98 kiloyum canım 1.67 boyumkaç kilosun canım, ne kilolular hamile kalıyor. allah nasip etsin yeter ki. versen daha iyi tabi, hamileliğin de rahat geçer inşallah.
98 kiloyum canım 1.67 boyum
yapacağım canım başka çare yok artık olmuyor böyleinşallah biraz verebilsen iyi olur canım, yaparsın bence...
EVET CANIM BELKİ DE DAHA İYİ OLACAĞIM GÜLÜMBencede diyet yapmalısın cnm diyet yapınca belki hormonların düzeleblr
hayırlısı olsun canım inş sevindirir HZ. ALLAH hepimizi aminSon femaramı içtim hadi bakalım smdi bekleme sürecine doğru gidiyoruz :)))
Canımm hayırlı haberler war mı :)İyiyim canım kontrlle gittim yumurtalar büyümeye başlamış pazartesi yeniden çağırdı yine gidicem bakalım hayırlısı. Sen de ne var ne yok?
4 yumurtam büyümüş canım, istenilen byüklüğe gelmesi için iki gün daha iğne vurulucam. Sen nasılsın?Canımm hayırlı haberler war mı :)
Hayırlısı olur inşallah canım ya ben kendim prk umursamıyorum kafaya takmamaya çalışıyorum bu ara. İnşallah sen de hayırlı haberlerle dönersin canım.Ayyy canm maşallah cok güzel bu ay olucak inşllah cnm benm reglm bitti calsmalara dewam benim kontrolüm perşembe o zaman öğrenicem inş sol kasıkta ağrım war yumoş büyüo sanırım
Tamam canım stres yapma Rabbimin bildiği bi zaman var. Olacak elbet en başı hayırlı sağlıklı olsun.İnş canm kontrolden ckar ckmaz yazıcam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?