Femara kullananlar kulübü

Bende femerayla kalmistim ama igne felan kullanmadim yanlizca femara ile gecen hafta kurtaj oldum kalbi durmus bebegimin 4 yildir olmuyodu
ayy kuzum kıyamam sana ya zor bir durum evet ama şöyle düşün hamile kalabiliyorsun bir sorun yok yine olur hiç merak etme sık sık doktora gidersin ne gerekiyorsa yaparsın tutunur inşallah bu sefer bende buradan okuyorum onuna test yapıcam olursa çok sevinirim ama korkarak çağırmak istemiyorum umarım kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder rabbim hepimizin

Bende femerayla kalmistim ama igne felan kullanmadim yanlizca femara ile gecen hafta kurtaj oldum kalbi durmus bebegimin 4 yildir olmuyodu
Allahtan umudunu kesme canım hayırlısı olsun ama bunu yaşayan çok var ve beni şimdiden korku sardı rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Kızlar elimde Femara var uyguna veririm

Merhaba önümüzdeki ay bender femara kullanacağım. Etkisi Nekadar acaba hamile kalmaya yani? Birde klomen kadar etkili mi nasıl cevaplarsanız çok sevinirim. Ne güzel maşallah hamile kalmışsınız
Merhabalar nasil hamile kaldiniz. Hayirli olsun bu arada

Femara Rahmi toparlayan sahabe etkili bir ilaç

Internetten baktim femana icin meme kanseri ilaci yaziyor.

Dhea gibi birsey mi acaba femana?

Kizlar selam.bende pkoyum ama femara hic bi doktor wermedi henuz bana neden ki acaba?2kere asilama oldum ignelerle.birkerede femara ile catlatmanigmesi denemek istiyorum nasipse.femara denemek istiuorum dersem verirmi ki doktor?birde ben tarlusalsiz regl olamiuorum kendi kendime.benim gibi olan hamilenkalan warmi femarayla?yani direncliymis benim yumurtalar.buyuturmu ki acaba femara???

Canım femara cok iyi bir hap yumurta kaliteli oluyormuş bnce doktora gidince ısrarla femara iste ama cok pahallı bir hap sigorta karsılamıyor yani tabi bir kutuyu üç ay kullanabiliyorsnn

Canım femara cok iyi bir hap yumurta kaliteli oluyormuş bnce doktora gidince ısrarla femara iste ama cok pahallı bir hap sigorta karsılamıyor yani tabi bir kutuyu üç ay kullanabiliyorsnn

oyle dıyolar cnım femara hakkında ama bana suana kadar 3.doktor baktı hıcbırı vermedı nedense.hemen ıgnelere yoneldıler.2asılama oldum ıgnelerle.hıc catlatma ıgnesıyle denemedık dogal ılıskıyle.bırde nasıpse onu denemek ıstıyorum.tmm ıgne buyutuyo ıstenen boyuta getırıyo ama nedense gebelık olmuyor.tuplerımde acık.ya yumurtalar kalıtesız oluyo hızlı buyudugu ıcın yada catlayamayıp kist oluyo sanırım.bılemedım...ıgneler kadar pahalı olamaz cnım femara.iğneler daha pahalı.senle knustuk dımı hatırlıyorum pkomu vardı sendede?tedavıylemı hamıle kaldın snde ???

Bn ınofolic hamile kaldım canım İmş seninde olur aklıma cpk geliyorsun vallah canım doktor birden vermiyor bnce sen kendin iste tatlım

Bn ınofolic hamile kaldım canım İmş seninde olur aklıma cpk geliyorsun vallah canım doktor birden vermiyor bnce sen kendin iste tatlım

tmm cnım ıstıcem.ama bazı doktorda terslıyor ınsanı ne verıcemı senmı solucen de dıyebılır:) ınofolıc sase ılemı kaldın cnım?nekadar kullandın pekı duzenlı?bırde adetın nasıldı senın?haplamı gelıodu kendımı?

Kendi kendine geliyordu ama bnde pko idim cnm bn cok düzensiz kullandım cnm hatta bna sen tavsiye ettin bnde kullandım glifor ile cnm kullandım haziranda aşılama yaptım olmadı temmuzda yine adet oldım bidaha olmadım

Kendi kendine geliyordu ama bnde pko idim cnm bn cok düzensiz kullandım cnm hatta bna sen tavsiye ettin bnde kullandım glifor ile cnm kullandım haziranda aşılama yaptım olmadı temmuzda yine adet oldım bidaha olmadım

tmm cnım şimdi oldu hatırladım senı hatta kendım alıp kullansam olurmu falan demıstın...aaaa çok sevındım senın adına..bende aylar sora regl oldum bugun şaka gibi.tarlusalla gene bugun ıtıbarıyle basladım ınofolıge baya bı ıcmeyı dusunuyorum...3 4 ay

Evet canım oyun ta kendisi canım srn daha bugun mi adet oldun ozmn dan sonra canım lütfen adet gecikti gi gibi hap kullan madem hapla oluyorsun kullan adet olmazsan bebekte olmaz biliyorsun dimi adet olmam lazım bnmde adetim aylarca gelmezdi ilk basta bir kadın yanına gittim koca karı derler yaa göbeğimi cekti gi gibi iki gün sonra adet oldım kistim hepsi döküldü ve bn her ay adet olmaya başladım canım göbek düşmesi pkoya sebep doktorlar bunu bilmiyor bnce tanıdık bilen varsa göbeğini cektirr yumurta tembellik varsa bile düzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…