Femara kullananlar kulübü

Anladım canım 9.gün bugün pazar olunca gidemedim yarın gidicem bakalım ne dicek sagolasin açıklama için Rabbim hayırlı haberlerini duyurmayı nasip etsin insallah

Nasıl üzüldüm canım anlatamam ya ama inşallah olmuştur ağla ağla bi hal oldum
Niye uzuyosun ki kendini bir tane ya da çok olması değil kaliteli olmasi önemli sonuçta 3 tane de yumurta olsa nadiren ikisi dollenebiliyo 1i bile ancak tutuyo kendini üzme canım stres Allah korusun döllenen yumurtayi bile etkileyebilir kimyasal gebelik diye de bi gerçek var malesef hep moral yüksek olacak inşallah

Canım dr un kendi çatlayacak sanmış olsa gerek di mi yoksa 21 çok iyi zaten vermesi lazımdı senin adetlerin nasıldı femaradan önce
Yok bendeki 21 ve 17 idi. 2 tane .. 21 için verirsem 17 yi heba etmiş olurum dedi. Hem bakalım kendi kendine çatlayacak mı dedi .. 21 kiste dönüştü . 17 de 21 mm oldu öyle çatlatma verdi. Bende polikistik var. Böylece yumurtamın kendi kendine çatlamadığını da görmüş olduk. Buradaki bir arkadaşın doktoru nun tezi de çürümüş oldu.

Bende bugün gittim 10 11 14 mm 3 tane yumurta oluşmuş 14 olan büyür dedi perşembe gel bakalım çatlatma iğnesi vurcaz dedi evet canim demek ki çatlamiyo yine de adet olabiiyoruz biz

Kızlar çatlatma iğnesini dr reeteyle yazıyo biz aLip Kendimiz mi vuruyoruz perşembe gel dedi bana dr çatlatma igneni yapalım dedi ama bana reçete falan vermedi o gün verecek heralde diye dusundum

Amin canım darısı sizin başınıza inşallah. Yok ben artık iğneye geçtim canım ya iğne vuruluyorum. Menagon.
Baya olmuş iğneye başlayalı canım ama sormak istiyorum yinede belki bi umut olur. bende bu ay adet döneminde yavaş dozdan yükseğe doğru menegon iğneye başlayacağım. Sen ne durumdasın bi gelişme oldu mu

Kızlar femara biteli 2 gun oldu dünden beri yogun akıntı var ya sarımsı beyaz gibi ilaçtan olmis olabilir mi dün kontrolüm vardı 3 yumurta oluşmuş en büyük 14 mm dedi yumurtaların buyumesiyle alakası olabilir mi ki yumurta catlayacahinda akıntı cogaliyomusya ama ben çatlatma iğnesi vuruncam vurunmadan akıntı ne alaka

Az önce muayene oldum kızlar 2 gun once 14 mm di yumurta halen 14 mm 2 gun sonra tekrar baktır dedi hiç böyle olup da büyüyen var mı yumurtası ya adetimin 13.günü bugun

Canim geldim dr dan. Cok guzel bir yumurta var dedi. Bir tane daha varmis ama o suan yeterli boyutta degilmis. Ignemi vuruldum. Gun saymaya basliyorum artik.
Sana bakalim yarin ne diyecek dr. Ins senden de guzel haberler aliriz
Canım senin yumurta ilacı kullanmaya başladığından itibaren 13.gün büyümüş usenmedim hesapladım mesajlarindan☺ya benim de 9.günüm 3 yumurta var 10 11 14 mm 14 olan buyur demişti dr 2 gun once ama bugun de 14 mm halen ve dr çok umutsuz ilaç etki etmemiş gibisinden konuştu ptsi bidaha gorun dedi senin mesajları okuyunca umutlandim benim de tam 13.gün oluyo ptsi senin kaç mm olmuştu da çatlatma igneni verdi drun

Canım maşallah Rabbim kucağına almayı sağlıkla büyümeyi nasip etsin yumurtan kaç mm di çatlatma iğnesi vurundugunda ve ka günde büyüdü yumurta takibini paylasirmisin bende de pko var sol overde ve 2 gündür 14 mm yumurta büyümede ptsi ye buyurse iğne vuruncam buvarada femara ya başladığımdan beri 9.gunumdeyim

Baya olmuş iğneye başlayalı canım ama sormak istiyorum yinede belki bi umut olur. bende bu ay adet döneminde yavaş dozdan yükseğe doğru menegon iğneye başlayacağım. Sen ne durumdasın bi gelişme oldu mu
Bana doktorumun dozunu düzgün ayarlayamamasından sonra yumurtaların adetle sönmesini bekledik canım. Maalesef pozitifi göremedim daha şimdi tüp bebek tedavisi oluyorum. Sizler inşallah takiple mutlu sona varırsınız.

Valla arkadaşım çok zaman geçti üstünden. Bir sene önceydi. Ama Benim yumurtalar geç yanıt veriyor. Hep aynı şey oldu. Boyutu ölçülerinin ortalaması 18 olunca iğneyi veriyorlar.

Valla arkadaşım çok zaman geçti üstünden. Bir sene önceydi. Ama Benim yumurtalar geç yanıt veriyor. Hep aynı şey oldu. Boyutu ölçülerinin ortalaması 18 olunca iğneyi veriyorlar.
Anladım canım benim de aynı şekilde geç yanıt veriyor o yüzden sormak istedim bugün 11.gun bakalım ptsi 13 inşallah büyümüş tür dr öyle bi konuştu ki büyümez artık boşa uğraşma demiş givi hissettim senin yazdıklarını okuyunca umutlandim inanki

Beni bu konuda bir doktorum rahatlatmıştı. 30. Gün yumurtası büyüyen ve hamile kalan hastam var herkesin bünyesi farklı demişti. 5-6 kez yumurta geliştirici ilaç kullandım. Hepsinde geç büyüdü. Ama bir sıkıntı olmadı. İğneyle çatlatacak boyuta geldi. Sen de rahat ol. İlaçla olmasa bile iğne bir şekilde sonuç verir Can'ım.

Ay Allah razı olsun canım insallah ya buyumuycek o zaman nolcak şimdi adet olcam heralde diye bile düşündüm perşembe günü sagolasin inşallah yarın buyur artık hayırlısı ya

3 gün önce 14 mm olan yumurta 42.9 mm olmuş kistlesmis ve arkada başka yumurta var mı yok mu gorunmuyo kaplamiş over i kızlar dr adetinle eriyecek dedi ama adetime daha çok var daha da buyur mu açaba böyle bişey yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…