Femara kullananlar kulübü

Merhaba Arkadaşlar,
bu ay bende femara kullandım, 14.gün kontrole gittiğimde 2 yumurta vardı biri 14 biri 16 mm, 2gün sonra tekrar gel dedi yani bugün 16.gün gittim.. 16mm kalmış biri diğeri daha da küçülmüş dedi.. gelişmemiş istediğimiz gibi dedi ve bu ay adet olmayı bekle dedi.. 15 gün sonra adet olman gerekiyor dedi.. 9 şubata kadar adet olunca beni ara, femarayı 15e çıkaralım deniyelim dedi... Endometrium iyi ama yumurtalar gelişmedi maalesef

Merhaba canım bu femara adlı ilacı anlamadım ben doktorum klomenden daha iyi dedi ama 1 yumurtam oluştu benimde nasıl üzüldüm anlatamam

Merhaba canım bu femara adlı ilacı anlamadım ben doktorum klomenden daha iyi dedi ama 1 yumurtam oluştu benimde nasıl üzüldüm anlatamam
Benim 3 yumurta oluştu ilaç bittikten 1 gün sonra gittim 10 11 14 mm dedi 3 gün sonra gittim 14 mm halen dedi ilaç etki etmemiş dedi neyse 3 gün sonra tekrar gittim 43 mm kistlesmis bende anlamadım canım herkeste farklı etki ediyo neye göre bilmiyorum kimisinde buyutmuyo kimisinde erkenden büyütüyor benim gibi kimisinde de gec etki edip 3 günde 3 katı büyütüyor biraz riskli bi hap her gün kontrole gitmek gerekiyo senin kaç gün oldu kullanali peki

3 ocakta basladım içmeye 7 ocakta bıraktım canım ben, doktor iyi bir ilaç deyince ümitlendim ama boşuna çıktı ümitlerim

3 ocakta basladım içmeye 7 ocakta bıraktım canım ben, doktor iyi bir ilaç deyince ümitlendim ama boşuna çıktı ümitlerim
Bende aynı şeyi yaşadım canım ve düşünsene kist yumurtaligi kapatmis komple inşallah daha fazla büyümez canım 3 aylık bi tedavi femara hemen moralini bozma 2.3.denemede olmuş genelde herkesin

İnşallahh canım allah yardımcımız olsun bu ay ilk defa denedim desene daha 2 ayım var kullanmak için

İnşallahh canım allah yardımcımız olsun bu ay ilk defa denedim desene daha 2 ayım var kullanmak için
Öyle canım bir de doktorlar 1.ayda doz yeterli mi değil mi azalacak mi artacak mi onu görüyorlar 2.ay daha tecrübeyle devam ediliyor üzme kendini canım benim dozunu artıracaktır doktorun

Sağol canım benimaşılama düşünüyorum olmazsa haziran ayında bazen düşünüyorum şimdi yaptırsam diye karar veremiyorum

Kızlar bugün femara kullanali 15.gün sağda kist olunca çatlatma vermedi dr solda bi yumurta daha vardı bugün sol yumurtaligim seyiriyor givi hafif hassasiyet var gibi özellikle yürürken farkediyo rum kendi kendine çatlamiş olabilir mi ya da sizden ilaçsız yumurtası catlayanlar da oldu mu böyle bi hassasiyet

Adetimin 20.günü femara nin 15.günü ve sağ göğsüm ağrıyor kızlar etrafı özellikle ama yumurtanın biri kist oldu kalan 2den haber yok çatlatma vurunmadım ihtimal vermiyorum zateb de erken ama femara size de gogus agrisi yaptı mı klomen yapmıştı ama uçlarında acıma yapmisti

Banada çatlatma iğnesi vermedi doktor bugün yarın çatlar dedi cnm çatlamıştır muhtemelen

Femara 8. Gün bitti 13. Gün dedi bugün yarın çatlar diye cnm

Kısmet artık canım ya allah hakkımızda hayırlısını versin bi femara kullanayım diyorum bi aşılama yaptırayım iyice beynimi yedim artık

Gelismeduyse kist olamazki canım kaç mm de kaldı yumurtan ben 20 mm geçince kist oluyo diye biliyorum benim 43 mm oldu mesela daha büyümüş bile olabilir ama ağrı falan olmadı adetime 6 gün kaldi

Gelismeduyse kist olamazki canım kaç mm de kaldı yumurtan ben 20 mm geçince kist oluyo diye biliyorum benim 43 mm oldu mesela daha büyümüş bile olabilir ama ağrı falan olmadı adetime 6 gün kaldi

hm benimki 16.gün 16mm de kalmıştı o yüzden igne falan vermedi.. 9 şubata kadar adet olman gerekiyor dedi.. adet olunca femaranin dozunu arttırcaz beni ara dedi.. o zaman benm sol yanım neden ağrıdı ki? ya sonradan büyüdü kist oldu yada belki de üşüttüm mü bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…