Femara kullananlar kulübü

9 Şubat a daha çok var canjm bana da 2 kere kontrole gittim gelişmemis 14 mm dedi femara bitti ertesi gün gittim 14 3 gün sonra gittim yine 14 mm ilaç etki etmemiş dedi halbuki daha kullanali biteli 4 gün olmuştu sonra 3 gün sonra bi gittim tabi ilaç etki etmedi diye çok üzüldüm bi baktı 43 mm kist olmuş dedi ama ağrım falan olmadı gerçekten basit kist diyolar riskli bişey değilmiş yani düşünsene benim yumurtalık gorunmuyodu kist oyke büyümüş ki daha varmış adetine bi dr git için rahatlsrsin ilacın etkisi bile olabilir agrin

Kızlar femara sizde de goguslerde aşırı ağrı yaptı mı klomen gibi ucunda değil komple gogus agrisi çekiyorum adetime 6 gün var önce sağ göğsüm ağrıdı şimdi her ikisi de bazen elim kolum degince bile canım yanıyor klomende uçları acimisti heveslebmistim fos çıktı şimdi komple ağrım var ve kist oldu yumurtanın biri diğerlerinden haber yok kistin arkasında kaldılar yani femara ile hamile kalamayanlar yaşadınız mi bu ağrıyı ayrıca dipnot benim adet donemimde hiç ağrımaz goguslerim sadece damarlanir

oyy çok geçmiş olsun..ilk femara ayı olduğu için çok kaliteli olmuyor dedi Dr. bide daha öncesinde de hiç yumurtlamayinca vücut pkodan dolayı büyümede de gecikti 14.gün çağırdı 16bucuktu 16.gün gittim yine aynı kalmıştı 2.yumurta da dahada küçülmüş hatta.. sen bugünden sonra 15 gün sonra adet olmalisin 9 şubat oluyor dedi.. femarayi yükseltip 3-4yumurta geliştirmeye çalışalım dedi.. adetime 9 gün var ama doktora gitmicem paşa paşa adetimi bekliyorum ağrı bugün biraz hafifledi düne göre biraz var ama dün gibi değil..
Senin de umarım o kist adetle atilacak şekildedir, aramızda 3 gün varmış adet tarihine..

bende hiç bir ağrı olmadı göğüslerde normalde de olmazdı.. tek yumurtaligim ağrıyor işte bildiğin gibi.. bu ama bana daha önceki aylarda da olurdu.. verilen hormonların belki kistin de etkisi olabilir..

Sağolasın canım aynrn 3 gün varmış hayırlısı bakalım inşallah

Kızlar nasılsınız bugün doktora gittim femarayı günde 3 kez kullan dedi bide progestan verdi kontrole çağırdı haftaya ondan sonra kullanırsın dedi sebebi ne sizce

Kızlar nasılsınız bugün doktora gittim femarayı günde 3 kez kullan dedi bide progestan verdi kontrole çağırdı haftaya ondan sonra kullanırsın dedi sebebi ne sizce

Selam Canım, bir dahaki dönem benim de öyle olacak sanırım.. Bana da adet olunca ara femarayi toplamda 15 tablete çıkaralım dedi.. Bende Yumurtalar istenilen boyuta istenilen zamanda gelişmediği için olacak.. Sende de öyle bir sıkıntı mı vardı?

Slm canım bende istenilen boyuta geldi ama 1 yumurta oluştu geçen ay 1 tanesi gelişmemiş bu ay dozu arttıralım dedi ilk ay vücut tepki vermeyebiliyomuş bide bana progestan verdi

öyleyse hedef 1den fazla yumurta elde etmek şansı arttırmak adına ve progestan da endometriumu kalin tutmak yerleşmeye tutunmaya faydalı bir hormon onu da vermesi çok güzel.. benim ilk gebeligimde düşük tehlikesi vardı progestan kullandım hep çok şükür faydası oldu.. bazı kadınlar hamilelike biraz geç başlarmış bu hormonu üretmeye ondanda riskler olusurmuş.. o yüzden gayet olumlu düşünmelisin :)

Olumlu düşüncelerin için teşekkür ediyorum nesneli ciğim umarım dediğin gibi faydalı olur iyiki varsın

Femara kullanıp hamile kalamayan arkadaşlarım göğüslerini şişti mi uçları ağrıdı mi hamile olmadığınız halde ne etkileri oldu ilacın size

Acep neden kimse bişey yazmaz kızlar kullananlar hamile kalanlar kalamayanlar ilacın etkileri neler oldu sizlere benim adetime 4 gün var goguslerim fena halde şişti damarlandi agriyo ve uçlarına dokunamiyorum bile

Canım geçen ay güne 2 tane kullandım çok hissettiğim belirtiler olmadı tekrar adet oldum dünden beri de günde 3 doz kullan dedi doktorum bide progestan verdi ilk ay vücut tepki vermeyebiliyomuş

Canım geçen ay güne 2 tane kullandım çok hissettiğim belirtiler olmadı tekrar adet oldum dünden beri de günde 3 doz kullan dedi doktorum bide progestan verdi ilk ay vücut tepki vermeyebiliyomuş
Anladım canım benim klomende de gpgus ucu ağrısı olmuştu ama femara da tüm göğsüm ve uçları da ağrıyor demek ki yumurta geliştirici ilaçlar bende goguslerde etki yapıyor inşallah gebelikten dir diyelim yine de insallah

Ben adet oldum kızlar 28.gün goguslerim aşırı şişti dokunamiyorum bende goguslerde etki yaptı femara

Kizlar merhaba ben yeni uye oldum.. bu ay ilk defa arkadasimin vermesi uzerine famera kullandim 2 kere olumsuz klomen tedavim var 1 bucuk yillik evliyim hic hamile kalamadim kilo var baya.. famerayi kendim kullandim 9. Gun yumurta takibine gittim yumurtalarin buyudugunu ama fameranin benim rahim duvarimi incelttigini soyledi doktor 2 gun sonra tekrar gel dedi 11. Gun gittim 2 yumurta var biri 20 biri 21 mm ama rahim duvari 6.5 hala ince dedi hemen catlatma ol dedi rahim duvari icin hap veremem kiste doner dedi dun aksamustu 5 bucukta catlatma ignesi oldum simdi sabah 5 te 36 saat olcak onu bekliyorum sizce tam 36 saat sonrami iliski olmali uzun uzun anlattim tesekkurler

Bugün adetimin 28.günü ama doktor 9 şubatı bekle adet için demişti, yumurtalar istediğimiz gibi gelişmediği için.. 3 gün kaldı adet gününe ama ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi hiç birşeye yoramıyorum..

Bende yarın başlıyorum femaraya ilk kullandığımda hamile kaldım kimyasal gebelik oldu şimdi tekrar basliycam inş bu sefer sağlıklı olur

Bende ıctım 5gunluk femara, bıttı cuma dr randevum var.. ilkkez kullandım daha once bı dr cycl.. bı ılac vermıslerdı.. baskada ılacla ılgılı bı tedavım olmadı.. benım durumum kötü.. moralım sıfır.. burdakı nerdeyse butun sayfaları okudum.. amh 0.08.. bı cocugum var ama yınde soktayım.. menopzmus bu sonuc.. femaraya guvenmekten baska carem yok.. napıcam ya.. femarayla basarıya ulasanlar keske hep yazsa burda umuda cok ıhtıyacm var

Bide bıse merak edıyorum rahım kalınlılıgı 7 ınce dıyende okudum normalı kac kı bunun.. bıara 5demıslerdr bı dr bana.. 6,5bıle ınceyse o da mı kotuymus.. dr cok önemlı suratsız acıklama yapmayanları hıc sevmıyorum.. nolur aydınlatsan, sormadan bıse anlatmıyolar.. randevu anı aklıma gelmıyo bılmedıgımden.. gelıyorum burda turlu turlu seler okuyunca bekle haftayı ozamn.. Sag saglım hayırlara bı ulasssak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…