Femara kullananlar kulübü

normal canım. benım bugun 12. gunum hala cıkıyor . sana ornek olarak atayım. asılama olmustum bende femera ıle. ustunde yazılı olan asılama sonrası gunler :)

aaa baya sürüyor demek ki ama hep silik şekilde ben daha 6. gün ya koyu olur diye düşünmüştüm.

canım zaten ümit ettiğimden değil, sadece iğnenin etkisinin ne kadar süreceğini hesaplamak için yapmıştım testi, daha koyu olur sanıyordum 6.günde. ama silik. edosko nun 12. günde bile hala silik çıkıyor baksana. Demekki silik olarak devam edecek böyle

silik olarak devam etmez canım. git gide silinir.
benım bıraz uzun suruyor. genelde 1 haftada cıkıyor sanırım vucuttan

Ben o kadar garibim ki. Negatif çıktı ama umudum bitmiyor. Hâlâ acabalardayim. Niye olmuyor diye üzülmüyorum. Beni üzen şey bitmeyen umudum...

Ben o kadar garibim ki. Negatif çıktı ama umudum bitmiyor. Hâlâ acabalardayim. Niye olmuyor diye üzülmüyorum. Beni üzen şey bitmeyen umudum...
bende uzulemıyorum canım. bır de bızım sebepsız her sey cok ıyıyken olmuyor. Allahın bıldıgı var demekkı nasıp dıyorum.

aynen canım elımızden gelenı yapıyoruz. gerıye dualarımızın hayırlı sekılde kabul olması kalıyor.
ınsallah ısteyen herkese en yakın surede nasıp olur
Canım bugün yine test yaptırdım. Sonuç 0.99 olmuş. Yeni dusmus. Olmadı benim. Allah sana da bana da hayırlısını versin

Hayır yok canım ben takip işlerini bıraktım akısına bıraktm allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…