Umudunu kaybetme canım hemen önümüzdeki aya konsantre ol allah tez zamanda nasip eder inşallahyine geldi kırmızılar... femara ile 3. ayımda da olamadıbu ay doktora gitmeyeceğim. bi ilaç da kullanmayacağım, çok yoruldum kızlar...
Su_cetin hiç yazmadın arkadaşım, senden güzel haber gelir inşallah
cümlemize inşallah, bizi de eksik bırakmasın rabbim, gitmem kullanmam diyorum da, kullanmayıp napacağım. allah yardımcımız olsun.Umudunu kaybetme canım hemen önümüzdeki aya konsantre ol allah tez zamanda nasip eder inşallah
Canım bende bu ay femara yine bakalım hayırlısı regl olmayı bekliyorum
Hayırlısı olsun canım inşallah tutarMrb kızlar bende bugün doktora gittim 3gün deyim adetim kontrol yapıldı femara verdi doktorum birazcık pahallı ama olsun bebişler gelsinde hiç bir şey umrumda değil bklm neler olcak 5 günlük kullanım sonra catltma iğnesi vurulcm inş olur bu sefer allah cocugu olmayıp isteyen herkese nasip etsin inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasın başkasının kucagına baktrtmasın âmin âmin âmin
Allah kucagına almayı da nasip etsin inşallah bizede versin inşallah ilk ayda mı kldın Ne kadarlık istyordnBen femara daha önce 3 ay kullanmistim ama maalesef sonuç negatif oldu asilamada gonalf iğne ile femara kullandım çok sukur hamileyim inş isteyen herkeze nasip olsun
Amin Canım en kısa zamanda Rabbim sizede nasip etsin 3 yıldır uğraşıyordum ilk Aşılamam di tüp bebek için sıraya girmiştim asilamada şansım dusuk olmasına rağmen yapalım dediler nasipmis çok sukur olduAllah kucagına almayı da nasip etsin inşallah bizede versin inşallah ilk ayda mı kldın Ne kadarlık istyordn
Aynen Canım ol der Oluverir kimse önüne geçemez Nasip İsi inş en kısa zamanda Rabbim mutlu haberi almayı sizede nasip etsin çatlama ignesinden sonra sık sık ilişkiye gir ve kalkma canım o hafta çok iş yapma hakkında hayırlısı olsun isteyen herkeze versin Rabbim çok zor çeken bilirDemekki kısmetinde varmış allah istedikten sonra hiç bir şey onun önüne geçemez canım bnde 3yıldr evliyim eylülde 3 bitirip 4grcm inş o zmna kadar allah banada nasip etsin inşallah tüm isteyenlere femara tablet kullanıyorum şimdi ama aşılama degil muhtemelen çatlatma iğnesi vurulacak dua et hamilelerin duası kabul olurmuş
Amin Canım en kısa zamanda Rabbim sizede nasip etsin 3 yıldır uğraşıyordum ilk Aşılamam di tüp bebek için sıraya girmiştim asilamada şansım dusuk olmasına rağmen yapalım dediler nasipmis çok sukur oldu
Pko vardı sonradan birde çikolata kisti çıktı Canım 5 cm olmustutebrıkler cnm.pkomu vardı sende de ?
Sağol Canım seninde mübarek olsun iki inş güzel haberlerini alırımOooow ben cok istiyorum ben sandım sadece ben tek istiyorum benim gibi bir cok insan var allah kimseyi beklemesin cok zor valla inş bu güzel günde duan kabul olur bu arada tavsiyen için tesekkür ederim canım Regaip Kandili Mübarek Olsun
Pko vardı sonradan birde çikolata kisti çıktı Canım 5 cm olmustu
Evet Canım aşılama ile kaldımPeki tedaviylemi hamile kaldin cnm sen?
Pko vardı sonradan birde çikolata kisti çıktı Canım 5 cm olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?