femera mı kullandın canımBnde yeni geldm cnm bnm bi tane olusms 21 mm ama doktr asilama yapcagii icin bikac tane daha istiyrms o yuzden 3 gun daha ilaci kullan ddi pztsi gtcem
Eet canim femerafemera mı kullandın canım
Merhaba önümüzdeki ay bender femara kullanacağım. Etkisi Nekadar acaba hamile kalmaya yani? Birde klomen kadar etkili mi nasıl cevaplarsanız çok sevinirim. Ne güzel maşallah hamile kalmışsınızBen ikinci kullanisimda kaldim canim suan 8 haftalik hamileyim.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
Banada doktorum öyle söyledi aşılama dan önce femara dedi. Nasıl bi ilaç? Daha önce klomen kullandım ilk kullanisim da hamile kaldım. Malesef düştü. İkinci kullanisim da klomen + ovitrelle kullandım olmadı malesef şimdi sırada femara var. Anlatr misiniz bana süreciklomenden sonra femara kullanmayı denesen aşılamadan önce? doktorum bana femara da işe yaramazsa aşılama yapalım diyodu.
MerhabaMerhaba önümüzdeki ay bender femara kullanacağım. Etkisi Nekadar acaba hamile kalmaya yani? Birde klomen kadar etkili mi nasıl cevaplarsanız çok sevinirim. Ne güzel maşallah hamile kalmışsınız
Merhaba
Bende baya etkiliydi femera ki hastalanamazdim ben ilacsiz.klomense bir kere kullandim oda yan etki yapti rahim duvarimi inceltti.tabi kisiden kisiye degisir.ins sende de olumlu olur.guzel haberlerini duyariz canim.
İnşallah ya allah razı olsunMerhaba
Bende baya etkiliydi femera ki hastalanamazdim ben ilacsiz.klomense bir kere kullandim oda yan etki yapti rahim duvarimi inceltti.tabi kisiden kisiye degisir.ins sende de olumlu olur.guzel haberlerini duyariz canim.
Evet. Canim pko var bnde de.ayni zamanda troid ve insulin direncimde var.bn cok beklerim diye dusunuyodum.ama ikinci femera tabletinde tuttu cok sukur.darisi istyn herkesn basina...Sendede mi pko war cnm?ben pkoyum .bende ilacsiz regl olmuyorum.senin ilk femara icisindemi tuttu?
Çok sevindim gerçekten sağlıkla kucağına alıp inşallah. Bende önümüzdeki ay rahim filmi cektirecegim ondan sonra femara kullanacağım hayırlısı olur inşallah hakkımızdaEvet. Canim pko var bnde de.ayni zamanda troid ve insulin direncimde var.bn cok beklerim diye dusunuyodum.ama ikinci femera tabletinde tuttu cok sukur.darisi istyn herkesn basina...
Ins cnm.rabbim kimseye aratmasin..Çok sevindim gerçekten sağlıkla kucağına alıp inşallah. Bende önümüzdeki ay rahim filmi cektirecegim ondan sonra femara kullanacağım hayırlısı olur inşallah hakkımızda
AminnIns cnm.rabbim kimseye aratmasin..
Evet. Canim pko var bnde de.ayni zamanda troid ve insulin direncimde var.bn cok beklerim diye dusunuyodum.ama ikinci femera tabletinde tuttu cok sukur.darisi istyn herkesn basina...
Canim femarayi ilk defa mi kullandın? Bi de 12-13 mm olduğunda kaçıncı günündü? Ben günde 4 tane içtim. Bugun 9. Gun 14 mm olmuş. Büyür mü ki :)Yumrtam catlams artk tahlil gününü bekliyorm allahm nasip etsn inş isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?