Evet canım 4 gün vurul gel dedi. Göbişten vuruluyorum. Bakalım hayırlısı olur inşallah ama karnımda ve midemde değişik bir şişlik var. Cuma sabahı orda olucam bu ilaçla sonradan büyüyormuş yumurta zaten canım. İnşallah cümlemiz için hayırlısı olur.canım yarın iğnelerin son di mi? ne zaman kontrole gideceksin? inşallah güzelce büyümüş olur yumurtaların. rabbim kolaylık versin.
Bizide haberdar et cnm hayırlı haberlerini bekliyorumEvet canım 4 gün vurul gel dedi. Göbişten vuruluyorum. Bakalım hayırlısı olur inşallah ama karnımda ve midemde değişik bir şişlik var. Cuma sabahı orda olucam bu ilaçla sonradan büyüyormuş yumurta zaten canım. İnşallah cümlemiz için hayırlısı olur.
Ewt yumurta takibi yapılıYor ben hiç klomen kullanmadm doktorum direk femara dedihımm bunu da verip yumurta takibimi yapılıyor canım ben 3. kez kllomen kullanıyorum yarına yumurtalarıma baktıracağım doktora gidip bakalım çatlatma iğnesi verir heralde
özele mi gidiyorsun canım sigorta karşılıyor mu ilacıEwt yumurta takibi yapılıYor ben hiç klomen kullanmadm doktorum direk femara dedi
çok soru sordum canım kusura bakma ne kadar femera fiyatıHayır canım karsılamıyor ewet muayenehaneye gidiyorum
hımm doktoruma desem mi acaba bir dahakine ondan mı kullansam ben deCanım 100 küsür sanırım yok tabi sorabilirsn
hımm aslında düşüneyim ben de yarın doktora gideceğim yumurtalarıma bakacak ne kadar büyümüş kaç tane olmuş bakacağızMuadil olanları dhaa uygn hatta bi kutu 3 ay yeter 30 tane war cnkü
yok canım hiç bir sorunum yokTabi dr a danısmadan hiç bi ilacı kullanmayın pko mu war
2 senedir canımNe zamandr deniyosunuz o zaman olur dert etmeyn kendnZe
Canım nasıl oldun şişlk hissğn geçtğ mi benim kasıklarda ağrı basladı yumoşlar mı büyüo acabaEvet canım 4 gün vurul gel dedi. Göbişten vuruluyorum. Bakalım hayırlısı olur inşallah ama karnımda ve midemde değişik bir şişlik var. Cuma sabahı orda olucam bu ilaçla sonradan büyüyormuş yumurta zaten canım. İnşallah cümlemiz için hayırlısı olur.
Canım nasıl oldun şişlk hissğn geçtğ mi benim kasıklarda ağrı basladı yumoşlar mı büyüo acaba
Cnm adetim dha yeni bitti ama femara iciorm yumurtalklarmda ağrım war bgn basladı yarn femara son günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?