Femara kullananlar kulübü

Kızlar afet oldum 5. Günüm. Ama hala elim ayağım yanıyor Belim ağrıyor goguslerim hassas. İlaci atamamis olabilir mi vücudum? Progestan bırakalı 10 gün oldu nerdeyse.

Perşembe günü kontrole gidicem bakalım, rahim filmi istemişti bu ay için onu çektircem, inşallah bi sorun çıkmaz onda da
Temiz çıkarsa yazın ara vericem zaten bu konuya, çok yıprattı beni her ay aynı stres

Kızlar bende bu ay femara kullananlardanım benide aranıza alır mısınız bugün 3.günüm hepumizin göbişleri bebislerle dolsun inşallah

Kontrole gittiğimde femara sayesinde çoğalan yumurtalarımda birinin çatlamadığını söyledi doktorum.
İstesem de bu ay tedavi olmazmış yani
Bu ayı rahim filmiyle değerlendirmek şarttı ve rahim filmini çektirdim. Allah'ıma şükürler olsun ki tüplerim açık ve normal çıktı
Artık bikaç ay dinlenicem bakalım, ondan sonrası Allah büyük

Gözün aydın. Nerde kaca cektirdin rahim filmini?

Mrb kızlar tedawiyi bıraktıktan iki ay sonra kendiliğinden hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah gerçekten herşey kafada bitiomş bunu cok iyi anladım umut olsun die yazıyorum kafanıza takmayın

Mrb kızlar tedawiyi bıraktıktan iki ay sonra kendiliğinden hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah gerçekten herşey kafada bitiomş bunu cok iyi anladım umut olsun die yazıyorum kafanıza takmayın
Hayırlı olsun cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısı tüm bekleyenlere ve bize olsun inşallah

Hayirli olsun cnm.bende de pko war.sende ne vardi?tedaviyi braktim dmissin ya ondan diorum.adetin nasil kendi geliyor mu?

Pko wardı adetim düzensizdi bazen ilaçla bazen kendliğnden ama zamannda olmaZdı hsg cektirdim iki kere femara denedm olmadı bende bıraktm snra kendlignden oldu

Pko wardı adetim düzensizdi bazen ilaçla bazen kendliğnden ama zamannda olmaZdı hsg cektirdim iki kere femara denedm olmadı bende bıraktm snra kendlignden oldu
Hayırlısı olsun allah sagsalim kucağına almayi nasip etsin. Bsey soracaktım amh değerine bakildi mi acaba? Over rezerine? ?

arkadaşlar merhaba bende bu ay başlıyacağım bende pcos luyum klomen çatlama iğnesiyle hamile kalmıştım ama pcoslularla çok oluyorlar rahim ağzı yetmezliği bebeği kaybettim pırtılaşma testşmi de bu ay verdim
bu ay femaraya başlıcam

Merhaba kizlar umut olsun diye yaziyorum. 4 yillik evliyim po vardi catlamiyordu yumurtalarim hsg cekilmedi dr once femara dene dedi 3 ay kullandim yumurtalarim olustu ama catlmadi dr yurtdisana gitmesi gerekti 3 ayligina ben gelene kadar bu ilaci bi 3 ay daha deme bazi hastalarimiz 6 .ayda hamile kalabiliyor dedi olmazsa donunce hsg cekilecekti dr hala yurt disinda bu arada ekimde doncek ben bu ilaci 1 ay daha kullandm ama korkuyorum bu arada hsg cekilmekten felan sonra bu ay adet olmadim ya zaten duzensiz olunca insanin aklina.gelmiyo ki hamile olmasi 4 sene gecmis bide RABBIM NE BUYUK neyse ben adaet olmadim bi adet olmak icin ilac yazdirayim dedim saglik ocagina o ilaci vermeden oncede mecbur kan tahlili yapiyosun. Nolur nolmaz diye cuma yaptirdim pazartesi dr gittim dedi gebelik var nasil sasirdim anlatam ALLAH guveninizi lutfen kesmeyin inanin herseyin bi zamani var zamani geldimi RABBIMA veriyo sukurler olsun bi aksilik cikmazsa 5 haftalik olmus ALLAH im hepmize nasip etsin kimin duasi kabul olacak inan bilemeyiz herkes dualarinda kardeşlerimizide unutmasin bu cuma gunude bol dua edelim insallah

Ben umut olsun diye yazmistim size 7+4ken kalbi durdu bebegimin yarin kurtaj olacagim yukarda size o zaman 5 hafta demistim ama gec dollenmeden dolayi 2 hafta geriden geldi kese zaten o herkzede oluyormus . Ama dun kanamam geldi hemen dr gittim kalbi durmus bebegimin bundada vardir bi hayir ALLAH verir bir daha insllah zaten femaraya tekrar baslarim onunla hamile kalmistim cunki

Başın sağolsun Can'ım
Allah yaşamışımdır versin ben 5 aylık kızımı erken doğumla kaybettim

Arkadaslar femara kullananlar var mi aranizda? Hatta kullanip hamile kalanlar??? Umut olun bize.
merhaba ; bu klübe yeni üye oldum ve tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
3,5 yıldır evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum herkes gibi ben eşimi ikna edemediğim için bu kadar zaman boşa geçti çok şükür bu yıl ikna oldu ve bir devlet hastahanesinde butun tetkitleri yaptırdım ilk eşimin sperm sayısı düşük çıktı ve erkekte çok çabuk hormon değişebildiği için 2. test istendi tabi bu arada ben boş durmadım eşime sürekli keçiboynuzu yedirdim ikinci testte 8 milyon artış vardı clomene başladım iki ay kullandım sonuç hüsran sonraki adetim kurban bayramına denk geldiği için boş geçsin istemedim ve doktoru değiştirip özel bir hekime gittim bu ay femara verdi ve aşılamaya başladık doğurganlık dönemimde çatlama iğnesi de vurdurdum 22.09.2016 da aşılama oldu ve iki hafta sona gebelik olup olmadığını anlamak için test yaptırıcam sonucu sizlerle haftaya paylaşmış olurum zaman benim için geçmiyor şuan

Bende femerayla kalmistim ama igne felan kullanmadim yanlizca femara ile gecen hafta kurtaj oldum kalbi durmus bebegimin 4 yildir olmuyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…