Buyumemis kızlar. Femarayi günde 4 taneye çıkardı. Ben de kilo verip spor yapmaya calisicam. Bakalım ne olur.. :/Aynen öyle siz böyle söyleyince bana motivasyon oluyor :) Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. İstanbuldayim. Öğretmenim o yüzden anca burada gidebiliyorum izin sıkıntılı. Yoksa memnun kaldiklariniza gelmek isterdim
Canım üzülme vardır bunda da bir hayır. Bende iki defa hüsrandan sonra azmettim vardır bunda da Rabbimin bi bildiği dedim. Olsaydı belki düşecekti dedim yeniden sarıldım. Güçlü olacaksın canım.Buyumemis kızlar. Femarayi günde 4 taneye çıkardı. Ben de kilo verip spor yapmaya calisicam. Bakalım ne olur.. :/
Ben sordum doktora canım, iğne etkili olduğu için incire şimdi gerek yok dedi kist boyutuna ulaştırmayalım dedi. Aç karnına sabah akşam iç mutlaka sabahları da bir tatlı kaşığı bal ye ben ocak ayında femara ile öyle büyüttüm canım :)Benim de bugün 12. Günüm 15 mm olmuş yine gideceğim salıya kızlar. Umarım büyürler. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay femara değil iğne kullanıcak. Allah hayırlısını versin...
Su_cetin inciri doktora sormadım ama içtim dün bugün de içecem.
Çok doğru söylüyorsun. İnşallah diğer ayaCanım üzülme vardır bunda da bir hayır. Bende iki defa hüsrandan sonra azmettim vardır bunda da Rabbimin bi bildiği dedim. Olsaydı belki düşecekti dedim yeniden sarıldım. Güçlü olacaksın canım.
Femara günde iki mi aldin? Kaçıncı ayın? Bilgi verir misin? :)Benim de bugün 12. Günüm 15 mm olmuş yine gideceğim salıya kızlar. Umarım büyürler. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay femara değil iğne kullanıcak. Allah hayırlısını versin...
Su_cetin inciri doktora sormadım ama içtim dün bugün de içecem.
Canım hayırlı pazarlar, inciri yapıyorum. Inofolic i bi ay kullanmıştım toz olanı mı içiyorsun?Ben sordum doktora canım, iğne etkili olduğu için incire şimdi gerek yok dedi kist boyutuna ulaştırmayalım dedi. Aç karnına sabah akşam iç mutlaka sabahları da bir tatlı kaşığı bal ye ben ocak ayında femara ile öyle büyüttüm canım :)
Femara günde iki mi aldin? Kaçıncı ayın? Bilgi verir misin? :)
Ben de günde iki kez 5 gün kullandım. Bu femara ile ilk ayimdi. Daha önce 3 ay klomen kullandım . bu ay günde 4 femara dedi. Buyur mu acaba :\Adetin 3. Günü başlayıp günde iki kez aldım 5 gün... 3. Ayım bitti canım. Sen ne kadar kullandın?
Ben de günde iki kez 5 gün kullandım. Bu femara ile ilk ayimdi. Daha önce 3 ay klomen kullandım . bu ay günde 4 femara dedi. Buyur mu acaba :\
aşılamadan sonraki kaçıncı gün oldu?Benim ilk asilamam bu femera kullandin 5 gun gunde 2 defa 17mm olmustu
Dun gece hic uyuyamadin sol kasigim batiyo aciyo atesim cikti ayaklarim dondu resmen etimden et gidiyo gibi oldu
Canım hayırlı haberlerle gelemedim maalesef, iki tane yumurtam gayet çatlatılcak büyüklükte ancak iğne fazla geldiği için arkadan da yetişen 2 yumurtam daha var çoğul gebelik riskinden dolayı aşılamada iptal çatlatma iğneside olmayacak.Su_cetin bugün doktora gideceksin :) inşallah güzel haberle gelirsin canım.
Canım hayırlı haberlerle gelemedim maalesef, iki tane yumurtam gayet çatlatılcak büyüklükte ancak iğne fazla geldiği için arkadan da yetişen 2 yumurtam daha var çoğul gebelik riskinden dolayı aşılamada iptal çatlatma iğneside olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?