9 Şubat a daha çok var canjm bana da 2 kere kontrole gittim gelişmemis 14 mm dedi femara bitti ertesi gün gittim 14 3 gün sonra gittim yine 14 mm ilaç etki etmemiş dedi halbuki daha kullanali biteli 4 gün olmuştu sonra 3 gün sonra bi gittim tabi ilaç etki etmedi diye çok üzüldüm bi baktı 43 mm kist olmuş dedi ama ağrım falan olmadı gerçekten basit kist diyolar riskli bişey değilmiş yani düşünsene benim yumurtalık gorunmuyodu kist oyke büyümüş ki daha varmış adetine bi dr git için rahatlsrsin ilacın etkisi bile olabilir agrinhm benimki 16.gün 16mm de kalmıştı o yüzden igne falan vermedi.. 9 şubata kadar adet olman gerekiyor dedi.. adet olunca femaranin dozunu arttırcaz beni ara dedi.. o zaman benm sol yanım neden ağrıdı ki? ya sonradan büyüdü kist oldu yada belki de üşüttüm mü bilemedim
Sağolasın canım aynrn 3 gün varmış hayırlısı bakalım inşallahoyy çok geçmiş olsun..ilk femara ayı olduğu için çok kaliteli olmuyor dedi Dr. bide daha öncesinde de hiç yumurtlamayinca vücut pkodan dolayı büyümede de gecikti 14.gün çağırdı 16bucuktu 16.gün gittim yine aynı kalmıştı 2.yumurta da dahada küçülmüş hatta.. sen bugünden sonra 15 gün sonra adet olmalisin 9 şubat oluyor dedi.. femarayi yükseltip 3-4yumurta geliştirmeye çalışalım dedi.. adetime 9 gün var ama doktora gitmicem paşa paşa adetimi bekliyorum ağrı bugün biraz hafifledi düne göre biraz var ama dün gibi değil..
Senin de umarım o kist adetle atilacak şekildedir, aramızda 3 gün varmış adet tarihine..
Kızlar nasılsınız bugün doktora gittim femarayı günde 3 kez kullan dedi bide progestan verdi kontrole çağırdı haftaya ondan sonra kullanırsın dedi sebebi ne sizce
Anladım canım benim klomende de gpgus ucu ağrısı olmuştu ama femara da tüm göğsüm ve uçları da ağrıyor demek ki yumurta geliştirici ilaçlar bende goguslerde etki yapıyor inşallah gebelikten dir diyelim yine de insallahCanım geçen ay güne 2 tane kullandım çok hissettiğim belirtiler olmadı tekrar adet oldum dünden beri de günde 3 doz kullan dedi doktorum bide progestan verdi ilk ay vücut tepki vermeyebiliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?