Femara kullananlar kulübü

Amin canım darısı sizin başınıza inşallah. Yok ben artık iğneye geçtim canım ya iğne vuruluyorum. Menagon.
Benim doktorum ısrarla iğne vurmuyor. İğne vurursam zorla bir iki yumurta gelişir onu da aşılama ile heba edemem diyor. İgne vurursa tüp bebek yaparmış . yaşım 24 daha . beni çok uzuyor.

inşallah güzel haber alırsın, allah yardımcın olsun. siz ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz, yaşınız kaç?
inşallah enyakın zamanda güzel haber alırsınız.

M meryemcikolatayeme Dolunay22 kızlar yumrtalarım gelişiyo pazartesi yeniden çağırdı şuan 15,6 mm olmuşlar duruma göre çatlatma iğnesi vurup aşılama yapıcam dedi :)
canımm, maşallah çok güzel büyümüş. pazartesiye istenen boya gelir allahın izniyle.
incir de içtin di mi? onun da faydası oldu muhakkak. iğne zaten daha tesirlidir femaraya göre.

Aminn. 24 yaşım. Uç ay klomen kullandim. Bu ay femara. Olmadi
Canım üzüldüm büyümemesine kusura bakma sabah öyle sevinçle yazdım. Eğer büyümediyse direk iğne iste riske atma. Spor yap günde tempolu bir saat yürüyüş ya ve ekmeği hayatından çıkar hamur işini bak gör büyüyecek.

canımm, maşallah çok güzel büyümüş. pazartesiye istenen boya gelir allahın izniyle.
incir de içtin di mi? onun da faydası oldu muhakkak. iğne zaten daha tesirlidir femaraya göre.
İnciri içmedm canım doktor ikisini birden kullanma normalden fazla büyürse eğer aşılamayı kaçırırız dedi. Sadece iğne vurulucam.

İnciri içmedm canım doktor ikisini birden kullanma normalden fazla büyürse eğer aşılamayı kaçırırız dedi. Sadece iğne vurulucam.

yeterisi kadar büyüsün inşallah canım, pozitif düşün hep. kendini de koru, üşütme.
benim de az büyümüş ama belki büyür diye umut ediyorum, kötü düşünme dedi doktor da, allah büyük mübarek günde hepimiz kavuşuruz inşallah bebelerimize.

Canım incir iç sen o zaman iki üç bardak içsen gidene kadar yine faydası olur. Amin canım ya inşallah.

Tabi ki yaz sevinçle :) mutlu ol tabi ki. Kilo vermek için başladım yeme düzenime filan. Doktorunuz nerde kim memnun musunuz?

Tabi ki yaz sevinçle :) mutlu ol tabi ki. Kilo vermek için başladım yeme düzenime filan. Doktorunuz nerde kim memnun musunuz?
Çorluda şenay hanım, çok memnunum özel muayenesinde başlamıştım gitmeye. Üzüldüm yine de canım inşallah hep birlikte seviniriz. Yürüyüş dedi bana yumurtalardaki baskıyı azaltıp hareketlilik veriyor. Sabah haşlanmış yumurta ye mutlaka kalori yakımını iki katına çıkartıyor. Faydası var canım. Kilo vermeye çalış.

Canım incir iç sen o zaman iki üç bardak içsen gidene kadar yine faydası olur. Amin canım ya inşallah.
canım sabaha gidicem, bu akşam içsem mi acaba?
ben de sabahları yürüyorum 45 dakika, kilo sorunu olmasada hareketi arttırmak lazım.

birimizin sevinci hepimizin oluyor, umut oluyor, inşallah daha güzel haberleri de duyacağız.

Aynen öyle siz böyle söyleyince bana motivasyon oluyor :) Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. İstanbuldayim. Öğretmenim o yüzden anca burada gidebiliyorum izin sıkıntılı. Yoksa memnun kaldiklariniza gelmek isterdim

Kizlar benim sali gunu asilamam oldu doktor progestan verdi asagidan aliyorum yalniz aldiktan sonra sol kasigim agriyo ve batiyo catlayan yumurtaligimda soldaydi neden agrir acaba bi bildigi olan varmi

Bemim 8 gunde 17 mm olmustu hangi ilaci kullaniyosun

Kizlar benim sali gunu asilamam oldu doktor progestan verdi asagidan aliyorum yalniz aldiktan sonra sol kasigim agriyo ve batiyo catlayan yumurtaligimda soldaydi neden agrir acaba bi bildigi olan varmi
Doktorumun demesine göre tutunma durumunda kasıkta batma ve ağrı olması normal dedi. Aşılamada canın yandı mı canım? Bende çarşamba günü olucam büyük ihtimalle.

İç canım gündüzde iç gece yatmadan özellikle iç şimdi akşam yemeği yemeden iç birde gece yatmadan iç. Ben son gün üç bardak içmiştim ocak ayında kalitesinedw faydası oluyomuş.

Tutununcami agri ve batma oluyomus yani insallah tutinmustur tek hayalim allahim hayirlisini versin aslinda benim canim biraz yandi bide oadaki psikoloji cok farkli istet istemez duygusallasip agliyosun yaninda esin yada baska bi tanidigini ariyo insan ben aglamistim spekulum takilirken canim biraz yandi ama spermi verip vermedigini duymuyosusn bile 5 dak bitiyo isin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…