- 19 Aralık 2016
- 7
- 0
- 1
- 38
Merabalar bende femara kullandim ama catlatma ignesi hic vurulmadim cunku doktorum gerek yok buyuyen yumurta zaten catlayacak dedi. Bunu biliyor muydunuz?Günaydın bayanlar.Geçen ay femara ya adetin 2.gününde başladım.Ayın 1 inde bitti. Daha sonra 8 inde ovitrelle vuruldum. Bugün iğneden sonraki 9 uncu günüm ama dün akşam leke şeklinde bugünde baya baya kanamam var. Neden bu kadar erken oldu acaba yaa dr u arıcam sorcam ama başına gelen varmı merak ettim.
Merabalar bende femara kullandim ama catlatma ignesi hic vurulmadim cunku doktorum gerek yok buyuyen yumurta zaten catlayacak dedi. Bunu biliyor muydunuz?Herkeze mrb ben ikincu bebek icin ugrasiyorum bu ay femara kullandm ve de ovitrelle igne oldum catlatma ignesini olali 9.gunum 14.gunde sonuc belli oluyomus ins ben ve benim gibi bebek isteyen herkez dilegine kavussun ya rabbim..
Merabalar bende femara kullandim ama catlatma ignesi hic vurulmadim cunku doktorum gerek yok buyuyen yumurta zaten catlayacak dedi. Bunu biliyor muydunuz?
Merhaba arkadasim 2 ay femara kullanfim pesine ovitrella igne vuruldum normalde 45 40 gunde adet olurken ilaci kullandigimdan beri 28 ve 30 gunde adet oluyorum bu ay oldugum adet olana kadar sancim oldu halada sancim napicagimi bilemiyorum igneden sonra 14. 15. Gun adet olunur normalde ben 18. Gunde oldumGünaydın bayanlar.Geçen ay femara ya adetin 2.gününde başladım.Ayın 1 inde bitti. Daha sonra 8 inde ovitrelle vuruldum. Bugün iğneden sonraki 9 uncu günüm ama dün akşam leke şeklinde bugünde baya baya kanamam var. Neden bu kadar erken oldu acaba yaa dr u arıcam sorcam ama başına gelen varmı merak ettim.
çoook sevindim canım inşllh netleşir biran önce ve bebişini sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alırsınSelamunaleykum kızlar. Biliyorsunuz ben yazarken size hep belirtiyordum beklemedigimi bu ay. Belirtimde yoktu sadece adet ağrım vardı. Gerçekten beklemiyordum. Geçen gün test aldim bulunsun günü gelince yaparim diye. Ama neden gerçekten bilmiyorum o an yapasim geldi ve yaptım. Sanki.aradan çıkmış olsun yaptim çıkmadı demek istedim. Çünkü testi yapiktan iki dakika sonra tek sefer bakıp attim umursamadim bile. Neyse oldu bitti dedim. Beş dakika sonra tekrar aklima geldi bir daha bakayim dedim ve inanamadım. Silik çizgi idi. Ben yine inanmadim dedim kesin bana öyle geliyor. Ben öyle görmek istiyorum ondan diye düşündüm. Sonra aklima takilinca erken gebelik testi alıp yaptim. Onda da hafif bir çizgi. Beni şaşırtan 6 yıllık evliligimde hiçbir zaman testimde silik bile olsa bir çizgi çıkmamışti. İşin ilginci kan testimde de 1,2'den daha yüksek hiç sonuç almadım. Ablamlara sonucu gosterince testi dayanamadik kan vereyim dedik. Ve kan verdim. Sonuç 9,74 bthcg. Inanamadim. Gidip bir doktordan rica edeyim bakmasi icin dedim ki tam o sirada eski doktorumla denk geldik. Tevafuk. Ona sordum o da bildigimiz gibi 5'in alti gebelik yok üstü olumlu. Şuan var görünüyor. Ama çok erken yaptırdığım icin düşük çıktı. O yüzden daha sonra tekrar kan ver dedi. Ben adetime bile gelmeden yaptirdim. Tabi ki iyi birşey değil aslinda ama bu sekilde gelişti.Yine de net olmamakla birlikte sanırım oldu ve ben hala kendimi o konumda görüp inanamıyorum. Herkes benden daha güzel sevindi. Tabi ki inanilmaz güzel bir his. Daha doğrusu eğer sonuç hakikaten olumlu ise tedavinin sonuclanmasi kısmına seviniyorum. Diğer duygular için erken suan benim için. Çünkü yinede tam netlesmedi. Diyorumya hiç mi hiç beklemiyordum. Tekrar kan verip doktora gideceğim inşaallah birbirimize dua edelim hayırlı sonuçlar alalım. Ama şunu unutmayalim benim oldu veya olmadi bunu düşünmeden söylüyorum ; umit bizim dinimizde var. Yeri vakti saati gelince muhakkak olacaktir inşaallah. Inaniyorum ben buna. Ve tedbir olarak elimizden geleni yapip gerisini Rabbimize birakmak gerek. Yani biraz kafamizdan atmaliyiz. Lütfen olmayinca sakin üzülüp umutsuzluga kapilmayin. Hayirli vakitte olacaktır.Eki Görüntüle 1929488 Eki Görüntüle 1929489
çoook sevindim canım inşllh netleşir biran önce ve bebişini sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alırsın
aleyküm selam çok şükür ne güzel inşllh herşey yolunda gider bebişin de sen de sağlıklı geçirirsiniz bundan sonraki süreçleri de inşallahSelamunaleykum kızlar. Sizlere haber vermek istedim. Benim aşılamam sonuçlandı. Yazmıştım daha önce ama net değildi. Doktora gittim tekrar kan verdim. Sonuç Beta hcg 90 çıktı. Bende hala inanamıyorum ve henüz tam idrak edemedim. :) Ama çok şükür hamileyim. Doktor suan durumun iyi olduğunu söyledi. Yalniz kesenin görünmesi için erken. Bir sonraki hafta gideceğim onun için. Insaallah hayırlı haberler alırım.
Sizin için de dua.ediyorum kizlar. Insaallah tez vakitte sizde hayırlı sonuçlar alırsınız. Haberlerinizi bekliyorum.
Aşılamada hangi ilacı kullandınızSelamunaleykum kızlar. Sizlere haber vermek istedim. Benim aşılamam sonuçlandı. Yazmıştım daha önce ama net değildi. Doktora gittim tekrar kan verdim. Sonuç Beta hcg 90 çıktı. Bende hala inanamıyorum ve henüz tam idrak edemedim. :) Ama çok şükür hamileyim. Doktor suan durumun iyi olduğunu söyledi. Yalniz kesenin görünmesi için erken. Bir sonraki hafta gideceğim onun için. Insaallah hayırlı haberler alırım.
Sizin için de dua.ediyorum kizlar. Insaallah tez vakitte sizde hayırlı sonuçlar alırsınız. Haberlerinizi bekliyorum.
Aşılamada hangi ilacı kullandınız
Menagon ne işe yarıyor.ve etkisi neFemara ve Menogon canım. Birde çatlama iğnesi asilamadan bir gün.önce.
Menagon ne işe yarıyor.ve etkisi ne
Canım internetten araştırabilirsin aslında ama genel itibariyle yumurta oluşması ve gelişmesi için katkıda bulunuyor diye biliyorum. Femara'da Menogon'da hemen etki etti bende. Sadece gebelik için demiyorum. İlk ay kullandıktan sonra kendiliğimden adet görmüştüm. Yumurtlama olduğu için sağlıklı devam ediyor düzen. Çok şükür. İnşaallah Rabbim herkese nasip eder ve sağlıkla devam eder.
Merhaba cnm hamilesin sanirim tebrikler.bende pkoyum adetlerim ilacla geliyor.2asilama oldum ama negatif;( senin surecin nasildi?
Hayırlı olsun.peki hsg çekilmiş miydinizSağol canım.İnşaallah hayırlı zamanda sizede nasip olur. Bende ilaç kullanmadıkça adet zor görüyordum. PKO'luyum. Onun dışında bir sorunum yoktu çok şükür. İlk defa aşılama için niyetlenmiştik. İlk ay normal yolla denedik gidişatı görmek için. İkinci ay yine Femara ve Menogon kullanıp çatlatma iğnesi oldum. Ertesi günde aşılama. Beklemiyordum açıkçası. İnanıyordum ama hemende beklemiyordum. Nasip bu zamanaymış.Umarım sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. :)
Hayırlı olsun.peki hsg çekilmiş miydiniz
Sağol canım.İnşaallah hayırlı zamanda sizede nasip olur. Bende ilaç kullanmadıkça adet zor görüyordum. PKO'luyum. Onun dışında bir sorunum yoktu çok şükür. İlk defa aşılama için niyetlenmiştik. İlk ay normal yolla denedik gidişatı görmek için. İkinci ay yine Femara ve Menogon kullanıp çatlatma iğnesi oldum. Ertesi günde aşılama. Beklemiyordum açıkçası. İnanıyordum ama hemende beklemiyordum. Nasip bu zamanaymış.Umarım sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?