Femara kullananlar kulübü

Evet canım bende cuma günü kontrole gideceğim. Elimizden geleni yapalım gerisi Rabbime kalmış. İnşallah cuma günü ikimizde hayırlı haberlerle döneriz canım.

Evet cuma gunuydu kontrolum 17mm olmus dedi doktorum catlatma ignesi verdi pazar aksama 11 de vurucam sali asilama yapilacak

Kızlarrr Dolunay22 M meryemcikolatayeme nasılsınız? Ben akşam ilk iğnemi vuruldum inşallah haftaya cumaya kadar büyüme gösterir faydası olur. Sizler neler yaptınız?

Ben de iyiyim kizlar. Bir gelisme yok. Adet olmadim. Belirti de yok. Cok az kasik agrim var ama adet belirtisi mi bilmiyorum. 7 gun gecti adetin ustunden. Ama anormal bir durum degil. Ilac ve igne kullanmadigim aylarda en az 10 gun gecer adetimi.

Canim nasıl yanı sen adetinin ilk gününden sayıp 8. günü mu 17 mm olduğunu söylüyorsun? O zaman zaten ilacı 3. Gün kullanıyoruz ve 5 gün. İlaç biter bitmez mi öyle büyüdü?? Benim büyümüyor o zaman E esenengn

Evet ayin 4 de adet oldum 5inde doktora gittim femera ilac verdi 5 gun kullandim 11 de doktora gittim 17mm oldugunu soyledi 7 gunde olmustu

Canim ben adetin 3. Gunu femaraya başladım. 5 gün kullandım. 10. Gün(salı) 11 mm di. 12. Gün(perşembe) 13mm olmuş. Doktor yavaş gelişiyor dedi. Bu salı gidicem bakalım kaç mm olmuş.her gün 1 mm buyuse salıya 18 mm olur inşallah: D Merakla bekliyorum. Klomen hiç etki etmedi hep 11 mm de kaldı. Bununla büyüyor biraz. İnşallah güzel sonuçlar alırız :)

Insallah bende bu gece catlatma ignesi vurdurucam salida asilama yapicakalar hayirlisi artik bakalim

Allah her şeyin hayırlısını versin. Biz esimle umreden hurma poleni getirdik balla karıştırıp yedik. Arı poleni de diyorlar sperm için. Tabi veren Allah. Bunlar vesile...

Su_cetin canım nasılsın? iğnenin yanında inofolic falan da kullandırıyor mu doktorun? arı sütü al demiştin bana ama ben onu almadım, herhalde artık alsam da faydası olmaz :S

Su_cetin canım nasılsın? iğnenin yanında inofolic falan da kullandırıyor mu doktorun? arı sütü al demiştin bana ama ben onu almadım, herhalde artık alsam da faydası olmaz :S
Canımm iyiyim sen nasılsın? Arısütünü bende unutuyorum yemeyi canım. İğnenin yanında inofolic kullanıyorum sabah akşam aç karnına canım. İncir suyu içicem kuru incirin suyunu iki gün içicem cuma kontrole gidene kadar faydası oluyor onunda canım. Sen nasılsın?

canım merhaba, ben bugün doktora gittim, yarın gidemeyecektim.1 tane 11 bi tane de 12 mm yumurtam varmış. cumartesi yine gideceğim. bakalım büyüyecekler mi acaba? sen nasılsın?

Dolunay22 sen nasılsın canım?

S Seydaulu benim de 10. günümde 11-12 mm... senin aşılama oldu mu, ne kadar büyüdü yumurtan, çatlatma iğnesi verdiler mi? beni aydınlatırsan çok mutlu olacağım.

Canim iyiyim ben de. Arada bakiyorum foruma. Sizi takip ediyorum iyi haberler almak icin. :))

elimde femara isimli ilaçtan var 50 tlye veriyorum ihtiyacı olan ulaşsın içinden sadece 5 adet içtim piyasa değeri 100 tl ihtiyacı olan yazsın

:,( büyümedi çok üzgünüm . klomen ile de büyümedi femara ile de. Doktor yine de bugün için rendevu verdi ama umutsuzum dedi.birazcık büyüyen de sönmüş. Ben de dua ettim sadece. Bakalım. Gidince yazarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…