Femara kullananlar kulübü

Dolunay22 M meryemcikolatayeme kızlar nerelerdesiniz meraktayım. Ben bu akşam dört gün 62.5 luk gonalf vurulacagım. Doktorumu değiştirdim. Ve doktor ne dese beğenirsiniz rahimde eğrilik yokmuş hamileliğe engel bi durumun yok sadece yumurtlamanı düzenlememiz yeterli dedi. Matofini de boşuna kullanmışım.

Hadi yaaa cnm hayırlısı olsun inşallah bu ay bahtımız acılır

Canım kontrole ne zaman cağırdı seni su an regl misin

Reglimiz aynı benimde 2. Günüm beni 5 mayısta çağırdı femara 5 gün icicem 5 mayısta gidicem

Reglimiz aynı benimde 2. Günüm beni 5 mayısta çağırdı femara 5 gün icicem 5 mayısta gidicem
Canım doktor bana dedi biliyomusun. Normal bi insan ise lh hormonu düşük fsh yüksek olması gerekiyor dedi. Ancak pkolu ise fsh düşük lh yüksek oluyomuş. Doktor dediki klomen, femara menagon gibi ilaçlarda bu hormonlar eşittir dedi. Senin fsh a ihtiyacın var ama lh ta alıyosun bu ilaçlarla dedi. Bu yüzden yüksekken yeniden lh verilince kiste dönüşür veya ters durum yaşanır dedi. Gonalf iğnede fsh varmış onu deniycem bakalım hayırlısı olur inşallah ya. Seni beş günün bitince çağırır canım benim iğne o yüzden 3-4 günde bir kontrol etmesi gerekiyo

Anladım canım beni adetin 12. Günü cağırdı öncesinde ilişki sonra gel dedi

Aşılamamı yaptıracaksın canım. Ne zamandır uğraşıyorsunuz.
8 9 ay oldu korunmayı bırakalı ama öle sürekli bi uğrası yoktu kendi haline bıraktm vi süre olmadı snra bi kere femara denedm o ayda olmadı dr en basndan beri hsg cektir diodu ben kendiliğinden olur zannediodum olmaynca femaradan snra cektirdim meğer sol tüp tıkalıyms femara ixtiğim ay solda büyümüştü yumurtam ondan tutmamış basıncla acıldı bu ay tutar inşallah

hadi bismillah canım. bu ay yolunda giderse inşallah aşılama mı olacak? inşallah sonucu pozitif olur.
beklemeye devam, sonumuz selamet olsun inşallah.

hadi bismillah canım. bu ay yolunda giderse inşallah aşılama mı olacak? inşallah sonucu pozitif olur.
beklemeye devam, sonumuz selamet olsun inşallah.
Canım ne dedi biliyomusun rahim yapısında sıkıntı yok normal yolla kalabilirsin dedi. Normal deniycez. Aşılama bizim için tüp bebekten önceki çaremiz dedi. Sen ne yaptın test falan yaptın mı varmı belirti merak ettim seni.

Bu ay olcakmış gibi hissesiyorum kendimi kaptırıyorum olmazsa cok üzülürüm sürekli bebeklerle ilgili şeylere bakıyorum istemsiZ olarak sizde durumlar psikolojiker ne alemde

Bu ay olcakmış gibi hissesiyorum kendimi kaptırıyorum olmazsa cok üzülürüm sürekli bebeklerle ilgili şeylere bakıyorum istemsiZ olarak sizde durumlar psikolojiker ne alemde

olmazsa üzülüyoruz ama hemen 2 güne toparlamak zorundayız, yeni ay, yeni umut.
allah tüm isteyenlere kolaylıklarla nasip etsin canım. inşallah bu ay gebe kalırsın.

canım yarın iğnelerin son di mi? ne zaman kontrole gideceksin? inşallah güzelce büyümüş olur yumurtaların. rabbim kolaylık versin.

Farklı ilaç ama ikiside yumurta geliştrici
hımm bunu da verip yumurta takibimi yapılıyor canım ben 3. kez kllomen kullanıyorum yarına yumurtalarıma baktıracağım doktora gidip bakalım çatlatma iğnesi verir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…