Femara kullananlar kulübü

Canım ikisi zaten büyümüş tam çatlıycak kıvamdalar ancak gerideki küçüklerde büyüdüğü için doktorum çatlatma iğneside aşılama da yok dedi. İnan kendime yeni yeni gelmeye başladım. Hayırlısı Rabbimden artık napayım. Adet olmayı bekliycem hayırlısı ile. Normal yollarla deniycem ben yinede ne olur ne olmaz diye

hayırlısı inşallah, sonun selamet olsun canım, belki de aşılamaya gerek kalmadan bu ay olacak.

amin ecmain.
üzme kendini canım, allah yardımcı olsun inşallah.
Canım doktoru dayanamadım yeniden aradım. Ya yumurtalarım çatlamazsa diye. Dedi ki birer gün ara ile düzenli ilişki istiyorum dedi. Vücudun içerisinden birini seçip çatlatıcak dedi. Bu boyuta gelipte çatlamayan olmuyomuş. Pes etmek yok dedi sen üzüldün diye ben uzatmadım dedi. Ne kadar iğne kullanıpta yumurtaları büyümeyen var dedi bu güzel bişey sevinmelisin ki yumurtaların sağlıklı ve büyüyüp gelişiyo dedi. Yürüyüşü bırakmak yok dedi ilaçlarada devam edicem.

Selam arkdslar iki ay önce femara kullandm yumurta bi tane oluştu kendiliğinden çatladı ama gebelik oluşmadı bu ay hsg cektirdim kendiliğinden olmazsa önümüzdeki ay tekrar femara icicem allah isteyen herkese wersin

evet, inşallah aşılamaya gerek kalmayacak :) ben çok umutluyum bu ay senden, benimkiler aheste büyüyor ama seninki çok ii büyüdü maşallah. sen daima iyi düşün, iyi olur allahın izniyle de. bakalım ben de bu akşamüstü gideceğim ve duruma göre perşembe de... inşallah büyümüş olur.
allah yardımcın olsun arkadaşım.

Selam arkdslar iki ay önce femara kullandm yumurta bi tane oluştu kendiliğinden çatladı ama gebelik oluşmadı bu ay hsg cektirdim kendiliğinden olmazsa önümüzdeki ay tekrar femara icicem allah isteyen herkese wersin

ben de geçen ay hsg çekildim, önceki aylarda da femara ile yumurtam oluştu ama döllenmedi, bu ay da femara içmeme rağmen yavaş gelişiyor, allah ol desin de inş. bu ay olmazsa önümüzdeki ay femara değil iğne ile devam edeceğiz.

İğne olarak ne kullanıolar çatlatma iğnesi mi rabbim isteyen herkese wersin icicnde de bize :)

Sağol canım ya inşallah senden de hayırlı haberler alırız. Haber vermeyi unutma sakın. İncir suyu içtin dimi? Valla herkes umutluydu ama diyorum ya Rabbimin bir bildiği var elbet deniycez bakalım olursa olur olmazsa kısmet önümüzdeki ay iğne istemem ama femara kullanırım. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alıcaz :)

zaten sanırım bu ay kullandığın iğne, önümüzdeki ayda da yumurtalıklarına tesir eder, muhakkak büyümelerine yardımcı olur gerçi bu ay olacak senin :) inşallah...
canım inciri sadece geceleri 2 bardak içiyorum. inşallah fayda eder. bakalım inşallah emeklerimiz boşa çıkmasın.

Sağol canım ya inşallah senden de hayırlı haberler alırız. Haber vermeyi unutma sakın. İncir suyu içtin dimi? Valla herkes umutluydu ama diyorum ya Rabbimin bir bildiği var elbet deniycez bakalım olursa olur olmazsa kısmet önümüzdeki ay iğne istemem ama femara kullanırım. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alıcaz :)

Canım inanıyorum ki bu yolda uğraş veren herkese nasip edecek Rabbim herkesin yüzüne gülsün. Gece daha iyi faydalı oluyormuş canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. :)

Kizlar rahim yerlesme kanamasi herkeste oluyomu moralim cok bozuk asilamanin 9 gunu ilk 6 gum sol kasigimda batma ve agri oluyodu simdi ise yok tutmadi heralde

Kizlar rahim yerlesme kanamasi herkeste oluyomu moralim cok bozuk asilamanin 9 gunu ilk 6 gum sol kasigimda batma ve agri oluyodu simdi ise yok tutmadi heralde
Yerleşme kanaması herkeste olmayabilir gönlünü ferah tut ümidini kaybetme kısmetinde warsa olur cnm hayırlı haberler werirsn inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…