Femara kullananlar kulübü

Walla ben bırakıyorum bu işleri canım demek ki ben üstüne düstükçe olmuyo akısına bırakıcam artık dr mr yok

Ne mucize denilen insanlar kafası rahatladgnda hamile kalıo bizde elbet bi zaman kalırz ben kendimi cok kasıyorum ondan olmadı bırakıyorum takip tedawi işlerini kısmet ne zamansa o zaman olsun

Aşılama yapılacak kızlar. Dua bekliyorum. Allah her şeyin hayırlısını versin hepimize..

Hayırlısı olsun canım çatlamış mı inşallah tutar hayırlı haber werirsin
Çatlamış canım öyle dedi. Öğlen de yaptı. 15 gün sonra test yap dedi. Erken yapmamak lazimmis. Hayırlısı bakalım. Sen de tekrar adapte ol nolur. Uzme kendini

Çatlamış canım öyle dedi. Öğlen de yaptı. 15 gün sonra test yap dedi. Erken yapmamak lazimmis. Hayırlısı bakalım. Sen de tekrar adapte ol nolur. Uzme kendini
Canimm inşallah tutar ewet erken yapma ben yaptım pozitifi görünce cok umtlandm ama yokms sakn erken yapma... Ben bırakıyorum canım tedawi işlerini doktorumada söledim biraz dinlenmek istiyorum yazı geçiriyim yaa insan yıpranıyo ister istemez

Tabi yıpranilir anlıyorum seni 4 ay benim yumurta bile büyümedi . Oluruna bırakınca iyi gelebilir sana.

Bende bu ay da olmazsa bırakıcam tedavi işlerini valla Psikolojim bozuldu iyice. Doktorum da önce kafan rahat olcak diyor ama demesi kolay işte.. Allah hepimize sabır versin inşallah en kısa zamanda şu mübarek aylarda alırız müjdeli haberleri

Selamlar arkadaşlar. bende bu ay günde 2 femara kullanmıştım. Dün 12.gündü kontrolde 17 mm ve 6 mm iki yumurta vardı. bugün tekrar gittim 23mm olmuş. Ovitrelle verdi. Ekstra hiçbirşey kullanmadım. Femaradan yumurtanın büyümesi notasında olumlu sonuç aldım bilgilerinize.

Üye
Yeni
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bende adetimin 5.günü femara kullanmaya basladim 16.gün bugün yumurta takipim vardı yunurtalarım 10 ml kadarbüyümüşler 4 gün sonra tekrar bakilacak bu şekilde olup 4 gün sonra istenilen seviyeye gelir mi ?

Canım o senin yumurtalıkların ile alakalı ama senin gibi olduğunda benim büyümedi. Fakat öyle olup büyüyen de olmuş. İnşallah senin de büyür. Yazmıştım d vitamini takviye alın. Benim günde 4 doz femara ile buyudu

Cnm cevabın için çok teşekkür ederim bende polistik over var adet düzensizliği yani insülin direnci için glukofer kullanıyorum vitamin derken folik asitten mi bahsediyosun doktor vermedi ama.. çok az büyümüş diye kafama çok takiıyorum inşallah büyür ya Rabbim kucağımızı boş birakmasinnnnn cnm

Hayır folik asit değil ben gidip eczanede ampul olarak d vitamini satılıyor bi tane iç derim. Hiçbir zararı yok. Kafana takman normal ama büyüyor bi şekilde üzülme. Femara 2 doz olmazsa 4 doz olur o da olmazsa iğne var. Dert etme güçlü ol. Bende de polikistik var.

Daha yolun başındayız güçlü olmaya calisiyorum Rabbim büyük çarşamba bakalım büyümüş olacakmi bu ay olmazsa bi dahaki ay artık senin durumun ne cnm şimdi pco derken ne derece ben ilacsiz adet olamıyorum malesef

Bem de ilaçsız çok uzun süre bekliyorum. Bir yumurta buyudu asilama yapıldı. Zaman geçmiyor test için

Bem de ilaçsız çok uzun süre bekliyorum. Bir yumurta buyudu asilama yapıldı. Zaman geçmiyor test için
Ayy hadi inşallah cnm Allah gönlüne göre versin erken test yapma gününü bekle mutlaka benim bi arkadasim var 18 sene cocuklari olmadi ilk tüp bebek denemesinde oldu cok şükür erken test yaparsan cok stres olur ayni hatayi yaptik biz bi yaptık çıkmadı sonra bi yaptık çıktı filan çok zor bi süreç duamdasin cnm inşallah güçlü olalım ben inanıyorum bizimde bebekleriniz olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…