Ben 5gun sabah aksam ıctım.. bakalım cuma asıl bellı olucak dozum az mı cokmu..Günde kaç doz kullandınız arkadaşlar femarayı, ben 5 günde 3 doz kullandım, kalp çarpıntısı,Ateş basması, mide bulantısı bütün yan etkileri gördüm, doktora gittim idrar yolunda ve kanda iltihap çıktı doktor antibiyotik ilaç verdi femarayı da kullandım yumurtaları olumsuz etkiler mi
Kasık agrım var ara ara cnm.. ondan mı bılmıyorum kullanmadan da gecen aylarda vardı ama benım..tek degısıklık tek tarflı degıl ıkı taraftada arada bı agrı hıssedıyorum..Ağrın oldumu canım yada şu an varmı geçen ay 2 tane kullanırken ağrım hiç olmadı bu ay kasık ağrım var
Anladım canım inşallah hayırlısı olur benim bu aydan da ümidim kalmadı yine bana hasret yine bana hüsran görünüyoKasık agrım var ara ara cnm.. ondan mı bılmıyorum kullanmadan da gecen aylarda vardı ama benım..tek degısıklık tek tarflı degıl ıkı taraftada arada bı agrı hıssedıyorum..
İnşallah hayırlısı olur kuzum benimde cumartesi kontrol var iğne vercekmi vermicekmi bilmiyorumBen günde 1 tane içtim 9 gün kullandım sonra ovitrelle ile catlattik
Kasık agrım var ara ara cnm.. ondan mı bılmıyorum kullanmadan da gecen aylarda da vardı ama benım.. sadece tek taraflı degıl bu sefer ıkı kasıgımdada arada bı agrı gelıyo..bunlari n dısındaAğrın oldumu canım yada şu an varmı geçen ay 2 tane kullanırken ağrım hiç olmadı bu ay kasık ağrım var
Beklemek cok zor gercekten hayırlısı olsun.. Allah buyuk bi bildiği vardır canım benım..beklemedıgınde oluverır bı bakarsın..İnsalalhAnladım canım inşallah hayırlısı olur benim bu aydan da ümidim kalmadı yine bana hasret yine bana hüsran görünüyo
İnşallah canım vardır vakti saati deyip bekliyorum allah herkesin gönlüne göre versinKasık agrım var ara ara cnm.. ondan mı bılmıyorum kullanmadan da gecen aylarda da vardı ama benım.. sadece tek taraflı degıl bu sefer ıkı kasıgımdada arada bı agrı gelıyo..bunlari n dısında
Beklemek cok zor gercekten hayırlısı olsun.. Allah buyuk bi bildiği vardır canım benım..beklemedıgınde oluverır bı bakarsın..İnsalalh
Aminn canım aminnİnşallah canım vardır vakti saati deyip bekliyorum allah herkesin gönlüne göre versin
Benim ilk denemede tuttu canım birtane yumurtam vardı 20 mm di ovitrelle ile catlattik doktorun dediği saatlerde ilişki oldu. Birde ben pko eşim vorikosel hastası sperm sıkıntımız var yani ona rağmen tuttu ama kimyasal oldu düştü bugün tekrar femara kullanmaya başliycamMerhaba kızlar femarra kullandım ve adetimin 14. Günü bugun çatlama iğnesi vuruldum yumurta buyuklüğüne 24*19 yazmıs normal mi sizde ilk denemem ilk denemede tutturan var mı rahim kalınlığı da 6.5 cıktı bazı yerlerde riskli yazıyor bilgisi olan var mı
Ay cok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende kilo var ve lh 12.5 ondan korkuyorum açıkçası allah ümitlerimizi bosa cıkarmasınBenim ilk denemede tuttu canım birtane yumurtam vardı 20 mm di ovitrelle ile catlattik doktorun dediği saatlerde ilişki oldu. Birde ben pko eşim vorikosel hastası sperm sıkıntımız var yani ona rağmen tuttu ama kimyasal oldu düştü bugün tekrar femara kullanmaya başliycam
Saol canım inş bu sefer olur Allahin izniyle sende bebeğine kavuşursun inş canımAyy önce yanlış anladım canım benım Cok üzüldüm canım ya inşallah bu sefer tutar canım Allah emeklerimizi bosa cıkarmasın. Benım lh 12.5 ve kılık var bundan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?