Femara kullananlar kulübü

Kızlar kontrole geldm 2 tane yumoş gelişmeye baslams ama büyümemiş tam bi dha kontrole gidcem sizde durumlr nedir

Bnde yeni geldm cnm bnm bi tane olusms 21 mm ama doktr asilama yapcagii icin bikac tane daha istiyrms o yuzden 3 gun daha ilaci kullan ddi pztsi gtcem

Ewt cnm benimkiler daha kücük 12 13 mm iki tane war benim dr da büyüsün dedi ileri tarihe kontrole cağırdı

Ben ikinci kullanisimda kaldim canim suan 8 haftalik hamileyim.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
Merhaba önümüzdeki ay bender femara kullanacağım. Etkisi Nekadar acaba hamile kalmaya yani? Birde klomen kadar etkili mi nasıl cevaplarsanız çok sevinirim. Ne güzel maşallah hamile kalmışsınız

klomenden sonra femara kullanmayı denesen aşılamadan önce? doktorum bana femara da işe yaramazsa aşılama yapalım diyodu.
Banada doktorum öyle söyledi aşılama dan önce femara dedi. Nasıl bi ilaç? Daha önce klomen kullandım ilk kullanisim da hamile kaldım. Malesef düştü. İkinci kullanisim da klomen + ovitrelle kullandım olmadı malesef şimdi sırada femara var. Anlatr misiniz bana süreci

Kızlar ben geçen ay bir femara ile denedim büyümedi. 6 kiloya yakın verdim fsh 5.3 olmuş. Umutlandim. Polikistik var hâlâ. Femarayi 4 doza çıkardık şimdi. Olur mu dersiniz? :/

Merhaba önümüzdeki ay bender femara kullanacağım. Etkisi Nekadar acaba hamile kalmaya yani? Birde klomen kadar etkili mi nasıl cevaplarsanız çok sevinirim. Ne güzel maşallah hamile kalmışsınız
Merhaba
Bende baya etkiliydi femera ki hastalanamazdim ben ilacsiz.klomense bir kere kullandim oda yan etki yapti rahim duvarimi inceltti.tabi kisiden kisiye degisir.ins sende de olumlu olur.guzel haberlerini duyariz canim.

Merhaba
Bende baya etkiliydi femera ki hastalanamazdim ben ilacsiz.klomense bir kere kullandim oda yan etki yapti rahim duvarimi inceltti.tabi kisiden kisiye degisir.ins sende de olumlu olur.guzel haberlerini duyariz canim.

Sendede mi pko war cnm?ben pkoyum .bende ilacsiz regl olmuyorum.senin ilk femara icisindemi tuttu?

Merhaba
İnşallah ya allah razı olsun

Evet. Canim pko var bnde de.ayni zamanda troid ve insulin direncimde var.bn cok beklerim diye dusunuyodum.ama ikinci femera tabletinde tuttu cok sukur.darisi istyn herkesn basina...
Çok sevindim gerçekten sağlıkla kucağına alıp inşallah. Bende önümüzdeki ay rahim filmi cektirecegim ondan sonra femara kullanacağım hayırlısı olur inşallah hakkımızda

Yumrtam catlams artk tahlil gününü bekliyorm allahm nasip etsn inş isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…