Femara kullananlar kulübü

Eczanede bulabilirsem alirim ben de yarin. Askinda takibe gidiyorsun ovu testi yapmana gerek yok bence. Igne vurulunca da zaten pozitif verecek test. Sonra asilama.. Rabbim yuzumuzu guldursun bu defa

Umarım bulursun canım. Ben kendim bilerek takip etmek istedim daha önce çünkü doktorun verdiği günlerde denediysekte olmadı. Ki klomenle yumurtam gelişmişti. O yüzden şimdi ne olursa olsun her gün denemeye çalışıcam aşılamaya geçilmezse eğer canım.

Tamam asilama olmazsan catlatma ignesi yapilirsa ni ignenin etkisi ile ovulasyon testleri 10 gune kadar pozitif sonuc veriyor zaten. Onu demek istiyorum. Beta hcg hormonuna da duyarli ovu testleri. Igneden dolayi vucutta beta hcg oldugundan pozitif cikacak. Bosuna yapmis olursun.
5 senelik evliyim, ilk kez tedavi sürecine başlıyor olsam da 3 senedir istiyorum... daha önce aşılama vs. denediniz mi? femara dan önce başka ilaç kullandın mı canım?
Neden 3 sene bekledin canim? 4.5 yilllik evliyim ben de. Ben daha once klomen kullandim 3 4 defa. Olumlu sonuc alamadim. Gecen sene kendiginden hamile kaldim ama dustu asilama vs hicbircsey yaptirmadim baska. Sen hangi sehirdesin?

hee tamam o zaman ben iğneden sonra da devam edeceksin sandım canım.
yaa cok sevindimm yaaa... ikimiz peşpeşe.. bu arada bizim dün de ilişki oldu. iğne öncesi iğne günü ve iğne sonrası olmuş olacak :)) aslında olmasa iyiydi ama sağlık olsun. gün saymaya başladın sen de hadi bakalımmm

hee tamam o zaman ben iğneden sonra da devam edeceksin sandım canım.
yaa cok sevindimm yaaa... ikimiz peşpeşe.. bu arada bizim dün de ilişki oldu. iğne öncesi iğne günü ve iğne sonrası olmuş olacak :)) aslında olmasa iyiydi ama sağlık olsun. gün saymaya başladın sen de hadi bakalımmm

Canım benimde dün akşam ilişki oldu bugün iğnemi vuruldum, bu akşam yok yarın akşam yine devam dedi doktor :) ayyy canım inşallah hayırlı haberler alırız femara ile ilk ayım bide benim çok heyecanlıyım

Dolunay22 arkadaşım nasılsın bugün 4. Günüm bi belirtiler bişeyler var mı sen de? Neler olup bitiyo merak ediyorum. İnşallah hayırlı haberler alıcaz.

Dolunay22 arkadaşım nasılsın bugün 4. Günüm bi belirtiler bişeyler var mı sen de? Neler olup bitiyo merak ediyorum. İnşallah hayırlı haberler alıcaz.
Iyiyim canim sen nasilsin??? Valla belirti ararsak cok :))) gece ates basiyor ignenin etkisiyle. Bir de dunden beri yumurtanin oldugu sag kasigimda agri var. Catladi sanirim onun agrisi. Sen ne durumdasin canim?

Iyiyim canim sen nasilsin??? Valla belirti ararsak cok :))) gece ates basiyor ignenin etkisiyle. Bir de dunden beri yumurtanin oldugu sag kasigimda agri var. Catladi sanirim onun agrisi. Sen ne durumdasin canim?

Femara mi kullandim cnm bu ay ?catlama ignen yapildimi?asilama mi olucaksin yoksa dogal yollami?

Valla bende öyle ateş basması falan bişey yok canım ya nedendir bilmem sık idrar durumum var arada da bir batmalarım var başka da bişi yok :) ben de çatlamıştır diye düşünüyorum ama bakalkm kısmet artık. Dua edip duruyorum inşallah bu ay tutar diye. Pek kafayada takmamaya çalışıyorum 4. Gün bugün

Ben de aynı durumda sayılırım sizinle aralik ayında klomen kullandım iki yumurtam oldu ve kiste dönüştüler adetim gecikti bütün testler herzamnki gibi negatif çıktı ve çok şükür ilaçsız regli ile kistler atıldı. Doktor klomen bir daha kullanmaya gerek yok dedi ve femara kullanıyorum bu ay bugün 3. günü ilacın haftaya çarşamba doktora gidicem bakalım bu ay nolcak giderek ümidim kalmıyor ama Allahtan ümit kesilmez dimi

Femara mi kullandim cnm bu ay ?catlama ignen yapildimi?asilama mi olucaksin yoksa dogal yollami?
Evet canim femara kullandim. Pazartesi catlama ignesi oldum. Asilama olmadi. Dogal yolla 36 saat sonra bir kez iliski oldu. Sonraki gunler olmadi. Bundan sonra olma imkani yok. 36 saat sonraki iliski de tuttu tuttu :)

Ins canim. Hayirlisi olsun. Ben de igne geceleri sicak basmasi gibi bir etki yapiyor. Oncekilerde de oyle olmustu.

Evet canim femara kullandim. Pazartesi catlama ignesi oldum. Asilama olmadi. Dogal yolla 36 saat sonra bir kez iliski oldu. Sonraki gunler olmadi. Bundan sonra olma imkani yok. 36 saat sonraki iliski de tuttu tuttu :)

Pkomusun cnm sende ?bende pkoyum.minik bi suru kistim war sagdada soldada.ve ilacsiz adet goremiom nrdeyse.femara klomenden cok etkili diolar grcekten olemi?peki kac yumurtan oldu ve kac mm oldu?

Pkomusun cnm sende ?bende pkoyum.minik bi suru kistim war sagdada soldada.ve ilacsiz adet goremiom nrdeyse.femara klomenden cok etkili diolar grcekten olemi?peki kac yumurtan oldu ve kac mm oldu?
Evet cnm pko var bende de. Adetlerim nispeten duzenli gecikmeli de olsa. Klomenden daha etkiliymis ve zararsizmis evet. 2 yumurtam oldu. Klomenle 1 tane oluyordu. Tam mm bilmiyorum sormadim. Sadece dr yeterli boyuta gelmis dedi ve igne verdi.

Evet cnm pko var bende de. Adetlerim nispeten duzenli gecikmeli de olsa. Klomenden daha etkiliymis ve zararsizmis evet. 2 yumurtam oldu. Klomenle 1 tane oluyordu. Tam mm bilmiyorum sormadim. Sadece dr yeterli boyuta gelmis dedi ve igne verdi.

Ama boyutu onemli cnm sorsaydin keskepeki seninde benim gbi cok kistin warmi cnm minik minik?

18 20 mm civarindadir sormama gerek yok ki... 2 gun once 16 mm civariydi.
Cnm pko olanlarin hepsinde vardir o minik minik kistler:)) inci kolye gibi

Dogru dion cnmne bilim insan sormak istio emin olmak icin.acaba herkeste ben gbimi diyeins guzel sonuc alirsin cnm benim.asilama hic oldunmu peki?tuplere baktirdinmi?ne gun test gunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…