Bemim 8 gunde 17 mm olmustu hangi ilaci kullaniyosun
Doktorum bana dedi ki aşılamadan üç gün önce perhiz istiyomuş eşimin sperm sayısı iyi çıktı. Bir de kataterle açıcam dedi hiç hissetmiyceksin bile dedi rahimin içine yumurtaya en yakın yere bırakıcam dedi. Saç teli kadar ince bi enjeksiyonla enjekte edicem dedi canım. Size perhiz falan verdi mi?Ozeldemi olucaksin bide benim anlamadigim spermi rahim boslugunami yoksa yumurtaya yakinami birakiyolar
alayım da kuru incir, yapayım hemen. sağol canım.İç canım gündüzde iç gece yatmadan özellikle iç şimdi akşam yemeği yemeden iç birde gece yatmadan iç. Ben son gün üç bardak içmiştim ocak ayında kalitesinedw faydası oluyomuş.
Canım üç bardak içebilirsen üç tane iç. Bak ne diycem size doktorunuz verdi mi bilmiyorum ama ben düzenli inofolic kullandım. Doktorum yumurtanın gelişmesinde ve kalitesinde çok etkili olduğunu sabah akşam aç karnına içmemi söyledi. Sende al istersen canım. Kuru incirleri yemedim ben suyunu iç sadece 3 tane incire 1,5 su bardağı su koydum.alayım da kuru incir, yapayım hemen. sağol canım.
Doktorum bana dedi ki aşılamadan üç gün önce perhiz istiyomuş eşimin sperm sayısı iyi çıktı. Bir de kataterle açıcam dedi hiç hissetmiyceksin bile dedi rahimin içine yumurtaya en yakın yere bırakıcam dedi. Saç teli kadar ince bi enjeksiyonla enjekte edicem dedi canım. Size perhiz falan verdi mi?
canım doktorum bana beş günü geçtiğinde spermin kalitesinin düştüğünü söylemişti. Bakalım pazartesi bi gidelim herşey o zaman belli olacak. 20 mm ulaşmış oluyo senin kaç mm de vurdular çatlatma iğnesiniSpekulum iste o onu takarken biraz aciyo bide su icirttiriyolar yumurtaliga bakmak icin ultarasonda kasigina baski yapinca oda biraz geri insani sanki tuvaletini yapicakmissin gibi ama onemli olan o spekulumun takilma ani ondan sonra zaten 2 dakkada spermi yerlestiriyolar perhiz biz 6 gun yaptik daha iyi bence
6 gunde esimin daha yogun gelmisti mesala spermi benim sol yumurtaligim buyumustu 2 gundurde batma agri oluyo orda herkeste gogus agrisi sisme oluyomus ama bende yok gogus agrisi sadece batma ve agri oluyo bugun ilk gunumude sayarsam 4 gunum
Evet sali gunu oldum ogunude sayarsam 4 gunum solumdaki yumurtaligim catlamisti orasi baski ve agri yapiyo suan
Canım ben düşünmüyorum zaten akışına bıraktım. Böylesi daha iyi sadece yediklerime dikkat edip yürüyüşü yapmaya çalışıyorum. Valla canım hayırlısı artık bakalım pazartesi bi gidelimde ne olup gidicek bakıcaz. Ayrıca sana şumu diyim arkadaşımın hiç bir belirtisi yokken adet olucak şekilde akıntısı ve ağrısı varken hamile kaldı. Kimseyle kıyaslama kendi ağrılarını yafa belirtilerini herksin farklı oluyor. Düşünme ayrıca başka şeylere ver kendini çok düşünmekte tutunmasına engel oluyormuş.17Mm olmustu 8 gunde en son ultarason goruntusunde 2 gun sonra igneyi yap dedi buyur ozamana kadar dedi fazla kafana takma bence
Yok canım 14. Gün yap zaten bebişin rahime düşmesi ve tutunması sekizinci günde gerçekleşiyormuş. Kan tahlili için çok erken yanıltır seni ve üzülürsün. O yüzden sabret ve sabırla dua et ki Rabbim yumurtana can versin canım.Hayirlisi ile bekliyorz bakalim idrar tahlili yapsammiki diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?