Evet canım bende cuma günü kontrole gideceğim. Elimizden geleni yapalım gerisi Rabbime kalmış. İnşallah cuma günü ikimizde hayırlı haberlerle döneriz canım.Canım bende femara içmeye başladım cuma günü kontrole gideceğim. Senin de mi cuma günü takibin? Inşallah Güzelce büyürler yumurtalar, çok umutluyum. İnşallah yine hüsran olmaz sonumuz.
Dolunay22 canım kaçıncı günün oldu?
Âmin cümleten inşallah canım.Evet canım bende cuma günü kontrole gideceğim. Elimizden geleni yapalım gerisi Rabbime kalmış. İnşallah cuma günü ikimizde hayırlı haberlerle döneriz canım.
Canım bende femara içmeye başladım cuma günü kontrole gideceğim. Senin de mi cuma günü takibin? Inşallah Güzelce büyürler yumurtalar, çok umutluyum. İnşallah yine hüsran olmaz sonumuz.
KızlarrrDolunay22 M meryemcikolatayeme nasılsınız? Ben akşam ilk iğnemi vuruldum inşallah haftaya cumaya kadar büyüme gösterir faydası olur. Sizler neler yaptınız?
Ben de iyiyim kizlar. Bir gelisme yok. Adet olmadim. Belirti de yok. Cok az kasik agrim var ama adet belirtisi mi bilmiyorum. 7 gun gecti adetin ustunden. Ama anormal bir durum degil. Ilac ve igne kullanmadigim aylarda en az 10 gun gecer adetimi.Canım bende femara içmeye başladım cuma günü kontrole gideceğim. Senin de mi cuma günü takibin? Inşallah Güzelce büyürler yumurtalar, çok umutluyum. İnşallah yine hüsran olmaz sonumuz.
Canımm iyiyim sen nasılsın? Arısütünü bende unutuyorum yemeyi canım. İğnenin yanında inofolic kullanıyorum sabah akşam aç karnına canım. İncir suyu içicem kuru incirin suyunu iki gün içicem cuma kontrole gidene kadar faydası oluyor onunda canım. Sen nasılsın?Su_cetin canım nasılsın? iğnenin yanında inofolic falan da kullandırıyor mu doktorun? arı sütü al demiştin bana ama ben onu almadım, herhalde artık alsam da faydası olmaz :S
Canımm iyiyim sen nasılsın? Arısütünü bende unutuyorum yemeyi canım. İğnenin yanında inofolic kullanıyorum sabah akşam aç karnına canım. İncir suyu içicem kuru incirin suyunu iki gün içicem cuma kontrole gidene kadar faydası oluyor onunda canım. Sen nasılsın?
Canim iyiyim ben de. Arada bakiyorum foruma. Sizi takip ediyorum iyi haberler almak icin. :))canım merhaba, ben bugün doktora gittim, yarın gidemeyecektim.1 tane 11 bi tane de 12 mm yumurtam varmış. cumartesi yine gideceğim. bakalım büyüyecekler mi acaba? sen nasılsın?
Dolunay22 sen nasılsın canım?
S Seydaulu benim de 10. günümde 11-12 mm... senin aşılama oldu mu, ne kadar büyüdü yumurtan, çatlatma iğnesi verdiler mi? beni aydınlatırsan çok mutlu olacağım.
:,( büyümedicanım merhaba, ben bugün doktora gittim, yarın gidemeyecektim.1 tane 11 bi tane de 12 mm yumurtam varmış. cumartesi yine gideceğim. bakalım büyüyecekler mi acaba? sen nasılsın?
Dolunay22 sen nasılsın canım?
S Seydaulu benim de 10. günümde 11-12 mm... senin aşılama oldu mu, ne kadar büyüdü yumurtan, çatlatma iğnesi verdiler mi? beni aydınlatırsan çok mutlu olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?