Femara kullananlar kulübü

Merhabalar.
Bende bu ay femara kullandım. Reglimin 2.günü başladım ve 5gün süreyle sabah akşam kullandım. İlaç salı günü bitti cts günü çatlatma iğnesivuruldu.pazar pts ve salı ilişki önerdi doktor.pazar akşam saatlerinden itibaren 3-4 gün süren kasık ağrım başladı.o geçti fakat hemen ardından regl sancısı gibi sancı başladı kasıklarımda.zaman zaman şiddetleniyor.ama bir sonraki regl tarihim ayın 25 i yani daha 2hafta var neredeyse.bu şekilde ağrı/sancı yaşayan var mı?

Bende aynı şekildeyim tatlım bugun iğnenin yedinci günü ara ara kasık sancısı oluyor bendede bi de her gün beyaz akıntı geliyor sende de oluyor mu

Kızlar merhaba bende bu ay femara kullandım cumartesi kontole gittim fakat çatlatma iğnesi vurulmadım kendiliğinden bugün yarın çatlar dedi bide yarın progestan kuşlanmaya baslıcam tutunmasına yardımcı olur dedi doktor çatlatma iğnesi olmadan tedavi olurmu

Yumurtaların kaç cm olmus peki ayrıca progestan fitil mi hap mı keske işini sağlama alıp çatlatma iğnesini ısrarla isteseydin gerçi doktor daha iyi bilir ama ben pko yum çatlama problemim var o yuzden iğne vermiş olabilir

Deneyimler neden cevap vermiyor arkadaşlar sizde bu süreçten geçtiniz bizi anlamanız lazım

17 cm olmuş yumurtalar canım kendiliğinden çatlar dedi progestan hap verdi akşamları iki tane içicem

bugün adetimin sanırım 35. günü, doktorumun söylediği adet tarihi de 4 gün geçti.. Kanda baktık negatif çıktı, daha sonra doktora gittim. ben adet olmadım gebe de değilim diye.. doktor muayene de rahim duvarı 13.4 olmuş kalinlasmaya devam etmiş sen emin misin negatif çıktığına dedi.. evet dedim birlikte test sonucuna baktık.. o zaman tarlusal kullan ama 9 tane kullan dedi adet olman lazım dedi.. olmazsan tekrar kanda baktır dedi bu nasıl bir şüphe ya..

Bence kullanma canım tarlusal düşüğe sebep olur diye biliyorum tekrar bir test yaptır bence inşallah hamilesindir

Bence kullanma canım tarlusal düşüğe sebep olur diye biliyorum tekrar bir test yaptır bence inşallah hamilesindir
Merhaba Canım bende bugün tam 7 gün oldu çatlatma iğnesini vurulalı. Kasığıma ara ara giriyor ağrı bel ağrım var hafif akıntım var ama öyle göğüste şişlik felan yok diğer belirtilerde bitti gibi zaten. Benim yumurtam 22 m olmuştu çatlattı doktor. Sadece miğdem bulanıyor ara ara sen naptın sonuçlandımı. Bu arada bekleyemeyeceğim galiba ben pazar günü bir idrar testi yapacağım. Ay inşallah bebeğimiz vardır. Pkoluyum bende İnşallah olumlu sonuçlar alırız.

Merhaba canım ben daha test yapmadım korkuyorum açıkçası sende erken yapma hayal kırıklığı cok zor bendede göğüste bır belirti yok ama hala kasık ağrısı yaşıyorum hakkımızda hayırlısı olsun insallah canım

Vallahi 3 aydır hep hüsran Belki silik çizgi felan görürüm diye pazar kendimi toplayıp yapacağım umudum yok anneler hissedermiş ben meleğimi pek hissetmiyorum ama hayırlısı allahım inşallah nasip etmiştir. Bizimledir.
Senindemi ilk denemen

Canım iğnenin etkisi ile silik cikabilir bu senı daha fazla üzebilir 12. GUN korkumdan yapamıyorum sen Femerra mı kullandın klomen mi

Kızlar 12. Günde idrar testi yaptım ama negatif cıktı hala bir ihtimal i var mı
Ben femara kullandım iğne vurulalı 8 gün oldu. Bugün sabah idrar testim silik 2. Çizgi çıktı dayanamadım kan verdim sonucum 10 çıktı. Bakalım pazartesi yine kan vercem bir ihtimal yükselir belki adetime daha çok gün var daha çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…