Femara kullananlar kulübü

Merhaba bayanlar.Bende 2 aydır klomen+ovitrelle şeklinde tedavi gördüm malesef sonuç alamadım. Bu ay doktorum femara ya geçti bugün 2.günüm. Daha etkili bir ilaçmış sanırım doğrumudur ?
Evet canım benim doktorum da öyle söyledi ve klomen gibi rahim zarında inceltme de yapmiyormus inşallah güzel haber alırsın canım

Merhaba arkadaşlar. Bende uzun bir süreçten sonra aşılamaya başladım inşaallah. Femara kullandim. 8. gün (bugün)Menogon'a başladı doktor. 40 ml olarak vurunuyorum. Muayenede endometriumu (sanirim rahim zari kalinligi oluyor)biraz ince buldu. Çocuğu tutmakta zorlanabilecegini söyledi. Tedaviyi biraz yavas yani azar azar ilaçla uzun vadeli olacağını söyledi. Insaallah hayirlisiysa olmasi gereken kalinliga yumurtalarımda zarimda ulasir. Umarim hepimizin sonucu hayırlı olur. Merakla hayırlı haberlerinizi bekliyorum. Ve de Allah rizasi için hepinizs dua ediyorum.

Bende hemen hemen 2 sene once buraya yaziyordum cok istiyordum herseyin vakti saati var derler cok sukur simdi cok tatli bir oglum oldu Rabbim dileyen herkesin kucagini doldursun

arkadaşlar progestan ilacını kullanan oldu mu?

Femara kullananlara bi sorum olabilir mi ?Geçen salı başladım bu ilaca cumartesi günü 5.günümdü bitti. Fakat bende cuma akşamı ve cumartesi günü boyunca kolumda ağrı ve ara ara kalbimde sıkışma oldu. İlacın yan etkilerinde böyle olabileceği yazıyor. Bugün kontrolüm var zaten doktorada sorcam ama sizede sormak istedim basına gelen varmı aranızda ?

Yok canım bende olmadı öyle birşey sor bakalım ne dicek çok rahatsız ettiyse belki bir daha kullandirmayabilir dönünce haber et bide sor bakalım rahim kalınlığı kaçmış ve kaç olması yeterliymis gebelik için hadi insallah güzel haberlerle gelirsin

Canim bende de öyle bir yan etki olmadı. Belki strestendir. Doktora sor muhakkak. Umarım olumsuz bir durum yoktur.

Selamunaleykum arkadaşlar. Bugün kontrolum vardı. Endometrium'da incelik vardı. Çok şükür kaldığının çok iyi olduğunu söyledi doktor. Bir tanede yumurtam var. 16 ml. Iki gün daha Menogon yapıp sonucu bekleyeceğiz. Bu ay aşılama yapılmayacak. Doktor iki güne muhtemelen catlayacagini soyledi yumurtanin. Insaallah Allah'ın izniyle olumlu sonuçlanır. Umarim hepimiz hayırlı haberler alırız.

İlactan kaynaklı bişey olmadığını söyledi kalp sıkışmasının. Bu sabah catlatmaa iğnesi oldum. Çarşamba perşembe ilişki 10 gün sonra gel kan tahlili yapalım dedi. Niye kan tahlili istiyor ki acaba

Yok mu ilaci kullanip olumlu sonuc alan. Mesela iki ay ust uste kullananlar ilac bir ay sonra kendini daha iyi goateriyormis yani ikinci ay daha iyi ise yariyormus dogru mu

Canim hayırlara vesile olsun inşaallah. Kan tahlili gebelik olup olmadığını anlamak için. Endişe edeceğin birşey yok. Insaallah hayırlı haberler alırız.

klomen kullanırken 2 aydır adet gününü bekletiyordu çünkü. Bu sefer niye tahlil istedi şaşırdım

selam kızlar dün kontrolüm vardı 3 tane yumurtam olmuş 2 tanesi 11 1 tanesi 6 mm yarın tekrar çağırdı doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…