Femara kullananlar kulübü

Canim femarayi ilk defa mi kullandın? Bi de 12-13 mm olduğunda kaçıncı günündü? Ben günde 4 tane içtim. Bugun 9. Gun 14 mm olmuş. Büyür mü ki :)
Canım tabiki büyür ikinci defa kullanıyorum ilk ictiğim hsg den önceydi we tutmadı tüpüm tıkalymış hsg de acıldı bu ay 12.gün 12 mm iki tane yumurtam büyüdü snra 17. Gün tekrar gittim 20 mm olmstu çatlatma iğnesi yaptım üc gn snra tekrar gittim yumrta çatlamış şimdi sonucu bekliyorum inşallah tutar

O zaman benimki iyi durumda olabilir:)

Ne

Ne zaman cağırdı kontrole bi kaç güne büyür çatlatma iğnesi yaparlar cnm
Canim ben 2 ay önce günde 2 tane kullandım önce 13 mm oldu sonra 11mme düştü büyümedi. Ben kilo verdim 6 kilo kadar.bu ay kendi kendine regl oldu. Sonra femara 4 tane aldım günde. İlk defa buyudu biraz. Korkuyorum yine buyumezse diye ama umutluyum da. Çarşamba yine gidicem. Estrofem verdi.rahim duvarı için. Tek yumurta oluştu bi de. Doktor iki kere aşılama yapabilirim dedi şansı artırmak için. Yani aynı yumurta ya iki aşılama

Benim aşılama olmadı çatlatma oldu ama normal ilişki oldu rabbim inşallah nasip eder

Bende önümüzdeki ay hsg çekileceğim . Nerde ve Nekadara cekirdin acaba? Bide adetin bittikten nezaman sonra çekildin ? Birde acılı bir işlem mi?

Bende önümüzdeki ay hsg çekileceğim . Nerde ve Nekadara cekirdin acaba? Bide adetin bittikten nezaman sonra çekildin ? Birde acılı bir işlem mi?
İncirli radyomar 400 tl biraz acıo ama dayanılmicak gibi deil adet sancısı gibi adet bittikten snra 3. Günü cekildi

Kızlar adetime 7 gün war çatlatma iğnemin 8.günündeyim idrar testi yaptım cok silik bir cizgi cıktı acayip heycanlandm :)

Ayyyy tüylerin diken diken oldu. İnşallah Hayırlısıyla olmuştur. Cok heyecanlı
Ayy ewet yaaa asırı heycanlandm cok silik bi cizgi gölge gibi ama war inşallah wardır yaaa dr 23 mayısta kan testi yaptır dedi nasıl dayanıcam bilmiorm

Ayy ewet yaaa asırı heycanlandm cok silik bi cizgi gölge gibi ama war inşallah wardır yaaa dr 23 mayısta kan testi yaptır dedi nasıl dayanıcam bilmiorm
Dayan azıcık daha. Kendini de çok kaptırma. Mutlu ol ama temkinli ol. Her şeyin en hayırlısı Allahtan.. :)

İncirli radyomar 400 tl biraz acıo ama dayanılmicak gibi deil adet sancısı gibi adet bittikten snra 3. Günü cekildi
Banada 650 lira fiyat verdiler. Adetin bittikten sonra 3 gün içinde çekilecek dediler. Hayırlısıbakalım. Insallah sende hamilesndr

İnşallah vardır tutmuştur ama kendini kaptrma üzülüyor sonra insan. Çünkü çatlatma iğneleri içinde hcg hormonu var o yüzden çıkabiliyorms. Ama inşallah vardr tabikide

Ewet yalancı pozitiflikte olabilir ama inşallah wardır neresi 650 tl fiyt werdi yAa radyomar mı

Kan testi yaptırdım o da pozitif ckms ama yalancı pozitiflk ihtimali oldgu icin beklemem gerekiomuş kızlarrr

Arkadaslar adetime bi hafta war beta hcg baltırdım 16.32 cıktı hamile miyim yalancı pozitif mi belli değil yine adetimi beklicem inşşallah hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…