Femara kullananlar kulübü

Bende hemen hemen 2 sene once buraya yaziyordum cok istiyordum herseyin vakti saati var derler cok sukur simdi cok tatli bir oglum oldu Rabbim dileyen herkesin kucagini doldursun
Amin canim inşallah bizler de en hayirli zamanda anne oluruz. Rabbim ogluna uxun ömür versin canim peki nasil hamile kaldin femarayla mi ben gecen ay kullandim ama dün 2 gün gecikmeyle adet oldum. Yarın gene doktora gidicem ve bu ay da femara kullandıracak inşallah turar bu ay.

Uzun zamandır kimseden ses seda çıkmıyor kızlar. Insaallah hayırlı haberler almissinizdir. Neler yaptınız, ne sonuçlar aldınız? Benim henüz sonucuma vakit var ve hiçbir belirti yok. Hayırlısı olsun inşaallah. Sizinde haberlerinizi bekliyorum.

İğnenin 9.günü bugün. Dr ilişkiden 10 gün sonra gel kan tahlili yapalım demişti. Yani ayın 19 una denk geliyor. Cumartesiyi bekliyorum. Niçin kan tahlili yapmaya gerek gördü bilmiyorum yaa 2 aydır adet gününü bekletiyordu bu ay neden tahlil acaba ?

Günaydın kızlar ben de bu ay 2. kez femara kullaniyorum. Pazartesi yumurta kontrolum var inşallah bu ay tutunur bebegim. Femara kullanıp olumlu sonuc alanlar varsa yazarsa bize de umut olurlar dtkoca

İnşallah güzel haberler verirsin bize

ben de bu ay femara kullandım.öncesinde klomen kullanmıştım yeterince büyütmedi kist kaldı. kisti söndürmek için tekrar bir ay doğum kontrol hapı kullandım ve bu ay femara.dünki kontrolde iki tarafta 14er mm lik birer yumurtam oluşmuş yarın yine kontrol var.olumlu sonuçlar alırsam inşallah yazarım buraya

Bende uzun bir süre klomen kullanmıştım. Sonuç alamamistik. Femara'yi ilk kullanisim. Seninde eğer bitiş tarihden yakin bir vakit sonra bu büyüklüğe ulastiysa çok güzel. Insaallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. Benim adet tarihime 5 gün var. Birde üzerinden gün geçecek daha. Bakalım bekliyorum. Sonucu sizinle paylaşacağım.

reglimin 5. günü başladım ilaca 5 gün 2şer tablet aldım ilaç bittikten 2 gün sonra yani reglimin 11. günü oluyo 14 mm olmuştu bakalım hayırlısı

Inşaallah canım birlikte alalım hayırlı haberler. Ama güzel büyüklükte yumurtan iyi ilerliyor sanırım. Insaallah devamida güzel gelir.
19,5 mm olmuş yumurtalar çatlatma iğnesi vurdurdum bakalım hayırlısı bu ay olmasa da femara nın bana iyi geldiğini öğrenmiş olduk çok şükür

19,5 mm olmuş yumurtalar çatlatma iğnesi vurdurdum bakalım hayırlısı bu ay olmasa da femara nın bana iyi geldiğini öğrenmiş olduk çok şükür

Çok sevindim canım. Femara gerçekten etkili bir ilaç. Insaallah güzel sonuçlar alırsın. Zira yumurtan çok güzel büyümüş. Benim sonucum pek olumlu değil sanırım. Bir belirti göremedim. Tabi yinede adet tarihimin geçmesini bekleyeceğim. Uzun zamandır bu durumda olduğum için tahmin edebiliyordum hemen olamayabilecegini ama tabi insan yinede heyecanlaniyor. Allah bundan geri koymasın. Lütfen yeni bir gelişme olursa haberdar et. Bol dua edeceğim herkese. Umarım çok güzel haberler alırız.

Selam kizlar bu ay 2. kez femara kullandim. Bugün doktor 18 ve 20mm iki tane yumurtan olusmus dedi ilk defa catlatma iğnesi verdi saat 12de yaptirdim igneyi 36 saat sonra iliski olsun dedi. İnşallah tutar kizlar bu ay dua edin bana. İnşallah sizlerinki de tutar.

Slm daha once bu sayfaya umut olsun diye yazmistim 4 yil sonra femara kullanarak 4.ayimda hamile kalmistim diye 2 ay öncede kurtaj oldum kalbi durdu bebegimin simdi 21 gunluk bi adet duzenliyci kullaniyorum o bittiginde adet olacagim sonta yine femaraya basliycam insallah ve bu kez ek olarak çorek otu ve incirle havuc kuru yapacagim

Canım çok geçmiş olsun. Ama inanıyorum herşeyde bir hayır vardır. Insaallah hepimiz tez vakitte hayırlı haberler alırız. Yalnız istersen doktora danış fikrimce. Çünkü incir kürüde femara ve ignelerle aynı sonucu almak için kullanılan bir kür. Yani yumurtan bu seferde haddinden fazla büyüyebilir. O vakitte zaten tedavi devam etmiyor.Tehlikeli bir durum olmaması için sormanı tavsiye ederim. Güzel gelişmelerinin haberlerini bekleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…