İnşallah olur canım benim yaaa benm ptesi kan testiyle belli olcakCanım inşallah hayırlısı ile hamilesindir. ben de gittim 20 mm olmuş. Asilma yapacak yarin ya da cumartesi. Cok heyecanliyim. İlk defa büyüdü yumurta
Allahım her şeyin ama her şeyim hayırlısını versin. Dua ediyorum bizeİnşallah olur canım benim yaaa benm ptesi kan testiyle belli olcak
Ewt cnm büyümüş baya benim 20 de catlattılar cnm geçen ay 28 29 oldu die bisi yapmadk ama luf olmus seklini kaybetmiş demşti şeklni kaybetmemiştir belki
Bir problem yok dedi. Catlatma iğnesi yaptırdım. Yarın aşilayacak. Sağlıklı iyi dedi. Ama moralim bozuldu su anEwt cnm büyümüş baya benim 20 de catlattılar cnm geçen ay 28 29 oldu die bisi yapmadk ama luf olmus seklini kaybetmiş demşti şeklni kaybetmemiştir belki
Özeldeyim evet. Canım 350 tl aşılama 350 tl sperm yıkama işlemi. Çatlar inşallah. Yoksa çok üzülürüm. Dun resmi tatil diye yapmadı islem. Bugüne de böyle oldu. Olmayabilir demek ki.Hiç bozma moralini canım şeklini kaybetmemiş demek ki benm ki şeklini kaybetmiş demişti canm inşallah olur özelde mi yaptırıosn asılama fiyatı ne kdr benm bu ay tutmazsa bende yaptırıcam
Canm cok normal ben neler düşünüyorum bi bilsenBi diyorum her seyin hayırlısı. Bi diyorum ya olmazsa.. kfam karmakarışık
Doktora gittim dün catlatma iğnesi vuruldum 24 saat geçti catlamamis. Doktor çok rahat. Yarin aşılama yapmayıp pazartesi gel dedi. Kapaliymis hastane. Ben anlayamıyorum. Gittim predictor mu ne öyle bir ovulasyon testi aldım. Kendim evde yapicam. Ne yapmalıyım önerileriniz nedir?Canm cok normal ben neler düşünüyorum bi bilsenolsun istiyorm hayrlısı diorum olmicak die ağlıorum snra yok yok war diorum :)) karısık duygular işte pazartesi belli olucak herşey
Canım bgn we pazar ilişkiye gir bence aşılamadan önce çatlarsa tutma ihtimali olsun 36 saatte catlıyo genelde bgn gece catlayablr benm karnm cok ağrıodu catladı ağrı azaldı hemenDoktora gittim dün catlatma iğnesi vuruldum 24 saat geçti catlamamis. Doktor çok rahat. Yarin aşılama yapmayıp pazartesi gel dedi. Kapaliymis hastane. Ben anlayamıyorum. Gittim predictor mu ne öyle bir ovulasyon testi aldım. Kendim evde yapicam. Ne yapmalıyım önerileriniz nedir?
Ya ben de test yaptım henüz ikinci çizgi silik.aksam 9.30 tam 36 saatin dolduğu zaman. Testi bi kez daha yapicam. Akşam ilişki yaşarım. Bi de yarın akşama doğru test yaparım bi de o zaman ilişki olur. Spermler toparlar mi bilemem ama 72 saate kadar yaşıyormuş. Pazartesi öğlene çok geç kalınır. Doktor gel dedi ama emin değilim.kendim deneyerek bu ayı geçirelim diyorum. Progestan mi ne kullanılıyor tutunması için. Onu doktorsuz alabilir miyiz?Canım bgn we pazar ilişkiye gir bence aşılamadan önce çatlarsa tutma ihtimali olsun 36 saatte catlıyo genelde bgn gece catlayablr benm karnm cok ağrıodu catladı ağrı azaldı hemen
ÜzüldümTahlil yaptrdım bugün m.. alesef negatif yine olmadı( bu ay cok ümitliydim
nşallah senin olur hayırlı haberlerini alırız canımÜzüldümsenin uzulmen de normal. Gel gör ki Allah ol demezse olmaz. Biz bu noktada teslimiyet gostermek zorundayız..
Tahlil yaptrdım bugün malesef negatif yine olmadı( bu ay cok ümitliydim
Kuzum ben pek ümitli değilim çünkü zannediyorum yumurta çok büyüdü ve catlamadi. Yarın sabah gidicem bakalim. Benim bir öğretmen arkadaşımın bir problemi yoktu ama hamile kalamıyordu. Doktor d vitaminine bakmış ve hiç yok noktasindaymis. Her hafta bir ampul içti.o ay hamile kaldı.bunu arkadaşlarına da soylemis. Onun gibi hamile kalamayan 2-3 arkadaşı da içmiş ve o ay hamileler. Ben bu ay içtim ve yumurta büyüdü. Bence önümüzdeki ay mutlaka iç. İnanıyorum bu kez olucakİ
nşallah senin olur hayırlı haberlerini alırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?