Femara kullananlar kulübü

bende azönce adet oldum canım femaradan biraz umutluydum ama olmadı kısmet
Canim onda da vardır bir hayır. Ben kendiliğimden olmuyorum bile neredeyse. Inan ki adet görmek bile ayri bir nimet ki daha ne sıkıntıda olanlar var. Allah bundan geri koymasın inşaallah. Femara etkili bir ilaç. Geçen ay kullaninca yumurtlama oldu tabi. Bu ayda adet gördüm. O bile sevindiriyor beni. Yoksa 1 ay daha ilaç kullanacaktim. (Söktürücü) Bol dua ediyorum hepimize. Insaallah sonu hayırlı olacaktır. Ama zahmetsiz rahmet olmaz değil mi. :))
Geçenlerde bir bayani görmüştüm. Sürecini okudum takip ettim çok eski mesajlarindan itibaren. Hamile kalmis. Bütün süreci okudum. Insaallah bizim mesajlarimizida okuyanlar bizden sebep umutlanacaklardir ve vazgecmeyeceklerdir. Zira insaallah bizimde sonumuz güzel olacaktir.

selam kızlar ben bu ay tekrar femaraya başladım bugün ilaçta 5. günüm inşallah bu defa güzel sonuçlanır

Insaallah canim. Benimde 8. günüm. Femara bitti Menogon'a başladım. Pek bir gelişme yok henüz. Hayırlısı olsun hakkimizda inşaallah.

Merhaba arkadaşlar bende bu ay femara ya başladım adetimin 3.günü başladım 8.günümde kontrolüm vardı yumurta 14 mm olmuş 13. günümde tekrar kontrole gitcem sanırım doktor çatlatma ığnesi verecek

selam kızlar bende ayın 30 unda adet oldum ver ertesi günü doktora gittim tekrar femaraya basladım ve perşembe günü kontrolüm vardı 3 tane 19 mm lik yumrtam olmuş inşallah bu ay güzel haberler alırım

merhabalar bende 2. ayımdayım yumurtlama oluyor ama döllenmiyor umut oldunuz bana 4. ayda da belirtisini gösteriyormuş demekki doktor bana 2 aydır tek doz kullandırıyor

Selamunaleykum kızlar. Uzun zamandır yazmak istiyordum ama işlemin sonuçlanmasıni beklemek istedim. Adetimin 15. günü yani dün kontrole tekrar gittim. Ara ara gidiyordum tabi zaten. Femara sonra Menogon derken bu ay 15. günümde 18,5 ml'lik bir yumurtam oluştu. Doktor e2 testi istedi. Bütün herşey olumlu oluncada aşılama için planlama yapıldı. Ertesi günü yani bugüne aşılamaya niyetlendik. Dün çatlama iğnesi yaptım. Bugünde, hatta birkaç saat önce :) aşılamami oldum. Çok şükür. Elhamdulillah. Biraz zahmetli oldu ama zahmetsizde Rahmet yok sonuçta. Şimdi artık sonuç bekleyeceğim. Insaallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Ben hayırlı vakti gelince hepimizin olacagina inanıyorum. Ama metanetle beklemek gerek. Iciniz mutmain olsun, o günde gelecektir. :)

Herkeze mrb ben ikincu bebek icin ugrasiyorum bu ay femara kullandm ve de ovitrelle igne oldum catlatma ignesini olali 9.gunum 14.gunde sonuc belli oluyomus ins ben ve benim gibi bebek isteyen herkez dilegine kavussun ya rabbim..

selam kızlar bişey sorucam benden beyaz akıntı geliyo ve kasığım ağrıyo acaba benim yumurtalar çatlamadımı ondanmı oluyo böyle

aleyküm selaam Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşllh. geçen ay konuşmuştuk benim de nasip olmadı geçen ay bu ay tekrar femara kullandm hayırlısı artık beklemedeyiz bi gelişme olursa haberdar et bi de bişey sorcam ya bilgisi olan varsa paylaşsın. bu çatlatma iğnesini en fazla 3 kere kullanabiliyomuşsun gibi bişey duydum doğruluk payı var mı acaba? doktoruma da sorucam ama önce bi bilgi toplıyım dedim

Whereismymindd Evet canım hatırlıyorum seni. Hatta merak ettim ne vakittir yazmıyor diye. :) Hayirlisiysa belki hepimiz bu ay hayırlı haberler aliriz inşaallah. Bir sonuç alirsam hemen yazacağım. Bu arada ben ilk defa böyle birsey duydum. Ve pek zannetmiyorum. Çünkü çatlama ignesi yumurtanin catlamasini kolaylaştırıyor. Öyle olsa ilaç ve igneler daha ağır ilaçlar onları kullanamazdik. Yani ben öyle olduğunu zannetmiyorum. Ama en güzeli doktora sormak tabi. Muhakkak sor. Hatta bizede yazarsan bilgilenmis oluruz, sevinirim. Seninde haberlerini bekliyorum. :)

yarın kontrolüm var sorarım inşllh. gerçi doktorumun pek açıklama yapma gibi bi huyu yok ama bakalım

Günaydın bayanlar.Geçen ay femara ya adetin 2.gününde başladım.Ayın 1 inde bitti. Daha sonra 8 inde ovitrelle vuruldum. Bugün iğneden sonraki 9 uncu günüm ama dün akşam leke şeklinde bugünde baya baya kanamam var. Neden bu kadar erken oldu acaba yaa dr u arıcam sorcam ama başına gelen varmı merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…