Adet görmüyosan eğer hiç kendine o kadar eziyet etme canım. Gerçek kekik bir su bardağı kaynat ve bir çay kaşığı koy karıştırmadan kapat bardağın ağzını yatöadan içtim gece kalktığımda adet olmuştum canım. Hem de doğal sana da çok geçmiş olsun.Cok geçmiş olsun canım cok üzücü bişey zaten bu cektiğimiz cileler inşallah güzel sonuc alırız bende regl olamadm 3 ampul progestan yaptırdı dr iğne yeri enfeksiyonu gelişti onla uğrasıyorum üstelk hala regl olmadımbu arada hsg de hafif sola deviyedir mi yazıo sola dönük oldugunu nerden cıkardn
Bi su bardağı suyu kaynatıp icine kekik atıp soguyunca mı icicem canımAdet görmüyosan eğer hiç kendine o kadar eziyet etme canım. Gerçek kekik bir su bardağı kaynat ve bir çay kaşığı koy karıştırmadan kapat bardağın ağzını yatöadan içtim gece kalktığımda adet olmuştum canım. Hem de doğal sana da çok geçmiş olsun.
Canım uyuya kalmışım, evet bir su bardağı suyu kaynat sonra dök bi bardağa bir çay kaşığı kekik at karıştırma hiç kapat ağzını hava almıycak gibi beş dk bekle içilcek gibi oluyor zaten.Bi su bardağı suyu kaynatıp icine kekik atıp soguyunca mı icicem canım
Canım hafta sonu bekliyorum adetimi pazartesi kontrole gidicem bakalım hayırlısı Allahtan artık ya. Sakın düşünme akışına bırak ne kadar takarsan tutunmasına o kadar engel olursun. Hayırlısı olur inşallah canım Rabbim yüzümüze gülsün.Su_cetin canım 36. saatim dündü, bakalım ne olacak. beklemek ne kadar zor. ama çok sakin olmaya gayret ediyorum, allah nasip ederse olacak ne yapsak da o istemezse olmaz.
sen yarın adet göreceksin di mi?
Kaç aydır uğraşıyomuş canımArkadaslar umut olsun diye yazıyorum bir arkadasım pko we femara ile hamile kaldı umudunuzu kaybetmeyin hepimize nasip eder allah inşallah
Bende regl oldum daha pembe tonunda ama olsun, yarın doktora gideceğim hayırlısı olur inşallah. Bu ay femara kullanmak istiycem. İğnelerden sonra iğne istemiyorum.Sonunda regl oldum bakalım bu ay femaraya baslayabilirz salı belli olucak cok heycanlıyım mayısta dogum günüm war anne olmak istiyorum mayısta
İğne ne kullandın canım ben hiç iğne kullanmadım yumurta icin felan mı bana söktürcü olsun die 3 ampul progestan yaptırdı sadece ikinci femaramı kullanıcam eğer baslarsakBende regl oldum daha pembe tonunda ama olsun, yarın doktora gideceğim hayırlısı olur inşallah. Bu ay femara kullanmak istiycem. İğnelerden sonra iğne istemiyorum.
Doktorum femara ile büyümez diye menagon vurdurdu canım. Onunlada toplamda dokuz yumurtam oldu.İğne ne kullandın canım ben hiç iğne kullanmadım yumurta icin felan mı bana söktürcü olsun die 3 ampul progestan yaptırdı sadece ikinci femaramı kullanıcam eğer baslarsak
Ben bu ay femara kullansam bile umre den gelen bi meywe war meryem ana eli diolr onu denicemCanım çok yumurtam olduğu için hiç bi işlem uygulanmadı çok sayıda oluşmuştu. Tüp bebek yapalım dedi ben istemedim. Yumurtalarım gitti şimdi bu ay femara kullanıcam. İğne istemiyorum.
Ben onu aldım canım ama şöyle bi durumu var hamile kalma ihtimallerinde bırakman gerekiyor. Çünkü bir yandan o otun kolay doğum sağlama gibi bir etkisi var bu yüzden düşük ihtimalini arttırıyor. Onu deneyeceğine çakşir kökünü dene doktorumun bir hastası var 8 yıldır uğraşıyormuş ve bir ay boyunca karı koca içmişler kendiliğinden hamile kalmış. Ki doktorlar bu saatten sonra zor dediği haldeBen bu ay femara kullansam bile umre den gelen bi meywe war meryem ana eli diolr onu denicem
Bende ki ot değil canm meywesi umreden geldi kırıp içini suda bekletip hergün içiyomuşssun yumurtlamaya yarıyormuşBen onu aldım canım ama şöyle bi durumu var hamile kalma ihtimallerinde bırakman gerekiyor. Çünkü bir yandan o otun kolay doğum sağlama gibi bir etkisi var bu yüzden düşük ihtimalini arttırıyor. Onu deneyeceğine çakşir kökünü dene doktorumun bir hastası var 8 yıldır uğraşıyormuş ve bir ay boyunca karı koca içmişler kendiliğinden hamile kalmış. Ki doktorlar bu saatten sonra zor dediği halde
Bende geldim gonalf a başlıyorum ve bundan önceki doktorumun verdiği ilaçların yanlış olduğunu öğrendimKızlar dr dan simdi cıktım femaraya baslıyorum hayırlı dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?