Zaman o kadar yavas ve zor geçiyor ki. Bu gece uyku uyuyamadım. Mecbur bekliyorum. Dua için Allah razı olsunAyy hadi inşallah cnm Allah gönlüne göre versin erken test yapma gününü bekle mutlaka benim bi arkadasim var 18 sene cocuklari olmadi ilk tüp bebek denemesinde oldu cok şükür erken test yaparsan cok stres olur ayni hatayi yaptik biz bi yaptık çıkmadı sonra bi yaptık çıktı filan çok zor bi süreç duamdasin cnm inşallah güçlü olalım ben inanıyorum bizimde bebekleriniz olacak insallah
Cümlemizden cnm gelismeleri haber ver bizede merak ediyorum ne kadar var test yapmanaZaman o kadar yavas ve zor geçiyor ki. Bu gece uyku uyuyamadım. Mecbur bekliyorum. Dua için Allah razı olsun
Önümüzdeki hafta pazartesi ya da salı yapicam. Sanki olmadı ama. Adet belirtileri çok var. Söküldü sökülecek gibi.Cümlemizden cnm gelismeleri haber ver bizede merak ediyorum ne kadar var test yapmana
Deme öyle olumlu düsün bebeğim benimle birlikte diye düsün inşallah olmazsın adet hayırlısıyla o güzel haberi alirr yazarsin buraya da.. asılma ilk denemen mi cnm daha öncesinde başka bi tedavi ugulanmadi mi?Önümüzdeki hafta pazartesi ya da salı yapicam. Sanki olmadı ama. Adet belirtileri çok var. Söküldü sökülecek gibi.
İlk tedavi. 4 ay yumurta büyümedi sonra buyudu asilama yapıldı. Ya zaman geçmiyor ve sürekli adet belirtileri var. İlaçları da bıraktım çünkü boşuna sistim iyice. Olmayacak bence. Uzulmeyecegime söz verdim ama.eses7post: 46716918 .!.:Deme öyle olumlu düsün bebeğim benimle birlikte diye düsün inşallah olmazsın adet hayırlısıyla o güzel haberi alirr yazarsin buraya da.. asılma ilk denemen mi cnm daha öncesinde başka bi tedavi ugulanmadi mi?
normal canım. benım bugun 12. gunum hala cıkıyor . sana ornek olarak atayım. asılama olmustum bende femera ıle. ustunde yazılı olan asılama sonrası gunler :)Femara ile yumurtam büyümüştü ve çatlatma iğnesi olmuştum. 6.günü hcg testi silik çıktı. tam olarak ne zaman geçer iğnenin etkisi. normalde 12 gün falan diyorlar ya, zaten 15. gün kan vericem adet olmazsam ama 6.gün böyle silik çıkması normal mi bilemedim? yanlış anlaşılmasın sadece merak ettiğim için soruyorum bunu.
ama tabı herkeste degısık. kımısınden hemen cıkıyor. benım uzun suruyor . gecen aylardan bılıyorumFemara ile yumurtam büyümüştü ve çatlatma iğnesi olmuştum. 6.günü hcg testi silik çıktı. tam olarak ne zaman geçer iğnenin etkisi. normalde 12 gün falan diyorlar ya, zaten 15. gün kan vericem adet olmazsam ama 6.gün böyle silik çıkması normal mi bilemedim? yanlış anlaşılmasın sadece merak ettiğim için soruyorum bunu.
Canım 10 gün sonra iğne etkisi geçer diyorlar. Bana kalırsa sakin aldırma. Bak arkadaşlar burda yaptı ve sonra negatif çıktı . Kendini kaptirmis olursun. Bugün 8. Günüm . Dakikalar zor geçiyor ama yapmıyorum. Umitlenmek iyi değil. Normal bi gebelikte idrarda adet gecikmesi olmadan kolay kolay çıkmıyor ki bizde iğne etkisi varFemara ile yumurtam büyümüştü ve çatlatma iğnesi olmuştum. 6.günü hcg testi silik çıktı. tam olarak ne zaman geçer iğnenin etkisi. normalde 12 gün falan diyorlar ya, zaten 15. gün kan vericem adet olmazsam ama 6.gün böyle silik çıkması normal mi bilemedim? yanlış anlaşılmasın sadece merak ettiğim için soruyorum bunu.
İğneden sonra 12. Gün mu asilamadan sonra mı canimama tabı herkeste degısık. kımısınden hemen cıkıyor. benım uzun suruyor . gecen aylardan bılıyorum
Yazmışsin aşılama diye pardonİğneden sonra 12. Gün mu asilamadan sonra mı canim
ıgneyı 19 mayıs 23:00 de vuruldum canım. 20 mayıs dıyorum =) ıgne gununu sayarsak 12. gunum .İğneden sonra 12. Gün mu asilamadan sonra mı canim
Ya bir sey sorucam. Benim iğne 20 mayısta yapıldı. Ama aşılama 23 mayısta yapıldı. İğne vurulali 11 gün oldu. Etkisi bitmek üzere olmalı dimi? hassas test alsam çıkar miıgneyı 19 mayıs 23:00 de vuruldum canım. 20 mayıs dıyorum =) ıgne gununu sayarsak 12. gunum .
asılamam 21 mayısta yapıldı.
daha önce ıgne olmustum yıne uzun surmustu benden atılması
valla canım herkeste degısıyor. benle aynı gun ıgne olanların 5-6 gun sonra negatıf oldu.Ya bir sey sorucam. Benim iğne 20 mayısta yapıldı. Ama aşılama 23 mayısta yapıldı. İğne vurulali 11 gün oldu. Etkisi bitmek üzere olmalı dimi? hassas test alsam çıkar mi
İmkan var da asilama olalı 8 gün oldu dahavalla canım herkeste degısıyor. benle aynı gun ıgne olanların 5-6 gun sonra negatıf oldu.
ama bende olmadı. yanıltıcı olur yanı , iğneden mı yoksa gercek mı var.bılmek zor bıraz. en ıyısı kan testı ımkanın varsa kan testı yaptır.
yanı 10. gun yaptırsan ıyı olur. bıraz daha bekleİmkan var da asilama olalı 8 gün oldu daha
Zaman bu kadar mı geçmez ya.aklim fikrim ondayanı 10. gun yaptırsan ıyı olur. bıraz daha bekle
zaman hızlı gecıyo yaa :) 15 ay gecmıs cocuk ısteyelı. bat kovalamaktan hıcbısey anlamadım ne ara gectı bu kadar zamanZaman bu kadar mı geçmez ya.aklim fikrim onda
Çok tatlisinzaman hızlı gecıyo yaa :) 15 ay gecmıs cocuk ısteyelı. bat kovalamaktan hıcbısey anlamadım ne ara gectı bu kadar zaman
Çok tatlisinBelim kasiklarim hep ağrılı. Adet olucam ben belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?