Evet. Coookk etkiliymis. Bak ben 4 ay ilaç içtim en ufak büyüme olmadı bu ay oldu. Haftada bir ampulD vitamini ampul mü iciosun
Ne mucize denilen insanlar kafası rahatladgnda hamile kalıo bizde elbet bi zaman kalırz ben kendimi cok kasıyorum ondan olmadı bırakıyorum takip tedawi işlerini kısmet ne zamansa o zaman olsun[/QUOTE sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap arkadaşım . Allah hayırlısıni versin hepimize. Nasipte öteye köy yok.
Hayırlısı olsun canım çatlamış mı inşallah tutar hayırlı haber werirsinAşılama yapılacak kızlar. Dua bekliyorum. Allah her şeyin hayırlısını versin hepimize..
Çatlamış canım öyle dedi. Öğlen de yaptı. 15 gün sonra test yap dedi. Erken yapmamak lazimmis. Hayırlısı bakalım. Sen de tekrar adapte ol nolur. Uzme kendiniHayırlısı olsun canım çatlamış mı inşallah tutar hayırlı haber werirsin
Canimm inşallah tutar ewet erken yapma ben yaptım pozitifi görünce cok umtlandm ama yokms sakn erken yapma... Ben bırakıyorum canım tedawi işlerini doktorumada söledim biraz dinlenmek istiyorum yazı geçiriyim yaa insan yıpranıyo ister istemezÇatlamış canım öyle dedi. Öğlen de yaptı. 15 gün sonra test yap dedi. Erken yapmamak lazimmis. Hayırlısı bakalım. Sen de tekrar adapte ol nolur. Uzme kendini
D vitaminine baktirin mutlakaBende bu ay da olmazsa bırakıcam tedavi işlerini valla Psikolojim bozuldu iyice. Doktorum da önce kafan rahat olcak diyor ama demesi kolay işte.. Allah hepimize sabır versin inşallah en kısa zamanda şu mübarek aylarda alırız müjdeli haberleri
Canım o senin yumurtalıkların ile alakalı ama senin gibi olduğunda benim büyümedi. Fakat öyle olup büyüyen de olmuş. İnşallah senin de büyür. Yazmıştım d vitamini takviye alın. Benim günde 4 doz femara ile buyuduÜye
Yeni
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bende adetimin 5.günolmuara kullanmaya basladim 16.gün bugün yumurta takipim vardı yunurtalarım 10 ml kadarbüyümüşler 4 gün sonra tekrar bakilacak bu şekilde olup 4 gün sonra istenilen seviyeye gelir mi ?
Cnm cevabın için çok teşekkür ederim bende polistik over var adet düzensizliği yani insülin direnci için glukofer kullanıyorum vitamin derken folik asitten mi bahsediyosun doktor vermedi ama.. çok az büyümüş diye kafama çok takiıyorum inşallah büyür ya Rabbim kucağımızı boş birakmasinnnnn cnmCanım o senin yumurtalıkların ile alakalı ama senin gibi olduğunda benim büyümedi. Fakat öyle olup büyüyen de olmuş. İnşallah senin de büyür. Yazmıştım d vitamini takviye alın. Benim günde 4 doz femara ile buyudu
Hayır folik asit değil ben gidip eczanede ampul olarak d vitamini satılıyor bi tane iç derim. Hiçbir zararı yok. Kafana takman normal ama büyüyor bi şekilde üzülme. Femara 2 doz olmazsa 4 doz olur o da olmazsa iğne var. Dert etme güçlü ol. Bende de polikistik var.Cnm cevabın için çok teşekkür ederim bende polistik over var adet düzensizliği yani insülin direnci için glukofer kullanıyorum vitamin derken folik asitten mi bahsediyosun doktor vermedi ama.. çok az büyümüş diye kafama çok takiıyorum inşallah büyür ya Rabbim kucağımızı boş birakmasinnnnn cnm
Bem de ilaçsız çok uzun süre bekliyorum. Bir yumurta buyudu asilama yapıldı. Zaman geçmiyor test içinDaha yolun başındayız güçlü olmaya calisiyorum Rabbim büyük çarşamba bakalım büyümüş olacakmi bu ay olmazsa bi dahaki ay artık senin durumun ne cnm şimdi pco derken ne derece ben ilacsiz adet olamıyorum malesef
Ayy hadi inşallah cnm Allah gönlüne göre versin erken test yapma gününü bekle mutlaka benim bi arkadasim var 18 sene cocuklari olmadi ilk tüp bebek denemesinde oldu cok şükür erken test yaparsan cok stres olur ayni hatayi yaptik biz bi yaptık çıkmadı sonra bi yaptık çıktı filan çok zor bi süreç duamdasin cnm inşallah güçlü olalım ben inanıyorum bizimde bebekleriniz olacak insallahBem de ilaçsız çok uzun süre bekliyorum. Bir yumurta buyudu asilama yapıldı. Zaman geçmiyor test için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?