Femara kullananlar kulübü

İnşallah canım benim ya bu ay asırı umutluyum o ay bu ay dio içim hep kontrole cok war 5 mayıs ama galiba dayanamayıp daha erkende gidebilirm :) 4 mayıs ilişki 5 mayıs kontrol dedi dr

5 mayıs a kadar büyümüş olur, çatlatma iğnesi yapacak mı acaba :)
inşallah içinin ferahlığı da olumlu etkiler canım.

5 mayıs a kadar büyümüş olur, çatlatma iğnesi yapacak mı acaba :)
inşallah içinin ferahlığı da olumlu etkiler canım.
İnşallah canmm allah herkese hayırlı ewlat wersin icinde de bana :) yaa ben kaç kere yumrta takibi yaptırdm bi kere dha femara icmistim yumurtam hep kendiliğnden catladı

Ama hsg den önce sol tüp tıkalıymıs tabi hep solda gelişmşti ondam tutmadı sanırım ama hsg de tıkanıklkk acıldı we o yüzden belkide cok umutluyum herşey normal gözüküo

Amin canm sen ne alemdesin su an

canım ben üç ay femara kullandım yumurtalar büyüdü ama olmadı, bu ay da iğne kullandım, ama çok büyüdü yumurtam, bu ay adet olmayı bekliyorum iğneyi de boşa kullanmış oldum :/ ayın 5i gibi adet olurum. son üç aydır hep önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracağım diyorum yine de bi umut bekliyorum takiple olur belki diye... aylar oldu bekliyoruz işte

Hayırlısı olsun canım benm pko mu war ?

Canım bazen hemen olsun diorum bazen de diorum ki zamanı wardır ben pko cıkana kdar düsünmüodum sonra düsünmeye we cok istemeye basladım bu'nda bi hayır wardı ki ben istemeye basladım die düsünüyorum we olucak inanıyorum umudumu kaybetmiyorum olmadıgı her ay bi snraki ay inşallah diorum sende kaybetme umudunu gerekiyorsa tüp bebekte yaptır psikolojk olarak nasıl hissediyorsan öle yao

ben de çok sabırsızlanıyorum, daha fazla beklemeyeceğim sanırım, 30 oldum, çok da olura bırakmayacağım artık. biz ne yapsak da allah ol demeden olmayacak ama elimizden geleni yapacağız işte.
aileden, konu komşudan ne zaman bebek yapıyosun diye soranlara sabredemiyorum

O bende de war canım eylülde 4 yıl olucak ewleneli herkes soruyor düsünmüorum diorm soranlara ne diceksn

Canım nasıl oldun şişlk hissğn geçtğ mi benim kasıklarda ağrı basladı yumoşlar mı büyüo acaba
İyiyim canım kontrlle gittim yumurtalar büyümeye başlamış pazartesi yeniden çağırdı yine gidicem bakalım hayırlısı. Sen de ne var ne yok?

Ayy süper güzelce büyüsünler :) ben bgn femaranın son günündeyim kasıklarımda ağrım war reglim bitti haftaya perşembe kontrole gidicem

Rüyamda hamileydim we kocaman olmuştu karnım Ayagıyla karnıma wuruodu ayağını hissettm böle cok garipti bilinc altımıza işlemiş walla :)

Rüyamda hamileydim we kocaman olmuştu karnım Ayagıyla karnıma wuruodu ayağını hissettm böle cok garipti bilinc altımıza işlemiş walla :)
ahh ahh ben de gördüğüm rüyalarımı anlatsam sayfalar yetmez o his çok ilginç ama bilemiyorum bugün çokkkkkkkkkkkkkkkkk üzgünüm ağlayacağım

Ağlama canm yaaa walla güzel bi rüyaysı kendimi şişko gördüm yaksmstı bana :)

Ağlama canm yaaa walla güzel bi rüyaysı kendimi şişko gördüm yaksmstı bana :)
eşim de artık tek sorun kilolarımı görüyor öyle olunca daha çok stres oluyorum aslında canım tatlı istemiyorsa da daha çok ister oluyor bilemiyorum canım kilo vermeliyim hem eskisi gibi mutlu olmam için tabii de bakalım tam karar vermem lazım

kaç kilosun canım, ne kilolular hamile kalıyor. allah nasip etsin yeter ki. versen daha iyi tabi, hamileliğin de rahat geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…