Femara kullananlar kulübü

Günde kaç doz kullandınız arkadaşlar femarayı, ben 5 günde 3 doz kullandım, kalp çarpıntısı,Ateş basması, mide bulantısı bütün yan etkileri gördüm, doktora gittim idrar yolunda ve kanda iltihap çıktı doktor antibiyotik ilaç verdi femarayı da kullandım yumurtaları olumsuz etkiler mi

Ben 5gun sabah aksam ıctım.. bakalım cuma asıl bellı olucak dozum az mı cokmu..

Ağrın oldumu canım yada şu an varmı geçen ay 2 tane kullanırken ağrım hiç olmadı bu ay kasık ağrım var

Ağrın oldumu canım yada şu an varmı geçen ay 2 tane kullanırken ağrım hiç olmadı bu ay kasık ağrım var
Kasık agrım var ara ara cnm.. ondan mı bılmıyorum kullanmadan da gecen aylarda vardı ama benım..tek degısıklık tek tarflı degıl ıkı taraftada arada bı agrı hıssedıyorum..

Kasık agrım var ara ara cnm.. ondan mı bılmıyorum kullanmadan da gecen aylarda vardı ama benım..tek degısıklık tek tarflı degıl ıkı taraftada arada bı agrı hıssedıyorum..
Anladım canım inşallah hayırlısı olur benim bu aydan da ümidim kalmadı yine bana hasret yine bana hüsran görünüyo

Kasık agrım var ara ara cnm.. ondan mı bılmıyorum kullanmadan da gecen aylarda da vardı ama benım.. sadece tek taraflı degıl bu sefer ıkı kasıgımdada arada bı agrı gelıyo..bunlari n dısında
Anladım canım inşallah hayırlısı olur benim bu aydan da ümidim kalmadı yine bana hasret yine bana hüsran görünüyo
Beklemek cok zor gercekten hayırlısı olsun.. Allah buyuk bi bildiği vardır canım benım..beklemedıgınde oluverır bı bakarsın..İnsalalh

İnşallah canım vardır vakti saati deyip bekliyorum allah herkesin gönlüne göre versin

Merhaba kızlar femarra kullandım ve adetimin 14. Günü bugun çatlama iğnesi vuruldum yumurta buyuklüğüne 24*19 yazmıs normal mi sizde ilk denemem ilk denemede tutturan var mı rahim kalınlığı da 6.5 cıktı bazı yerlerde riskli yazıyor bilgisi olan var mı

Benim ilk denemede tuttu canım birtane yumurtam vardı 20 mm di ovitrelle ile catlattik doktorun dediği saatlerde ilişki oldu. Birde ben pko eşim vorikosel hastası sperm sıkıntımız var yani ona rağmen tuttu ama kimyasal oldu düştü bugün tekrar femara kullanmaya başliycam

Ay cok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende kilo var ve lh 12.5 ondan korkuyorum açıkçası allah ümitlerimizi bosa cıkarmasın

Ayy önce yanlış anladım canım benım Cok üzüldüm canım ya inşallah bu sefer tutar canım Allah emeklerimizi bosa cıkarmasın. Benım lh 12.5 ve kılo var bundan korkuyorum

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar . Bende bu ay ilk defa femara kullanıyorum. Sanırım 17. Günde çatladı yumoşum o günden beri ateşim sabahları 36.7 ve üstü gidiyor sizce hamile kalmış olablirmiyim ?

Ayy önce yanlış anladım canım benım Cok üzüldüm canım ya inşallah bu sefer tutar canım Allah emeklerimizi bosa cıkarmasın. Benım lh 12.5 ve kılık var bundan korkuyorum
Saol canım inş bu sefer olur Allahin izniyle sende bebeğine kavuşursun inş canım

Ben 2.kez bugün başladım bakalım geçen sefer kist oldu şükür erimiş adetimle hayırlısı bakalım bu ay sıkı yumurta takibi yaptırcam bu sefer kist istemiyorum kacirmiycam inşallah günümü kızlar gerçekten buraya neden hiç kullanıp hamile kalanlar yazmıyor ki ya

Bugün adetin 30.günü hala bariz bir adet veya gebelik belirtisi yok.. Doktor 9 şubata kadar gün vermişti, o güne kadar gelmezse Bhcg baktır yazmıştı bana 9 şubat için..
Ben pazartesi yani 28.gün akşam idrar testi yaptım negatif.. sizce bir ihtimal var mı hala?
Aslında yumurta takibinde yeterli büyümediler ve çatlatmadık.. en son 16bucuk mm di.. Adet olmayı bekle demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…