Eminim faydasi olacaktır inşaallah. Sadece incir kürü için söyledim özellikle. Ona dikkat et canım. Ama çörekotu çok büyük bir şifa. Umarim sende de etkisini gösterir. Bende bu ay Femera kullandim birde Monagon iğne. Çatlama için vermedi ve aşılama hemen olmasın ilk seferde dedi doktor. Bakalım şimdi sonuç bekliyorum. Önceden sadece okurdum burada yazilanlari. Ancak şimdilerde yazıyorumda. Hakikaten çok faydası oluyor. Hem gidişatta fikir açısından hemde paylasim yönünden. Günler geçerken heyecan bitmiyor. :) Umarim hepimiz olumlu sonuçlar alırız.
Ben daha once femara 4 ay kullandim 4.ayimda hamile kaldim 4 yillik evliyim. Dr yine 3 ay daha kullan olmaZsa asilama yapacagiz dedi adetimi bekliyorum femarya baslamak icin INSALLAH hepimizim dualari kabul olurda burdan mujdeler veririz sendede haber bekliyorum.
selam kızlar bende bu ay femara kullandım bata 4 gün kaldı ama 1 haftadır kasıklarım çok agrıyo sizdede oldumu acaba
yok canım benimde umudum yok zaten benim korkum kist falanmı oluştu acaba dieBenimde kasiklarim ara ara ağrıyor canım. Ama çokta bunun üzerinden heveslenmemeye çalışıyorum. Çünkü birçok sebebi olabiliyor. Daha öncede defalarca benzer seyler hissettim ki hiç aklima koymadigim halde. O yüzden çok onlara takilmamani tavsiye ederim. Insaallah olumludur ama. :)
Canim umudunu aşar da hayirla sonuçlanır inşaallah.yok canım benimde umudum yok zaten benim korkum kist falanmı oluştu acaba die
Canim umudunu aşar da hayirla sonuçlanır inşaallah.yok canım benimde umudum yok zaten benim korkum kist falanmı oluştu acaba die
bat ne zamandı canımKızlar dün kan vermiştim. Şimdi internetten baktim sonucuna Beta Hcg 0.53 . Gebelik yok. Artık hayırlısı olsun. Tekrar söktürücü Femara ve Monagon olacak sanırım. Insaallah sizlerden hayırlı haberler duyarız.
anladım canım benim bi tane oğlum var çok şükür 4 yıldır 2. için uğraşıyorum yumurta rezervim az mayıs ayında tüp bebek denedik oda tutmadı bu ayda hiç umudum yok belirtimde yok bakalım hakkımızda hayırlısı artıkDüzensiz oluyorum canım ben PKO'luyum. Ama normal ilerlemede 23 Kasim idi. 25'inde verdim kani. 4 hafta oluyor. Dört haftalik olsaydi muhakkak cikardi diye düşünüyorum. Internettede baktım. Zaten 0,53 çok düşük. En azindan 5, 10 olurdu olsaydi sanırım. Rabbim bundan geri koymasın ve hayırlı vakitte cumlemize nasip etsin inşaallah. Umarım sizin hayirlisiysa tutar.
femarayı hangi günler kullanmaya başlıyorsunuz. Geçen ay adetimin 5.günü başlatmıştı dr. bu ay 2.günü başlattı. sebebinide söylemedi
bende azönce adet oldum canım femaradan biraz umutluydum ama olmadı kısmetBu arada ben bugün adet oldum kızlar. Olabilir diyordum ama pek fazla beklemiyordum olmayi. Sevindim tabi çok şükür. Femara hakikaten etkili bir ilaç zannediyorum. Kendiliginden fazla görmüyorum ben. Tekrar ilaç kullanirim 25 gün de öyle gecer diyordum. Bir baktim hasta oldum. Hayirlisi olur inşaallah. Ve yazdiklarimiz bu tedaviye baslayacak insanlarada faydali olur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?