Evet canım benim doktorum da öyle söyledi ve klomen gibi rahim zarında inceltme de yapmiyormus inşallah güzel haber alırsın canımMerhaba bayanlar.Bende 2 aydır klomen+ovitrelle şeklinde tedavi gördüm malesef sonuç alamadım. Bu ay doktorum femara ya geçti bugün 2.günüm. Daha etkili bir ilaçmış sanırım doğrumudur ?
İnşallah canım çok teşekkür ederim :))Evet canım benim doktorum da öyle söyledi ve klomen gibi rahim zarında inceltme de yapmiyormus inşallah güzel haber alırsın canım
Bende hemen hemen 2 sene once buraya yaziyordum cok istiyordum herseyin vakti saati var derler cok sukur simdi cok tatli bir oglum oldu Rabbim dileyen herkesin kucagini doldursunMerhaba arkadaşlar. Bende uzun bir süreçten sonra aşılamaya başladım inşaallah. Femara kullandim. 8. gün (bugün)Menogon'a başladı doktor. 40 ml olarak vurunuyorum. Muayenede endometriumu (sanirim rahim zari kalinligi oluyor)biraz ince buldu. Çocuğu tutmakta zorlanabilecegini söyledi. Tedaviyi biraz yavas yani azar azar ilaçla uzun vadeli olacağını söyledi. Insaallah hayirlisiysa olmasi gereken kalinliga yumurtalarımda zarimda ulasir. Umarim hepimizin sonucu hayırlı olur. Merakla hayırlı haberlerinizi bekliyorum. Ve de Allah rizasi için hepinizs dua ediyorum.
Bende hemen hemen 2 sene once buraya yaziyordum cok istiyordum herseyin vakti saati var derler cok sukur simdi cok tatli bir oglum oldu Rabbim dileyen herkesin kucagini doldursun
ben kullandımarkadaşlar progestan ilacını kullanan oldu mu?
Hamile kalman için mi verdi doktorun canım bu hapıben kullandım
evet canım ama mesef kalamıyomHamile kalman için mi verdi doktorun canım bu hapı
Kaç ay kullan dedi doktorun canım kaç mg hangi günler kaç gün bu ay bende kullanacağım canım folik asit de kullanıyor musunuzevet canım ama mesef kalamıyom
Yok canım bende olmadı öyle birşey sor bakalım ne dicek çok rahatsız ettiyse belki bir daha kullandirmayabilir dönünce haber et bide sor bakalım rahim kalınlığı kaçmış ve kaç olması yeterliymis gebelik için hadi insallah güzel haberlerle gelirsinFemara kullananlara bi sorum olabilir mi ?Geçen salı başladım bu ilaca cumartesi günü 5.günümdü bitti. Fakat bende cuma akşamı ve cumartesi günü boyunca kolumda ağrı ve ara ara kalbimde sıkışma oldu. İlacın yan etkilerinde böyle olabileceği yazıyor. Bugün kontrolüm var zaten doktorada sorcam ama sizede sormak istedim basına gelen varmı aranızda ?
Canim bende de öyle bir yan etki olmadı. Belki strestendir. Doktora sor muhakkak. Umarım olumsuz bir durum yoktur.Femara kullananlara bi sorum olabilir mi ?Geçen salı başladım bu ilaca cumartesi günü 5.günümdü bitti. Fakat bende cuma akşamı ve cumartesi günü boyunca kolumda ağrı ve ara ara kalbimde sıkışma oldu. İlacın yan etkilerinde böyle olabileceği yazıyor. Bugün kontrolüm var zaten doktorada sorcam ama sizede sormak istedim basına gelen varmı aranızda ?
Canim hayırlara vesile olsun inşaallah. Kan tahlili gebelik olup olmadığını anlamak için. Endişe edeceğin birşey yok. Insaallah hayırlı haberler alırız.İlactan kaynaklı bişey olmadığını söyledi kalp sıkışmasının. Bu sabah catlatmaa iğnesi oldum. Çarşamba perşembe ilişki 10 gün sonra gel kan tahlili yapalım dedi. Niye kan tahlili istiyor ki acaba
İnşallah teşekkür ederim canım :)Canim hayırlara vesile olsun inşaallah. Kan tahlili gebelik olup olmadığını anlamak için. Endişe edeceğin birşey yok. Insaallah hayırlı haberler alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?