Zaten hersey ALLAH tan once bunu dusunBende femerayla kalmistim ama igne felan kullanmadim yanlizca femara ile gecen hafta kurtaj oldum kalbi durmus bebegimin 4 yildir olmuyodu
ayy kuzum kıyamam sana yaBende femerayla kalmistim ama igne felan kullanmadim yanlizca femara ile gecen hafta kurtaj oldum kalbi durmus bebegimin 4 yildir olmuyodu
Allahtan umudunu kesme canım hayırlısı olsunBende femerayla kalmistim ama igne felan kullanmadim yanlizca femara ile gecen hafta kurtaj oldum kalbi durmus bebegimin 4 yildir olmuyodu
Hayırlı olsunMerhaba bende femeraya baslayanlardanim.
Tesekkur ederim sizde kullandiniz sanirim pozitifi gordunuz muHayırlı olsun
Ben aldım ama hoca sonra iğneye başlattıTesekkur ederim sizde kullandiniz sanirim pozitifi gordunuz mu
Merhabalar nasil hamile kaldiniz. Hayirli olsun bu aradaMerhaba önümüzdeki ay bender femara kullanacağım. Etkisi Nekadar acaba hamile kalmaya yani? Birde klomen kadar etkili mi nasıl cevaplarsanız çok sevinirim. Ne güzel maşallah hamile kalmışsınız
Canım femara cok iyi bir hap yumurta kaliteli oluyormuş bnce doktora gidince ısrarla femara iste ama cok pahallı bir hap sigorta karsılamıyor yani tabi bir kutuyu üç ay kullanabiliyorsnnKizlar selam.bende pkoyum ama femara hic bi doktor wermedi henuz bana neden ki acaba?2kere asilama oldum ignelerle.birkerede femara ile catlatmanigmesi denemek istiyorum nasipse.femara denemek istiuorum dersem verirmi ki doktor?birde ben tarlusalsiz regl olamiuorum kendi kendime.benim gibi olan hamilenkalan warmi femarayla?yani direncliymis benim yumurtalar.buyuturmu ki acaba femara???
Canım femara cok iyi bir hap yumurta kaliteli oluyormuş bnce doktora gidince ısrarla femara iste ama cok pahallı bir hap sigorta karsılamıyor yani tabi bir kutuyu üç ay kullanabiliyorsnn
Bn ınofolic hamile kaldım canım İmş seninde olur aklıma cpk geliyorsun vallah canım doktor birden vermiyor bnce sen kendin iste tatlım
Kendi kendine geliyordu ama bnde pko idim cnm bn cok düzensiz kullandım cnm hatta bna sen tavsiye ettin bnde kullandım glifor ile cnm kullandım haziranda aşılama yaptım olmadı temmuzda yine adet oldım bidaha olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?