Femara kullananlar kulübü

evde otur otur tatlıları götür eee aldım da aldım insan aldığını da anlamıyor tartıda görünce yaa ne kadar almışım diyene kadar ama sıkıldım eskiden ne güzeldi üniversitede 65-70 arasındaydım ama belim vardı yani

Bencede diyet yapmalısın cnm diyet yapınca belki hormonların düzeleblr

Son femaramı içtim hadi bakalım smdi bekleme sürecine doğru gidiyoruz :)))

Ayyy canm maşallah cok güzel bu ay olucak inşllah cnm benm reglm bitti calsmalara dewam benim kontrolüm perşembe o zaman öğrenicem inş sol kasıkta ağrım war yumoş büyüo sanırım

Ayyy canm maşallah cok güzel bu ay olucak inşllah cnm benm reglm bitti calsmalara dewam benim kontrolüm perşembe o zaman öğrenicem inş sol kasıkta ağrım war yumoş büyüo sanırım
Hayırlısı olur inşallah canım ya ben kendim prk umursamıyorum kafaya takmamaya çalışıyorum bu ara. İnşallah sen de hayırlı haberlerle dönersin canım.

Ewt canım allah hayırlı sağlıklı sıhhatli ewlat wersin acelesi yok tabi ama gönül hemen olsn istiyor kısmetse olur kısmet değilse elden bisi gelmez ama cok pozitif hissediyorum bu ay önceleri hep olmaz bu ayda diodm

4 yillik evliyim ilk kez ciddi tedaviye basladik dr femara verdi gecen ay tutmadi bu ay bilmiyorum bugun adet gunum ama adet olmadim insallah tutmustur dr 3 ay kullan hamile kalmazsan gel asilama yapacagiz dedi rahim filmide cekilmedi 4 yillik evliyim zaten direk tup bebek istiycem bu iki ay ilacla kalamazsam eger . Tabi önce ALLAH verecek ilaclar bahane olacak herkezin bir zamani var buna inaniyorum cok istiyorum bir umut olursunuz diye buraya yazmaya karar verdim bu ilac sayesinde bebegine kavusan varmi ? Suan bile hafif adet agrim var sanirim adet olmaktan korkuyorum

Ewet canım cok war bu ilaçla hamile kalan moralini yüksek tut olur tabi nie olmasn

Slm kizlar bnde bu ay ilk kez femara kullandm yarin doktr kontrolum var ins gelismistir yumurtalar ona gore de asilamaya gecicez

Hayırlısı olsun inşallah gelişmişlerdir bende yarın öğrenicem yumoş war mı yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…