Canım 17 mm olmuş cuma yine gideceğim. Allahtan Hayırlısı. Sen nasılsın?Canım inanıyorum ki bu yolda uğraş veren herkese nasip edecek Rabbim herkesin yüzüne gülsün. Gece daha iyi faydalı oluyormuş canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. :)
Daha çok erken, sabırsızlığa hak veriyorum ama bi kaç gün daha geçsin. Inşallah yoldadır bebek.Kizlar asilamanin 9 gunu dayanamayip kan tahlili yaptirdim 3.27 cikti hicbisey anlamadim
Canim benim hayirlisi olsun. Ins asilamasiz bu ay tutar. Ya ben sunu anlamiyorum kontrolsuz mu veriliyor bu igneler.? Benim arkadasima en dusuk dozla baslandi buyume durumuna gore artirdilar dozunu. Sana da oyle yapmadi mi dr un? Sen uzme kendini. 2 tane catlayacak yumurtan varmis. Bu da cok guzel bisey. Asilamanin normal iliskiden cok darko yok zaten.Canım hayırlı haberlerle gelemedim maalesef, iki tane yumurtam gayet çatlatılcak büyüklükte ancak iğne fazla geldiği için arkadan da yetişen 2 yumurtam daha var çoğul gebelik riskinden dolayı aşılamada iptal çatlatma iğneside olmayacak.
Meryemcim cok sevindim. Iyi haberlerle don insallah.Canım 17 mm olmuş cuma yine gideceğim. Allahtan Hayırlısı. Sen nasılsın?
Canim benim hayirlisi olsun. Ins asilamasiz bu ay tutar. Ya ben sunu anlamiyorum kontrolsuz mu veriliyor bu igneler.? Benim arkadasima en dusuk dozla baslandi buyume durumuna gore artirdilar dozunu. Sana da oyle yapmadi mi dr un? Sen uzme kendini. 2 tane catlayacak yumurtan varmis. Bu da cok guzel bisey. Asilamanin normal iliskiden cok darko yok zaten.
Meryemcim cok sevindim. Iyi haberlerle don insallah.
Kizlar asilamanin 9 gunu dayanamayip kan tahlili yaptirdim 3.27 cikti hicbisey anlamadim
takibe gittiniz mi? durum hakkında bilgi verirsiniz inşallah.Merhaba arkadaslar bende bu gun basladim femera ya.. ben sizlere dua edeyim sizde bana... hepimiz guzel haberleri aliriz insallah...
Hsg sonrası adetim 3 gün gecikti test yapsam mı negatif cıkar diye korkuyorum
Malesef canım bugün test yaptırdm 1.20 yani negatif bu ay reglden snra tekrar femara baslanıcakyaptınız mı test? inşallah hamilesindir.
Hayırlısı olsun canım inşallah tutar allah isteyen herkese wersin icinde de bize :)Selamün aleyküm arkadaşlar bende bugün gittim geçen ay klomen kullandım bu ayda klomenle birlikte dr femara yazdı daha iyi bu ilaç dedi.. İnşallah bizlerde de işe yararda bebeklerimizi kucağımıza alırız..
inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsunHayırlısı olsun canım inşallah tutar allah isteyen herkese wersin icinde de bize :)
femaraya basladn mı cnm ne zman basladn ?inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun
Adetin 3.günü başladım canım pazar günü.. 2 gün oldu bugün..femaraya basladn mı cnm ne zman basladn ?
sagol canim iyiyim. Sen nasilsin? Nasil gidiyor gebelik?Dolunay22 nasılsın cnm?ne durumda tedavin?
sagol canim iyiyim. Sen nasilsin? Nasil gidiyor gebelik?
Iki kez femara kullandim bir sonuc cikmadi. Kpss hazirligi icindeyim. O yuzden tedaviye devam edemiyorum suan.cunku psikolojik olarak cok etkileniyorum. Ders calisamiyorum tedavi gorurken. Yaza tup bebege gecicez artik. Zamani geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?