Cihazda gordum bir de dr boyutu cok iyi tam catlayacak boyuta gelmis diyince sorma geregi duymadim.Yok cnm hic asilama olmadim. Hsg cekildim. Bir kez dusuk ve ardindan kurtaj yasadim. En son haziranda histereskopi cekildi. Rahimde sekil bozuklugu varmis dusuge sebep olurmus. Simdi beklemedeyim. Bugun ignenin 5. Günü. Test ne zaman yaparim bilmiyorum ama en az bir hafta daha var. Sen ne durumdasin? Hangi asamadasin?Dogru dion cnmne bilim insan sormak istio emin olmak icin.acaba herkeste ben gbimi diye ins guzel sonuc alirsin cnm benim.asilama hic oldunmu peki?tuplere baktirdinmi?ne gun test gunun?
Cihazda gordum bir de dr boyutu cok iyi tam catlayacak boyuta gelmis diyince sorma geregi duymadim.Yok cnm hic asilama olmadim. Hsg cekildim. Bir kez dusuk ve ardindan kurtaj yasadim. En son haziranda histereskopi cekildi. Rahimde sekil bozuklugu varmis dusuge sebep olurmus. Simdi beklemedeyim. Bugun ignenin 5. Günü. Test ne zaman yaparim bilmiyorum ama en az bir hafta daha var. Sen ne durumdasin? Hangi asamadasin?
Sonrasi asilama yine sanirim. Hayirlisi olsun. Allah gonlune gore versin ins cnmAnladim cnm.bende klomen denedim buyutmedi.femara hic denemedim denemek istedim aslinda.ama doktoruma demedim.yeni doktora bsladim bnde.bakti pko dedi.hsg istedi cekildim sorun yok.bikere asilama oldum gonalfle.nasip olmadi.smdi ise reglimi bekliyorum.yeni doktorum puregon yazdi.2.gunu bslicaz ignelere nasipse bole cnm.
Sonrasi asilama yine sanirim. Hayirlisi olsun. Allah gonlune gore versin ins cnm
Canim 5 gun kullaniyorsun. Sabah aksam birer tane.Arkadaşlar doktordan geldim şimdi eve ama kendimi şuan çok salak hissediyorum. Zaten artık her doktora gittiğimde moralim bozuluyor bişey ılsun olmasın.
Bana femara verdi. 10 gin sonra da kontrole gitcekmişim. Ama bir de ilacı 5gün içeceğimi söyledi. Kafam karıştı unuttum ya. Femarayı ben 10 gün mi içecem 5 gün mü? size kaç gün için demişti nolur bir söyleyin ya
Canim hic belli olmaz. 17 mm kotu degil ki.. Adetin kacinci gününde 17 mm olmus? Dr lar bir tane yumurta olmasi taraftari zaten. Onemli olan saglikli olmasipkoluyum, bu ay femara kullandım 1 yumurtam 17 mm olmuş, pek umudum yok bu ay, yine de allah bilir tabii... bu ay regl olursam rahim filmi için yol görünüyor bana
Canim 5 gun kullaniyorsun. Sabah aksam birer tane.
5 gun boyunca 10 tane icmis olacaksin. Kutunun icindeki diger ilaclar bebis olmazsa sonraki aylarda kullaniliyor.
Canim hic belli olmaz. 17 mm kotu degil ki.. Adetin kacinci gününde 17 mm olmus? Dr lar bir tane yumurta olmasi taraftari zaten. Onemli olan saglikli olmasi
Ama bana günde 1 tane içilcek yazdı reçeteye
40 yaşındayım, 7 kez tüp bebek tedavi oldum ama sonuç negatif ve yumurta rezerv azlığı
Pazargünü regloldum, Pazartesi dr.ye gidecektim, kısmet kötü hava şartları nedeniyle gidemedim, bende evde femera vardı kullanmaya başladım, umut....
Canim o zaman senin farklidir. Genelde boyle kullaniliyor. Bence doktorunla irtibata gecAma bana günde 1 tane içilcek yazdı reçeteye
Canim gec gelisebilir. Eski doktorumun bir hastanin 30. Gunde yumurtasi gelismis ve hamile kalmisti. Rabbim ol dedikten sonra... 5 subat reglim. Ama umut yok. Sadece 1 kez iliski oldu 36 saat sonra. Ama belli de olmaz tabi.adet başlangıcından sonraki 15. gündü canım, hayırlısı olsun inşallah.
senin normalde adet olman gereken gün ne zaman? inşallah bu ay müjdeli haberler duyarız...
Canim gec gelisebilir. Eski doktorumun bir hastanin 30. Gunde yumurtasi gelismis ve hamile kalmisti. Rabbim ol dedikten sonra... 5 subat reglim. Ama umut yok. Sadece 1 kez iliski oldu 36 saat sonra. Ama belli de olmaz tabi.
Keske doktora gorunmeden baslamasaydiniz.40 yaşındayım, 7 kez tüp bebek tedavi oldum ama sonuç negatif ve yumurta rezerv azlığı
Pazargünü regloldum, Pazartesi dr.ye gidecektim, kısmet kötü hava şartları nedeniyle gidemedim, bende evde femera vardı kullanmaya başladım, umut....
Aslkeşke doktora gidebilmiş olsaydınız, folik asit de kullanıyormusunuz?
allah bu ay nasip eder inşallah umudumuzu hep korumak zorundayız. tüp bebek tedavilerinde embriyolarınızı dondurdular mı?
Maalesef gidemedim. Niyetimiz İstanbulda Amerikan Hastanesine gitmek di, geçen ay planılamıştık ama İstanbuldaki hava şartları nedeniylşe erteledik, bizde bu ayı boş geçirmemek için bulunduğumuz il de Samsun da Üniversitenin tüp Bebek merkezine gideriz dedik, ama yıllardır kar yağmayan şehrimizde kar yağacağı tuttu ve şehir de ulaşım felçoldu. Kısmetten ötesi yok dedik, Kader ve Şans.keşke doktora gidebilmiş olsaydınız, folik asit de kullanıyormusunuz?
allah bu ay nasip eder inşallah umudumuzu hep korumak zorundayız. tüp bebek tedavilerinde embriyolarınızı dondurdular mı?
Asl
Maalesef gidemedim. Niyetimiz İstanbulda Amerikan Hastanesine gitmek di, geçen ay planılamıştık ama İstanbuldaki hava şartları nedeniylşe erteledik, bizde bu ayı boş geçirmemek için bulunduğumuz il de Samsun da Üniversitenin tüp Bebek merkezine gideriz dedik, ama yıllardır kar yağmayan şehrimizde kar yağacağı tuttu ve şehir de ulaşım felçoldu. Kısmetten ötesi yok dedik, Kader ve Şans.
Benim 7 tüp bebek tedavimin 3 ü transferle sonuçlandı ()dondurulmuş emriyo kullanılmadı), diğer 4 tedavi yumurta gelişmediği için sonlandırıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?