Kaçıncı günün ?
dur canım daha yenı olmusun sen.
bellı olmaz. benımde sıvılcem cıktı. degısık hıcbır seyım yok ondan umutsuzum.
21 mayısta aşılama yapıldı. 3-4 gun sonra adet olurumKaçıncı günün ?
normal canım. benım bugun 12. gunum hala cıkıyor . sana ornek olarak atayım. asılama olmustum bende femera ıle. ustunde yazılı olan asılama sonrası gunler :)
Canım 10 gün sonra iğne etkisi geçer diyorlar. Bana kalırsa sakin aldırma. Bak arkadaşlar burda yaptı ve sonra negatif çıktı . Kendini kaptirmis olursun. Bugün 8. Günüm . Dakikalar zor geçiyor ama yapmıyorum. Umitlenmek iyi değil. Normal bi gebelikte idrarda adet gecikmesi olmadan kolay kolay çıkmıyor ki bizde iğne etkisi var
silik olarak devam etmez canım. git gide silinir.aaa baya sürüyor demek ki ama hep silik şekilde ben daha 6. gün ya koyu olur diye düşünmüştüm.
canım zaten ümit ettiğimden değil, sadece iğnenin etkisinin ne kadar süreceğini hesaplamak için yapmıştım testi, daha koyu olur sanıyordum 6.günde. ama silik.edosko nun 12. günde bile hala silik çıkıyor baksana. Demekki silik olarak devam edecek böyle
Neden adet oluyorsun? Test yaptın mı?21 mayısta aşılama yapıldı. 3-4 gun sonra adet olurum
öyle hıssedıyorum.Neden adet oluyorsun? Test yaptın mı?
üzüldüm canım.Asilamanin 9. Günü bhcg 2.5olmadı
Canım belirtiye bakmaz ki bu şeyler yaptır bence. Yanı iki gün daha bekleyip de yaptirabilirsin tabi. Ama yaptirüzüldüm canım.
bugunde benım gunum 12. gunum ama hıc belırtım olmadıgı ıcın yaptırmıcam.
gunum gecerse yaptırırım canım. beklım bıraz =) gereksız heyecan yapmımCanım belirtiye bakmaz ki bu şeyler yaptır bence. Yanı iki gün daha bekleyip de yaptirabilirsin tabi. Ama yaptir
Canım yapmadin mi hala? merak ediyorumgunum gecerse yaptırırım canım. beklım bıraz =) gereksız heyecan yapmım
canım evde yapmıstım dun cıkmamıstı. bugun yarın adet olurum. adet bekleme modundayım artıkCanım yapmadin mi hala? merak ediyorum
bende uzulemıyorum canım. bır de bızım sebepsız her sey cok ıyıyken olmuyor. Allahın bıldıgı var demekkıBen o kadar garibim ki. Negatif çıktı ama umudum bitmiyor. Hâlâ acabalardayim. Niye olmuyor diye üzülmüyorum. Beni üzen şey bitmeyen umudum...
Tabi ki nasip. Hiç olmayabilir de diyorum kendime. Sadece beklemek cok zorbende uzulemıyorum canım. bır de bızım sebepsız her sey cok ıyıyken olmuyor. Allahın bıldıgı var demekkınasıp dıyorum.
aynen canım elımızden gelenı yapıyoruz. gerıye dualarımızın hayırlı sekılde kabul olması kalıyor.Tabi ki nasip. Hiç olmayabilir de diyorum kendime. Sadece beklemek cok zor
Canım bugün yine test yaptırdım. Sonuç 0.99 olmuş. Yeni dusmus. Olmadı benim. Allah sana da bana da hayırlısını versinaynen canım elımızden gelenı yapıyoruz. gerıye dualarımızın hayırlı sekılde kabul olması kalıyor.
ınsallah ısteyen herkese en yakın surede nasıp olur
hayırlısı olsun canım. ben kan testı yaptırmak ıstemıyorumCanım bugün yine test yaptırdım. Sonuç 0.99 olmuş. Yeni dusmus. Olmadı benim. Allah sana da bana da hayırlısını versin
Son durumun ne? Hamilelik varmıArkadaslar adetime bi hafta war beta hcg baltırdım 16.32 cıktı hamile miyim yalancı pozitif mi belli değil yine adetimi beklicem inşşallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?