Femara kullananlar kulübü

Kızlar femara kullandığınızda ilaç bittikten kaç gün sonra dr yumurtalarinizin çatladığını söyledi çatlatma iğnesi vurunmayanlar için yani kendiliğinden çatlayanlar kaçıncı gün çatlama ya başlamış dedi drunuz

Günaydın bayanlar.
Geçen ay iğneden 10 gün sonra tekrar regl olunca tedaviye biraz ara vermeye karar verdim.En son 17 aralıkta adet oldum.Şimdi femaraya devam etmediğim için adetimin gecikmesi normal mi ?

ben femaraya başladığımdan beri çatlatma iğnesi vuruluyorum benim de daha önce klomen tedavisinde kiste dönüşmüştü iğne kullanmayınca. senin doktorun mu çatlatma iğnesi vermedi ? vermesiyse ne dedi kontrole çağırdı mı

Günaydın bayanlar.
Geçen ay iğneden 10 gün sonra tekrar regl olunca tedaviye biraz ara vermeye karar verdim.En son 17 aralıkta adet oldum.Şimdi femaraya devam etmediğim için adetimin gecikmesi normal mi ?
normalde kaç günde oluyodun daha çok geçmemiş ama ben de tedaviye ara verdiğim ay 11 gün gecikmiştim

kızlar istanbul küçükçekmece civarında tavsiye edebileceğiniz iyi tatlı dilli ağzından zorla laf almaya çalışmayacağım ve ayrıntılı bilgi alabileceğim bir doktor var mı? bakırköy falan da olabilir artık yolu göze alıcam çok sıkıldım

Evet canım adetin 5.günü başla 5 gün sorna kontrole gel yumurta takibi için dedi

Evet canım adetin 5.günü başla 5 gün sorna kontrole gel yumurta takibi için dedi
tamam ilacın son günü gidiyosun yani 9. günün oluyo yumurtalar 13-15 mm falan oluyo anca. ondan 2 gün sonra tekrar çağırıyo 19-20 mm' ye gelene kadar böyle 2 günde bir falan gidiyosun yeterli büyüklüğe gelince ya sana da vericektir çatlatma iğnesi ya da bugün çatlar ilişkiye gir diycektir.

arkadaşlar size de söyliyeyim tecrübe etmeden size de fikir olsun. geçen hafta memlekette olduğum için tedavim aksamasın diye orda bi doktora gittim ve endometrium un (rahim zarı) ince olduğunu döllenme olsa da tutunmada sıkıntı olucağını söyledi tedavimi değiştirmem gerektiğini söyledi. bu gün kendi doktoruma gidip durumu anlattım ve ne yapılmalı diye sordum hanım efendi sanki çok önemsiz bi mevzuymuş gibi " haa evet ince sana bi ilaç yazayım" dedi ve gönderdi. yani ben söylemesem bu ay da yazmıycaktı. ben 2 ay klomen 3 ay femara tedavisi görürken dünya kadar ilaç girerken vücuduma aklı nerdeydi acaba? yani anlıycağınız çok araştırıp doktorlara akıl vermesi gereken bizleriz sanırım.

bir de memlekette gittiğim doktorum insülin direncime mutlaka baktırmamı pko da çok sık görüldüğünü ve hamile kalmayı olumsuz etkilediğini söyledi. kendi doktoruma söyledim ve ailende var mı ki şeker hastalığı diye bana 5. ayımda ben söyleyince sordu. ve evet hem anne hem baba tarafımda şeker hastalığı var. velhasıl insülin direncime de yeni baktırıcam sevgili doktorum sağolsun !!! sizin de aklınızda bulunsun

Kesinlikle size katiliyorum doktorlara bir sey sormadan soylemiyorlar ilgilenmiyorlar umurlarinda bile degil bizim cocuk sahibi olup olmamamiz

Kızlar merhaba femara kullanıpta kaç tane yumurtanız oluştu

arkadaşlar önümüzdeki ay iğne tedavisine başlamadan rahim filmi çektirmem gerekiyo. istanbul avrupa yakasında devlette çektiren var mı ? diğer forumlara da baktım ama çok güncel yorumlar yoktu. bir de benim için önemli olan erkek asistanların falan girip girmeyeceği. ağrısı acısı umrumda değil maddi açıdan devleti göze aldım ama tek mesele bu. mahremiyete önem vermiyolarsa mecbur özelde çektiricem. bi de ben geldim rahim filmi çektiricem diyen herkese hemen çekiyolar mı yoksa orda tedavi görenlere mi çekiyolar sadece. mesela bakıyköy sadi konuk, zeytinburnu kadın doğum ya da kanuni sultan süleyman olabilir. bilgisi olan dönebilirse çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…