Femara kullananlar kulübü

canım yarın iğnelerin son di mi? ne zaman kontrole gideceksin? inşallah güzelce büyümüş olur yumurtaların. rabbim kolaylık versin.
Evet canım 4 gün vurul gel dedi. Göbişten vuruluyorum. Bakalım hayırlısı olur inşallah ama karnımda ve midemde değişik bir şişlik var. Cuma sabahı orda olucam bu ilaçla sonradan büyüyormuş yumurta zaten canım. İnşallah cümlemiz için hayırlısı olur.

Bizide haberdar et cnm hayırlı haberlerini bekliyorum

hımm bunu da verip yumurta takibimi yapılıyor canım ben 3. kez kllomen kullanıyorum yarına yumurtalarıma baktıracağım doktora gidip bakalım çatlatma iğnesi verir heralde
Ewt yumurta takibi yapılıYor ben hiç klomen kullanmadm doktorum direk femara dedi

Canım nasıl oldun şişlk hissğn geçtğ mi benim kasıklarda ağrı basladı yumoşlar mı büyüo acaba

Cnm adetim dha yeni bitti ama femara iciorm yumurtalklarmda ağrım war bgn basladı yarn femara son günü

İnşallah canım benim ya bu ay asırı umutluyum o ay bu ay dio içim hep kontrole cok war 5 mayıs ama galiba dayanamayıp daha erkende gidebilirm :) 4 mayıs ilişki 5 mayıs kontrol dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…