- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Amin .hayırlısı inşallahHayır yok canım ben takip işlerini bıraktım akısına bıraktm allah isteyen herkese nasip etsin
D vitaminine baktirin mutlaka
Gözün aydın. Nerde kaca cektirdin rahim filmini?Kontrole gittiğimde femara sayesinde çoğalan yumurtalarımda birinin çatlamadığını söyledi doktorum.
İstesem de bu ay tedavi olmazmış yani
Bu ayı rahim filmiyle değerlendirmek şarttı ve rahim filmini çektirdim. Allah'ıma şükürler olsun ki tüplerim açık ve normal çıktı
Artık bikaç ay dinlenicem bakalım, ondan sonrası Allah büyük
Gözün aydın. Nerde kaca cektirdin rahim filmini?
Hayırlı olsun cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısı tüm bekleyenlere ve bize olsun inşallahMrb kızlar tedawiyi bıraktıktan iki ay sonra kendiliğinden hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah gerçekten herşey kafada bitiomş bunu cok iyi anladım umut olsun die yazıyorum kafanıza takmayın
Mrb kızlar tedawiyi bıraktıktan iki ay sonra kendiliğinden hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah gerçekten herşey kafada bitiomş bunu cok iyi anladım umut olsun die yazıyorum kafanıza takmayın
Hayırlısı olsun allah sagsalim kucağına almayi nasip etsin. Bsey soracaktım amh değerine bakildi mi acaba? Over rezerine? ?Pko wardı adetim düzensizdi bazen ilaçla bazen kendliğnden ama zamannda olmaZdı hsg cektirdim iki kere femara denedm olmadı bende bıraktm snra kendlignden oldu
Amin canım hiç hatırlamıorm bakılmadı heralde yaHayırlısı olsun allah sagsalim kucağına almayi nasip etsin. Bsey soracaktım amh değerine bakildi mi acaba? Over rezerine? ?
Başın sağolsun Can'ımBen umut olsun diye yazmistim size 7+4ken kalbi durdu bebegimin yarin kurtaj olacagim yukarda size o zaman 5 hafta demistim ama gec dollenmeden dolayi 2 hafta geriden geldi kese zaten o herkzede oluyormus . Ama dun kanamam geldi hemen dr gittim kalbi durmus bebegimin bundada vardir bi hayir ALLAH verir bir daha insllah zaten femaraya tekrar baslarim onunla hamile kalmistim cunki
merhaba ; bu klübe yeni üye oldum ve tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.Arkadaslar femara kullananlar var mi aranizda? Hatta kullanip hamile kalanlar??? Umut olun bize.
Bende femerayla kalmistim ama igne felan kullanmadim yanlizca femara ile gecen hafta kurtaj oldum kalbi durmus bebegimin 4 yildir olmuyodumerhaba ; bu klübe yeni üye oldum ve tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
3,5 yıldır evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum herkes gibi ben eşimi ikna edemediğim için bu kadar zaman boşa geçti çok şükür bu yıl ikna oldu ve bir devlet hastahanesinde butun tetkitleri yaptırdım ilk eşimin sperm sayısı düşük çıktı ve erkekte çok çabuk hormon değişebildiği için 2. test istendi tabi bu arada ben boş durmadım eşime sürekli keçiboynuzu yedirdim ikinci testte 8 milyon artış vardı clomene başladım iki ay kullandım sonuç hüsransonraki adetim kurban bayramına denk geldiği için boş geçsin istemedim ve doktoru değiştirip özel bir hekime gittim bu ay femara verdi ve aşılamaya başladık doğurganlık dönemimde çatlama iğnesi de vurdurdum 22.09.2016 da aşılama oldu ve iki hafta sona gebelik olup olmadığını anlamak için test yaptırıcam sonucu sizlerle haftaya paylaşmış olurum zaman benim için geçmiyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?