Femara kullananlar kulübü

Buyumemis kızlar. Femarayi günde 4 taneye çıkardı. Ben de kilo verip spor yapmaya calisicam. Bakalım ne olur.. :/

Buyumemis kızlar. Femarayi günde 4 taneye çıkardı. Ben de kilo verip spor yapmaya calisicam. Bakalım ne olur.. :/
Canım üzülme vardır bunda da bir hayır. Bende iki defa hüsrandan sonra azmettim vardır bunda da Rabbimin bi bildiği dedim. Olsaydı belki düşecekti dedim yeniden sarıldım. Güçlü olacaksın canım.

Benim de bugün 12. Günüm 15 mm olmuş yine gideceğim salıya kızlar. Umarım büyürler. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay femara değil iğne kullanıcak. Allah hayırlısını versin...
Su_cetin inciri doktora sormadım ama içtim dün bugün de içecem.

Ben sordum doktora canım, iğne etkili olduğu için incire şimdi gerek yok dedi kist boyutuna ulaştırmayalım dedi. Aç karnına sabah akşam iç mutlaka sabahları da bir tatlı kaşığı bal ye ben ocak ayında femara ile öyle büyüttüm canım :)

Canım üzülme vardır bunda da bir hayır. Bende iki defa hüsrandan sonra azmettim vardır bunda da Rabbimin bi bildiği dedim. Olsaydı belki düşecekti dedim yeniden sarıldım. Güçlü olacaksın canım.
Çok doğru söylüyorsun. İnşallah diğer aya

Canım hayırlı pazarlar, inciri yapıyorum. Inofolic i bi ay kullanmıştım toz olanı mı içiyorsun?

Dun gece hic uyuyamadin sol kasigim batiyo aciyo atesim cikti ayaklarim dondu resmen etimden et gidiyo gibi oldu

Su_cetin bugün doktora gideceksin :) inşallah güzel haberle gelirsin canım.
Canım hayırlı haberlerle gelemedim maalesef, iki tane yumurtam gayet çatlatılcak büyüklükte ancak iğne fazla geldiği için arkadan da yetişen 2 yumurtam daha var çoğul gebelik riskinden dolayı aşılamada iptal çatlatma iğneside olmayacak.

inan çok üzüldüm, 2 tanesi büyüseydi keşke... kaç doz iğne vurulmuştu canım? nolacak peki şimdi?
aşılama değil de normal beraberlikte de çoğul gebelik ihtimali var mı? ikiz olsa ne güzel de, 4 yumurta risk tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…