Ben adetin ikinci günü femara başladım 4.günü gonalf iğne femara 5 gün kullandım iğne yedi gün daha sonra çatlama iğnesi oldum 36 saat sonrada Aşılama canımPeki ne marka igne kullandi doktorun cnm?yada hapmi kullandi?
Ben adetin ikinci günü femara başladım 4.günü gonalf iğne femara 5 gün kullandım iğne yedi gün daha sonra çatlama iğnesi oldum 36 saat sonrada Aşılama canım
3 yumurta vardı canım boyutlarını bilmiyorum ben fakültede yaptırdım pek anlatmıyorlardı sürekli dosyaya not alıp stajerlerle konuştukları icinpekı kaç yumurtan oldu cnm boyutları kaç cm di
3 yumurta vardı canım boyutlarını bilmiyorum ben fakültede yaptırdım pek anlatmıyorlardı sürekli dosyaya not alıp stajerlerle konuştukları icin
Evet canım pko + çikolata kistiüni hastanesındemı oldu yanı cnm?pkomu wardı sende de
Evet canım pko + çikolata kisti
Adetlerim düzenliydi benim sorun yoktu sadece pko varken ama çikolata kisti çıkınca gecikmeye başladıbende de war cnm pkoadetlerın nasıldı pekı senın?kendı gelırmıydı?
Can'ım hayırlısı olsun. Üzme kendini. Ben hala adet olmadım. 37 gün geçti üstünden. Hala belirtim de yok. Fırsat bulursam doktora gidicem. Ne zaman tedavi görsem ertesi aylarda böyle düzensizleşiyor adetim. Sen de kafanı dinle bu ay. Sonra ne yapacağını düşünürsün Can'ım.yine geldi kırmızılar... femara ile 3. ayımda da olamadıbu ay doktora gitmeyeceğim. bi ilaç da kullanmayacağım, çok yoruldum kızlar...
Su_cetin hiç yazmadın arkadaşım, senden güzel haber gelir inşallah
Can'ım hayırlısı olsun. Üzme kendini. Ben hala adet olmadım. 37 gün geçti üstünden. Hala belirtim de yok. Fırsat bulursam doktora gidicem. Ne zaman tedavi görsem ertesi aylarda böyle düzensizleşiyor adetim. Sen de kafanı dinle bu ay. Sonra ne yapacağını düşünürsün Can'ım.
Bu aralar kafaya takmıyorum zaten dersler iyi gidiyor sınava az kaldı tutuşmuş durumdayım sen de haber ver mutlaka habersiz bırakma arada sırada bakıp takip ediyorum buradancanım, çarşamba adet oldum, gitmeyeceğim dedim ama yine de gittim doktora, iğne başlattı bu ay, bugün sonuncu iğnem, cuma gideceğim kontrole.femara ile olmadı iğne ile büyür belki yumurtam. gecikmiş seninki canım. benim 30günde muhakkak gelir. düzensiz değil ama netice yok. her gecikmede bi umut oluyor insanın içinde yine de. allah en tez zamanda nasip etsin tüm isteyenlere.
senin sınav hazırlığın nasıl gidiyor canım? aklının da bu konulardan uzaklaşması iyi olur.dert etmesek daha iyi olacak.
Dolunay22 M meryemcikolatayeme kızlarr aramıza günler girdi. Başıma gelenleri bir bilseniz. ben bir ümit ilk 5 iğneden sonra ikinci beşli kutuyuda bitrdim. doktorumun hatası bana feci maal oldu. bir yumurtalığımda kocaman 6 yumurta diğer yumurtalığım da da kocaman kocaman 3 yumurtam oldu ve bu durumda çatlatma iğnesi vermediler. ilişki yok aşılama hiç yok tüp bebek yaptır dediler onuda ben istemedim. aşılama yaptırmadan düşünmüyorum. eşim inanılmaz sinirlendi doktora ilaçlarla yumurtam büyüyodu çünkü çektiğim kasık ağrılarını tarf edemem. bir yumurtalık normalde 3 cm olmalıyken benimkiler yumruk kadardı. neyse ki doğum kontrol ilacı ile yumurtalarım geriledi. ilacın bitmesine 4 gün kaldı adet göreceğim hayırlısı ile. başka daha iyi bir doktor buldum ona muayene olacağım ne olur ne olmaz. bu arada 56 kiloya düştüm. Dolunay22 canım umarım bu kadar çalışmalarının sonucunu alırsın Rabbim bu yönden yüzüne gülsün emeklerinin karşılığını versin. M meryemcikolatayeme canım hiç üzülme inan herşeyde bir hayır var bu 9 yumurtadan sonra böyle düşünüyorum artık. lütfen üzülme Rabbimin bizler için bildiği birşey var o yüzden vermiyor.
Canım ihmaller doğrultusunda bizim göremediğimiz birçok şey oluyor. Benim kızdığım şey şu iğneyi vurulduktan bir kaç gün sonra yumurta takibine çağırdı ve büyüyolardı zaten. Arkadan bir kutu daha vurdurmasına anlam vermiş değilim. Yumurtaların firara geçmiş dedi ve bunu gördüğü halde devam ettirdi. Sonuç bu oldu maalesef. Çok şükür kalıcı bişey olmadı ama ara kanamalarım oldu doktora gittim ve doğum kontrol ilacı verdi. Şimdi yeni adetimi bekliyorum. Ben aşılama istiyorum bu rahim eğriliğinden dolayı çok hafif sola doğru ehli bi doktor buldum ona sorucam bu normal yolla hamile kalmaya engelmi diye birde ona muayene olucam. İnşallah hayırlı haberler verirsin canım. 36 saatten sonra ilişkilerini sabah saatleri yapmaya bak. Ve ayağa kalkma. Bu arada günlük 75 lik vuruldum bir iğne.canım seni o kadar merak ettim ki, yaşadıklarına çok üzüldüm. iğnenin dozu neydi, doktor nasıl öngöremedi durumu? allah korusun yumurtalıklarında kalıcı hasarda oluşabilirmiydi ?10 tane iğne mi kullandırdı
ben bu ay 4 tane 75likten fostimon iğne kullandım, femara kullanmadım, 2 yumurtam büyüdü biri 29 mm diğeri 24 mm, bugün de çatlatma iğnesi oldum. bakalım 36 saat sonra ilişki dedi doktor. allahtan hayırlısı cümlemiz için.
mutlaka rabbimin bir bildiği var, biz de sabırlı olmayı razı olmayı öğrenmeliyiz ama çok zor işte.
Canım ihmaller doğrultusunda bizim göremediğimiz birçok şey oluyor. Benim kızdığım şey şu iğneyi vurulduktan bir kaç gün sonra yumurta takibine çağırdı ve büyüyolardı zaten. Arkadan bir kutu daha vurdurmasına anlam vermiş değilim. Yumurtaların firara geçmiş dedi ve bunu gördüğü halde devam ettirdi. Sonuç bu oldu maalesef. Çok şükür kalıcı bişey olmadı ama ara kanamalarım oldu doktora gittim ve doğum kontrol ilacı verdi. Şimdi yeni adetimi bekliyorum. Ben aşılama istiyorum bu rahim eğriliğinden dolayı çok hafif sola doğru ehli bi doktor buldum ona sorucam bu normal yolla hamile kalmaya engelmi diye birde ona muayene olucam. İnşallah hayırlı haberler verirsin canım. 36 saatten sonra ilişkilerini sabah saatleri yapmaya bak. Ve ayağa kalkma. Bu arada günlük 75 lik vuruldum bir iğne.
Olur tabiki canım sadece tek güne bağlama kendini. 36 saat sonra yap özellikle sabah yapılması iyiymiş benim bi arkadaşım öyle hamile kaldı. Allahtan umut kesilmez. Sorma inanılmaz sinirlerimiz bozuldu çektiklerimde cabası. Şimdi eşim o doktora gitmemi istemiyor.zaten büyüyor, 5 kutunun ardından neden 5 daha yaptırır ki anlamak mümkün değilinsanların hayatıyla, hayelleriyle oynuyorlar, allah iyi niyetli hekimlerle karşılaştırsın.
36 dan sonra bi daha ilişki nin faydası olurmu ki acaba, bi gün sonrasında olsa mesela?
Olur tabiki canım sadece tek güne bağlama kendini. 36 saat sonra yap özellikle sabah yapılması iyiymiş benim bi arkadaşım öyle hamile kaldı. Allahtan umut kesilmez. Sorma inanılmaz sinirlerimiz bozuldu çektiklerimde cabası. Şimdi eşim o doktora gitmemi istemiyor.
Cok geçmiş olsun canım cok üzücü bişey zaten bu cektiğimiz cileler inşallah güzel sonuc alırız bende regl olamadm 3 ampul progestan yaptırdı dr iğne yeri enfeksiyonu gelişti onla uğrasıyorum üstelk hala regl olmadımOlur tabiki canım sadece tek güne bağlama kendini. 36 saat sonra yap özellikle sabah yapılması iyiymiş benim bi arkadaşım öyle hamile kaldı. Allahtan umut kesilmez. Sorma inanılmaz sinirlerimiz bozuldu çektiklerimde cabası. Şimdi eşim o doktora gitmemi istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?