allah kolaylıklar versin.
Meryemcim cok sevindim adet olmana. Darisi basimiza :)) sagolun kizlar dua edin bana da. Yillardir bekliyorum atanmak icin. Bebek olmadi bari is olsunKızlar günaydın, canım sınavına öncelik verirsen aklından çıkınca hayırlısı ile oda olur inşallah. Adet olmana sevindim canım benim dün bi ara ağrım oldu ama gelen giden yok maalesef. Bi olsamda bende başlasam şu iğnelere başka bişey istemiyorum. Testte yaptım ama negatif çıktı.
İnşallah canım benim, hayırlısı ile atanırsın inşallah benimde bu dönemden sonra kamu yönetimi bitiyor bende hayırlısı ile başlıycam. Kızlar adet olmak için bi bitki bişey var mı bildiğiniz ya.Meryemcim cok sevindim adet olmana. Darisi basimiza :)) sagolun kizlar dua edin bana da. Yillardir bekliyorum atanmak icin. Bebek olmadi bari is olsun
Meryemcim cok sevindim adet olmana. Darisi basimiza :)) sagolun kizlar dua edin bana da. Yillardir bekliyorum atanmak icin. Bebek olmadi bari is olsun
İnşallah canım benim, hayırlısı ile atanırsın inşallah benimde bu dönemden sonra kamu yönetimi bitiyor bende hayırlısı ile başlıycam. Kızlar adet olmak için bi bitki bişey var mı bildiğiniz ya.
Ben bi kez civanpercemi icmistim. Bir hafta sonrasinda oldum cnmİnşallah canım benim, hayırlısı ile atanırsın inşallah benimde bu dönemden sonra kamu yönetimi bitiyor bende hayırlısı ile başlıycam. Kızlar adet olmak için bi bitki bişey var mı bildiğiniz ya.
Hafta sonuna kadar bekliycem canım kasık ağrım var çünkü, eğer gelmezse pazartesi gününe randevu alıp doktora gidicem.Ben bi kez civanpercemi icmistim. Bir hafta sonrasinda oldum cnm
Cnm maydanoz ye bol bol işe yaradığını duymuştumİnşallah canım benim, hayırlısı ile atanırsın inşallah benimde bu dönemden sonra kamu yönetimi bitiyor bende hayırlısı ile başlıycam. Kızlar adet olmak için bi bitki bişey var mı bildiğiniz ya.
Cnm maydanoz ye bol bol işe yaradığını duymuştum
Dolunay22 M meryemcikolatayeme Kızlarr hastalandım. Kekik okumuştum yatmadan önce bi su bardağı kaynamış suya iki çay kaşığı kekik attım beklettim ve içtim. Gece wc ye kalktım hastalanmışım :) yarına randevu aldım bu ay inşallah hayırlısını yaşarız :)
Valla bende ilaç kullanmadım şaşırdım canım :) çok mutluyum. Yarın yani ikinci günü başlanıcak canım o yüzden yarın gidicem. Bu arada 4 kilo verdim bu süreçte yürüyüşe de devam ediyorum ay çok heyecanlıyım :)oh gözümüz aydın :) bu ay uzun zamandır ilk kez regl olduğum için sevindim, önceki aylarda bi beklentim oluyordu ama bu ay 0 beklenti ile noktalandı... iğne regl in kaçıncı günü başlıyor canım?
Valla bende ilaç kullanmadım şaşırdım canım :) çok mutluyum. Yarın yani ikinci günü başlanıcak canım o yüzden yarın gidicem. Bu arada 4 kilo verdim bu süreçte yürüyüşe de devam ediyorum ay çok heyecanlıyım :)
Canım vuruluyorum ben prengnly veriyor. Valla canım vurulmaya başlasamda iğneleri dikkat edicem yinede yiyip içtiklerime her gün bir saat yürüyüş yapıyorum.çok iyi canım, kilo ne kadar versek o kadar iyi, ben de yarın femara içmeye başlıyorum bu ay iyi gelişmiş yumurta olursa aşılama yapalım diyeceğim ama bakalım nolacak allah bilir...
iştahımı kontrol etmem zor oluyor femarayla, bi önceki ay içtiğim hafta 1,5 kilo aldım ama geri verdim onu...
bakalım senin iğne ile gidişat nasıl olacak?
zenderu, sende bi gelişme var mı canım?
bi de kızlar siz çatlatma iğnesi vurulmuşmuydunuz hiç, doktorum neden bana yapmıyor acaba? bu ay soracağım...
Yani 36 saatten sonra iliskiye gerek yok mi canım. Mesela ben pazar günü iğne oldu pazartesi salı oldu. Sonra olmasina gerek var mi acabaCanım vuruluyorum ben prengnly veriyor. Valla canım vurulmaya başlasamda iğneleri dikkat edicem yinede yiyip içtiklerime her gün bir saat yürüyüş yapıyorum.
uzgungul canım bana doktor tam 36 saat sonra ilişki önermişti yumurtanın çatlayıp spermle buluşacağı noktaya gelmesi tam 36 saate tekamul ediyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?