17 cm olmuş yumurtalar canım kendiliğinden çatlar dedi progestan hap verdi akşamları iki tane içicemYumurtaların kaç cm olmus peki ayrıca progestan fitil mi hap mı keske işini sağlama alıp çatlatma iğnesini ısrarla isteseydin gerçi doktor daha iyi bilir ama ben pko yum çatlama problemim var o yuzden iğne vermiş olabilir
İnşallah canım allah hepimizin gönlüne göre versinHadi inşallah canım Rabbım umutlarımızı bosa cıkarmasın
Merhaba Canım bende bugün tam 7 gün oldu çatlatma iğnesini vurulalı. Kasığıma ara ara giriyor ağrı bel ağrım var hafif akıntım var ama öyle göğüste şişlik felan yok diğer belirtilerde bitti gibi zaten. Benim yumurtam 22 m olmuştu çatlattı doktor. Sadece miğdem bulanıyor ara ara sen naptın sonuçlandımı. Bu arada bekleyemeyeceğim galiba ben pazar günü bir idrar testi yapacağım. Ay inşallah bebeğimiz vardır. Pkoluyum bendeBence kullanma canım tarlusal düşüğe sebep olur diye biliyorum tekrar bir test yaptır bence inşallah hamilesindir
Vallahi 3 aydır hep hüsranMerhaba canım ben daha test yapmadım korkuyorum açıkçası sende erken yapma hayal kırıklığı cok zor bendede göğüste bır belirti yok ama hala kasık ağrısı yaşıyorum hakkımızda hayırlısı olsun insallah canım
Ben femara kullandım iğne vurulalı 8 gün oldu. Bugün sabah idrar testim silik 2. Çizgi çıktı dayanamadım kan verdim sonucum 10 çıktı. Bakalım pazartesi yine kan vercem bir ihtimal yükselir belki adetime daha çok gün var daha çünküKızlar 12. Günde idrar testi yaptım ama negatif cıktı hala bir ihtimal i var mı
İnşallah canım benim rabbim bende dahil isteyen herkese meleklerini kavuştursunİnsallah canım hayırlısı olsun inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?