Cok sevindim canim insallah tutar sadece femera mi kullandin13 18 ve 20 mm büyüklüğünde 3yumurtan oluşmuş catlamak üzere 2 tanesi dedi bu aksam ve ardindan gün aşırı iliski dedi. Ayy inşallah tutar bu ay
Evet canim sadece femara kullandimCok sevindim canim insallah tutar sadece femera mi kullandin
Günaydın canim ben de bu ay femara kullandim ama catlatma ignesi vermedi doktorum bat 10 kasim senin bat ne zamanBenim gibi femara kullanıp çatlatma ignesini olup beklemede olan arkadaşlar varmıııı birlikte bekleyelim
İnşallah önce sen sonra ben alırız guzel haberi. Benim de 26 27 gunde bir olur adetim. Doktor yumurta gelisimi yok dedi o yuzden verdi allahtan sonuc verdi de 13 18 ve 20 mm büyüklüğünde yumoslarim oldu. Düzenli adet oldugum icin çatlatma ignesi vermedi galiba. Gün aşırı çalışma oldu bakalim sonuc ne olacak. Senin sorunun neydi canim?Günaydııınn
Ben 27 günde bir regl oluyorum ayın 3.de ama çatlatma ignesi yapıldıgı günü'de sayıp 14 gün olarak bekleniyormuş o zaman 1 kasım. Ayyy bu hesaplar beni öldürdüü
Sizde sorun varmı yoksa sebepsizmi olmuyor, inş bu ay rabbim yüzümüze güler
Selam canim inşallah tutar bebegin ben de 10 kasimi bekliyorumselam kızlar bende bugün femara ya başladım hakkımizda hayırlısı olur inşallah
İnşallah düşündüğün gibi değildir canim adet tarihin kaçtı. Biz bazen umutsuzluga kaplisakta adet oluncaya kadar umut vardır.Ben cok kotuyum ya ates basiyor beni. Adet olmayi vekliycem bugune yarina olurum herhalde bu ay yumoslar kalitesiz cikti
Canım hayırlı olsun sende hamile kalmışsınCanım sen kadının yaptığı bu tedaviyle mi hamile kaldin hemen mi kaldin birde Allah aşkına nerde oturuyosun nerde bu kadın
Yok tatlım şimdilik totem sadeceCanım hayırlı olsun sende hamile kalmışsın
aaaa inşallah gercek olur yaaYok tatlım şimdilik totem sadece
İnşallah canım benim sende femara kullanmistin diymiaaaa inşallah gercek olur yaa
Yeterli Rabbim ol desin ....olmazlar oluverir sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahEvet canım femara kullandım ama onunla hamile kalmadım femara sadece 10 adet kullanılır içinde 30 adet var iki ay kullandım olmadı üçüncü ayda onunla aşılama yaptım tutmadı bidahaki ay Yine adet oldım sonra olmadım cnm hamile kaldım doğal yolla doktor doğal olmaz demişti bnm pko var yumurta tembellik var esimde sperm kalitesi hızı düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?