Canım kist neden oluşuyor aşırı mi büyümüş yumurta yani kistlesmisBenim kendiliğinden çatlamadı kist oluştu. Diğer yumurtam için iğne verdi
ben femaraya başladığımdan beri çatlatma iğnesi vuruluyorum benim de daha önce klomen tedavisinde kiste dönüşmüştü iğne kullanmayınca. senin doktorun mu çatlatma iğnesi vermedi ? vermesiyse ne dedi kontrole çağırdı mıKızlar femara kullandığınızda ilaç bittikten kaç gün sonra dr yumurtalarinizin çatladığını söyledi çatlatma iğnesi vurunmayanlar için yani kendiliğinden çatlayanlar kaçıncı gün çatlama ya başlamış dedi drunuz
normalde kaç günde oluyodun daha çok geçmemiş ama ben de tedaviye ara verdiğim ay 11 gün gecikmiştimGünaydın bayanlar.
Geçen ay iğneden 10 gün sonra tekrar regl olunca tedaviye biraz ara vermeye karar verdim.En son 17 aralıkta adet oldum.Şimdi femaraya devam etmediğim için adetimin gecikmesi normal mi ?
avcılar olur mukızlar istanbul küçükçekmece civarında tavsiye edebileceğiniz iyi tatlı dilli ağzından zorla laf almaya çalışmayacağım ve ayrıntılı bilgi alabileceğim bir doktor var mı? bakırköy falan da olabilir artık yolu göze alıcam çok sıkıldım
Polikistik var bende . 21 oldu vermedi 30 mm olmuşCanım kist neden oluşuyor aşırı mi büyümüş yumurta yani kistlesmis
Evet canım adetin 5.günü başla 5 gün sorna kontrole gel yumurta takibi için dediben femaraya başladığımdan beri çatlatma iğnesi vuruluyorum benim de daha önce klomen tedavisinde kiste dönüşmüştü iğne kullanmayınca. senin doktorun mu çatlatma iğnesi vermedi ? vermesiyse ne dedi kontrole çağırdı mı
Hmm bende de var kaç mm den sonra veriyorlar çatlatma ignesini neye göre veriyorlar ya da biliyomusunPolikistik var bende . 21 oldu vermedi 30 mm olmuş
tamam ilacın son günü gidiyosun yani 9. günün oluyo yumurtalar 13-15 mm falan oluyo anca. ondan 2 gün sonra tekrar çağırıyo 19-20 mm' ye gelene kadar böyle 2 günde bir falan gidiyosun yeterli büyüklüğe gelince ya sana da vericektir çatlatma iğnesi ya da bugün çatlar ilişkiye gir diycektir.Evet canım adetin 5.günü başla 5 gün sorna kontrole gel yumurta takibi için dedi
avcılar da olur walla dediğim gibi iyi bi kadın doktor bulursam yemene bile giderim. o duruma getirdi beni sevgili doktorumavcılar olur mu
Kesinlikle size katiliyorum doktorlara bir sey sormadan soylemiyorlar ilgilenmiyorlar umurlarinda bile degil bizim cocuk sahibi olup olmamamizarkadaşlar size de söyliyeyim tecrübe etmeden size de fikir olsun. geçen hafta memlekette olduğum için tedavim aksamasın diye orda bi doktora gittim ve endometrium un (rahim zarı) ince olduğunu döllenme olsa da tutunmada sıkıntı olucağını söyledi tedavimi değiştirmem gerektiğini söyledi. bu gün kendi doktoruma gidip durumu anlattım ve ne yapılmalı diye sordum hanım efendi sanki çok önemsiz bi mevzuymuş gibi " haa evet ince sana bi ilaç yazayım" dedi ve gönderdi. yani ben söylemesem bu ay da yazmıycaktı. ben 2 ay klomen 3 ay femara tedavisi görürken dünya kadar ilaç girerken vücuduma aklı nerdeydi acaba? yani anlıycağınız çok araştırıp doktorlara akıl vermesi gereken bizleriz sanırım.
benim iki tarafta birer tane oluyoKızlar merhaba femara kullanıpta kaç tane yumurtanız oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?