Femara kullananlar kulübü

Kizlar asilamanin 9 gunu dayanamayip kan tahlili yaptirdim 3.27 cikti hicbisey anlamadim

Canim benim hayirlisi olsun. Ins asilamasiz bu ay tutar. Ya ben sunu anlamiyorum kontrolsuz mu veriliyor bu igneler.? Benim arkadasima en dusuk dozla baslandi buyume durumuna gore artirdilar dozunu. Sana da oyle yapmadi mi dr un? Sen uzme kendini. 2 tane catlayacak yumurtan varmis. Bu da cok guzel bisey. Asilamanin normal iliskiden cok darko yok zaten.
Canım 17 mm olmuş cuma yine gideceğim. Allahtan Hayırlısı. Sen nasılsın?
Meryemcim cok sevindim. Iyi haberlerle don insallah.

hayırlısı inşallah canım, bekleyeceğiz bakalım nolacak :)
Su_cetin canım sen nasılsın? kaç gün kaldı beklenen adete, inşallah bekleriz de gelmez :)

Hsg sonrası adetim 3 gün gecikti test yapsam mı negatif cıkar diye korkuyorum

Canım doktorum adetin geçtikten 1 hafta sonra test yaptır dedi yarın yaptırıcam hayırlısı bide grip oldum ilaç içemiyorum ya warsa die ama hiç belirtimde yok

Selamün aleyküm arkadaşlar bende bugün gittim geçen ay klomen kullandım bu ayda klomenle birlikte dr femara yazdı daha iyi bu ilaç dedi.. İnşallah bizlerde de işe yararda bebeklerimizi kucağımıza alırız..

Hayırlısı olsun canım inşallah tutar allah isteyen herkese wersin icinde de bize :)

Dolunay22 nasılsın cnm?ne durumda tedavin?
sagol canim iyiyim. Sen nasilsin? Nasil gidiyor gebelik?
Iki kez femara kullandim bir sonuc cikmadi. Kpss hazirligi icindeyim. O yuzden tedaviye devam edemiyorum suan. cunku psikolojik olarak cok etkileniyorum. Ders calisamiyorum tedavi gorurken. Yaza tup bebege gecicez artik. Zamani geldi.

iyi canim zaman geciyor iste.tupe karar vermen iyi olmus.inanki zaman kaybina gerek yok.maddi durumun iyiyse iyi bir merkede biter is.guzel haberlerini bekliorum

yine geldi kırmızılar... femara ile 3. ayımda da olamadı bu ay doktora gitmeyeceğim. bi ilaç da kullanmayacağım, çok yoruldum kızlar...
Su_cetin hiç yazmadın arkadaşım, senden güzel haber gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…