Femara kullananlar kulübü

İyi akşamlar kızlar bende bu ay femara kullandım 10.günüm ateş basması bende de var önceki ay klomen kullanmıştım o zaman da olmuştu ateş basması,ama genelik belirtisi degilmi ateş basması acaba offff çok zorrrrr dr kadar olduk vallahaaa

Benim gibi femara kullanıp çatlatma ignesini olup beklemede olan arkadaşlar varmıııı birlikte bekleyelim

Benim gibi femara kullanıp çatlatma ignesini olup beklemede olan arkadaşlar varmıııı birlikte bekleyelim
Günaydın canim ben de bu ay femara kullandim ama catlatma ignesi vermedi doktorum bat 10 kasim senin bat ne zaman

Günaydııınn
Ben 27 günde bir regl oluyorum ayın 3.de ama çatlatma ignesi yapıldıgı günü'de sayıp 14 gün olarak bekleniyormuş o zaman 1 kasım. Ayyy bu hesaplar beni öldürdüü
Sizde sorun varmı yoksa sebepsizmi olmuyor, inş bu ay rabbim yüzümüze güler

İnşallah önce sen sonra ben alırız guzel haberi. Benim de 26 27 gunde bir olur adetim. Doktor yumurta gelisimi yok dedi o yuzden verdi allahtan sonuc verdi de 13 18 ve 20 mm büyüklüğünde yumoslarim oldu. Düzenli adet oldugum icin çatlatma ignesi vermedi galiba. Gün aşırı çalışma oldu bakalim sonuc ne olacak. Senin sorunun neydi canim?

Ben cok kotuyum ya ates basiyor beni. Adet olmayi vekliycem bugune yarina olurum herhalde bu ay yumoslar kalitesiz cikti

Ben cok kotuyum ya ates basiyor beni. Adet olmayi vekliycem bugune yarina olurum herhalde bu ay yumoslar kalitesiz cikti
İnşallah düşündüğün gibi değildir canim adet tarihin kaçtı. Biz bazen umutsuzluga kaplisakta adet oluncaya kadar umut vardır.

Evet canım femara kullandım ama onunla hamile kalmadım femara sadece 10 adet kullanılır içinde 30 adet var iki ay kullandım olmadı üçüncü ayda onunla aşılama yaptım tutmadı bidahaki ay Yine adet oldım sonra olmadım cnm hamile kaldım doğal yolla doktor doğal olmaz demişti bnm pko var yumurta tembellik var esimde sperm kalitesi hızı düşük

Yeterli Rabbim ol desin ....olmazlar oluverir sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

Merhaba bayanlar.Bende 2 aydır klomen+ovitrelle şeklinde tedavi gördüm malesef sonuç alamadım. Bu ay doktorum femara ya geçti bugün 2.günüm. Daha etkili bir ilaçmış sanırım doğrumudur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…