Kistlesen yumurta daha da büyüdü mu peki benim 42 mm olmuş napcam şimdi ilaç da vermedi dr adetinle gidecek dedi adetime de çok var biteli 9 gun oldu zatenPolikistik var bende . 21 oldu vermedi 30 mm olmuş
Benim 3 yumurta oluştu ilaç bittikten 1 gün sonra gittim 10 11 14 mm dedi 3 gün sonra gittim 14 mm halen dedi ilaç etki etmemiş dedi neyse 3 gün sonra tekrar gittim 43 mm kistlesmis bende anlamadım canım herkeste farklı etki ediyo neye göre bilmiyorum kimisinde buyutmuyo kimisinde erkenden büyütüyor benim gibi kimisinde de gec etki edip 3 günde 3 katı büyütüyor biraz riskli bi hap her gün kontrole gitmek gerekiyo senin kaç gün oldu kullanali pekiMerhaba canım bu femara adlı ilacı anlamadım ben doktorum klomenden daha iyi dedi ama 1 yumurtam oluştu benimde nasıl üzüldüm anlatamam
Bende aynı şeyi yaşadım canım ve düşünsene kist yumurtaligi kapatmis komple inşallah daha fazla büyümez canım 3 aylık bi tedavi femara hemen moralini bozma 2.3.denemede olmuş genelde herkesin3 ocakta basladım içmeye 7 ocakta bıraktım canım ben, doktor iyi bir ilaç deyince ümitlendim ama boşuna çıktı ümitlerim
Öyle canım bir de doktorlar 1.ayda doz yeterli mi değil mi azalacak mi artacak mi onu görüyorlar 2.ay daha tecrübeyle devam ediliyor üzme kendini canım benim dozunu artıracaktır doktorunİnşallahh canım allah yardımcımız olsun bu ay ilk defa denedim desene daha 2 ayım var kullanmak için
Bence femara yi en azından 2.ay da dene yüksek dozla canım tedavi süresini aksatmaSağol canım benimaşılama düşünüyorum olmazsa haziran ayında bazen düşünüyorum şimdi yaptırsam diye karar veremiyorum
Kaçıncı günde bugün yarın çalar demişti peki sana femara nin kaçıncı gunuyduBanada çatlatma iğnesi vermedi doktor bugün yarın çatlar dedi cnm çatlamıştır muhtemelen
Anladım canım bakalım nolcak sa hayırlısı artıkFemara 8. Gün bitti 13. Gün dedi bugün yarın çatlar diye cnm
Gelismeduyse kist olamazki canım kaç mm de kaldı yumurtan ben 20 mm geçince kist oluyo diye biliyorum benim 43 mm oldu mesela daha büyümüş bile olabilir ama ağrı falan olmadı adetime 6 gün kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?