Femara kullananlar kulübü

ne bıleyım cnım bende korkuyom oyle seyden..kistim hepsı dokuldu mu?o nasıl oldu kız*

Aynen canım korkma kötü bişi yapmıyor emin ol sadece karnına dokunuyor yeminle kistim döküldü bn doktora gittim bna senin asla cocuk olmaz yumurtalar tembel kistin var yumurta kabukları kalın demişti catlamıyorr bile bir sürü şey dedi eve geldim bir güzel ağladım esim bna seni bir kadın yanına götürsem gelir misin dedi bnde tm dedim ve gittim kadına hiç bir şey demedim cocuk olmuyor cocuk istiyorum dedim oda uzan karnını ac dedi açtığım gibi yumurta tembellik var kist cok var dedi sok oldum hatta bn ona doktor bna rahim filmi cekttr dedim yine baktı tüpler acık dedi cekme dedi ama için rahat etmiyorsa cekti dedi bn cektim yinede acık cıktı kadın dedigi gibi dedim bu kadın elle nssol anlıyor diye söylendimm neyse üç gün boyunca ac karına gittim karnımı ovduu vee ben iki gün sonra kara kara kanlı adet oldım korktum kadın yanına gittim noldu bna diye korkma kist atyorsnn dedi bnde içim rahat eve geldim bna kadın 10 tane igne verdi soguk algınlığı için vurdum vee 10 gün sogan kürü iç dedi içtim vee bir yag var motor yağı adı gress ysgı diye geçiliyor 10 günde onu sür yumurta calışıcak dedi onuda sürdüm ve bna kendi evinde yaptıgı bes adet fitil verdi bes günde sabah onu kullandım kadın yanına gittim turp gibi olmuşsun dedi bn inanmadım hemn bna senin asla cocuk olmaz diyen doktor yanına gittim sok oldu naptın sen bn sana ilac vermedimm diye bnde gülüp cıktım ordan

Canım helal et hakkını uzun oldu ama anlatmak istediğim için yazdım belki faydası olur

Canım femara cok iyi bir hap yumurta kaliteli oluyormuş bnce doktora gidince ısrarla femara iste ama cok pahallı bir hap sigorta karsılamıyor yani tabi bir kutuyu üç ay kullanabiliyorsnn
Ben almıştım hoca iğneye başladı elimde kaldı
İsterseniz uygunu gönderirim

Canım sen kadının yaptığı bu tedaviyle mi hamile kaldin hemen mi kaldin birde Allah aşkına nerde oturuyosun nerde bu kadın

Merhabalar nasil hamile kaldiniz. Hayirli olsun bu arada
Merhaba. 2 defa negatif klomen kullanımının sonunda doktorum femara veya iğne kullanacagimi söyledi ama bundan önce rahim filmi cekelim sonra ilaçlara devam edelim dedi . Tamam dedim. Rahim filmi çekildikten snra Rabbımin izniyle kendi kendime hamile kaldım çok şükür. Allah herkese nasip etsin insallah

Merhaba kizlar ben de bu ay femara ve inofolic kullaniyorum inşallah faydasını görürüm

Ben dun dr gittim yumurta cok guzel olusmus rahimde kalinlasmis. Gelgelelim benden e2 istedi yaptirdim sonuc 16 yani kalite cok dusukmus. Adet olmayi bekliycem. Hayit suyu aldim birde. Bakalim fsh dusuk cikarsa yumurta kalitem de artacak

Insallah senin problemin neydi. Birde canim hayit suyu kullansana hic zarari yok. Mesela kuruluk felan varsa ona da iyi geliyor
Yumurtlamam oluyor ama yumurtam tam olarak gelismiyor. Doktora bi sorayim hayit suyunu ona göre kullanayim. Kuruluk var evet bazen sıkıntı yaşıyorum. Sende durumlar nedir canim ilac ise yaradi mi

Yumurtlamam oluyor ama yumurtam tam olarak gelismiyor. Doktora bi sorayim hayit suyunu ona göre kullanayim. Kuruluk var evet bazen sıkıntı yaşıyorum. Sende durumlar nedir canim ilac ise yaradi mi
Benimde yumurtalar kalitesiz. Vallahi bu ay kullandim yumurtam olmustu fakat kalitesizdi. Ama benim fsh yuksekti biliyordum. Fsh yuksek olunca yumurta buyumuyordu bu ilaca ragmen buyumus. Simdi de ates basmasi var bu ay da olmaz o yuzden ilac kullanmiycam

Ateş basması olunca ne oluyor ki canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…