Femara kullananlar kulübü

Yani 36 saatten sonra iliskiye gerek yok mi canım. Mesela ben pazar günü iğne oldu pazartesi salı oldu. Sonra olmasina gerek var mi acaba
Bana sorarsan iğneden sonra bir hafta birer gün ara ile düzenli ilişkide bulunun derim canım hemen kalkma. Kalçanın altına spermler dışarıya çıkmayacak şekilde yastık falan koy. Mümkün mertebe kalkma bana doktorum bunları diyodu canım.

hmm anladım canım. doktor da öyle demişti bana ama bakalım nasip tek yumurta vardı zaten olur mu olmaz mı Allah bilir

hmm anladım canım. doktor da öyle demişti bana ama bakalım nasip tek yumurta vardı zaten olur mu olmaz mı Allah bilir
Olmaz diye düşünme en iyisini düşün herşeyin canım, benim bi arkadaşımda da tek yumurta vardı ve şuan hamile hayırlısını iste

Olmaz diye düşünme en iyisini düşün herşeyin canım, benim bi arkadaşımda da tek yumurta vardı ve şuan hamile hayırlısını iste
inşallah ya Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Tek yumurta tek sperm kâfi yeter ki Allah nasip etsin, içini ferah tut her zaman iyi düşün arkadaşım. Kaygı çok olumsuz etkiliyor. Inşallah sonunuz selamet olsun mübarek gecede Allah kimseyi bu hasrette koymasın.

Tek yumurta tek sperm kâfi yeter ki Allah nasip etsin, içini ferah tut her zaman iyi düşün arkadaşım. Kaygı çok olumsuz etkiliyor. Inşallah sonunuz selamet olsun mübarek gecede Allah kimseyi bu hasrette koymasın.
Amiin .canım inşallah ne güzel bi dua.

Kızlarr hayırlı cumalar bugün dualarınıza benide dahil edin adetliyim okuyamıyorum. Doktordan geldim menagon iğnelere başlıyoruz hayırlısı ile inşallah bu ay iyi sonuçlar alıcaz.

benin çatlama iğnesinden sonra sadece 2 kez ilişki oldu. diğer günler yapamadık maalesef. acaba buna rağmen olur mu ki.

Kızlarr hayırlı cumalar bugün dualarınıza benide dahil edin adetliyim okuyamıyorum. Doktordan geldim menagon iğnelere başlıyoruz hayırlısı ile inşallah bu ay iyi sonuçlar alıcaz.

her zaman canım, hep duamda sadece ben değil tüm isteyenler, burda birimizin müjdesini okuyunca kaç kişiye umut oluyor.perşembe gecelerini cumaları fırsat bilmek lazım. allah büyük.
iğneyi kendin mi yapacaksın yoksa bi yerde mi vurulacaksın?

Canım iğnem Im olduğu için kalçadan bi tanıdığıma vurdurucam birtek pazar günü kendim vurucam. Aynı saatte mutlaka vurdur dedi doktorum çünkü. Hayırlısı olur inşallah canım ya

Canim ben hala adet olmadim malesef. Beklemedeyim. Ilac falan almicam.
Ben ilac kullandiktan sonra her defasinda dr catlatma ignesi verdi. Kontrollu takip icin bence sen de vurul.

Merhaba bende buraya yeni uye oldum adetimin 2 gunu femara kullandim 5 gun bugun yumurta takibim yapildi birtanesi iyiymis 17 mm diget 2 tanesi buyume asamasindaymis doktor pazar gunune catlatma ignesi verdi sali gunu ise asilamam insaalh olur

Kızlarrr Dolunay22 M meryemcikolatayeme nasılsınız? Ben akşam ilk iğnemi vuruldum inşallah haftaya cumaya kadar büyüme gösterir faydası olur. Sizler neler yaptınız?

Canım bende femara içmeye başladım cuma günü kontrole gideceğim. Senin de mi cuma günü takibin? Inşallah Güzelce büyürler yumurtalar, çok umutluyum. İnşallah yine hüsran olmaz sonumuz.
Dolunay22 canım kaçıncı günün oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…