Femara sonrası çaylatma iğnesi olmadan değerlendirme günleri ??

Hayir canim insallah bu ay ikimizde kalicaz ikimizinde bekleyisi sona erecek sen bana inan rabbim hic ummadigimiz zaman nasip ediyor
İnşallah inşallah. Rabbim senin duanın karşılığını versin inşallah. Bu sevinci ikimizde yaşayalım en kısa zamanda

merhaba bişey sormak istiyorum doktorum bana klomen verdi 5 gün kullanmamı söyledi o 5 gün içinde ilişki olabilir mi yoksa hiç mi olmaması gerekiyo bilgi veren olursa çok sevinirim

merhaba bişey sormak istiyorum doktorum bana klomen verdi 5 gün kullanmamı söyledi o 5 gün içinde ilişki olabilir mi yoksa hiç mi olmaması gerekiyo bilgi veren olursa çok sevinirim
Bildipim kadarıyla konuşacam. Olması bşrşey kazandırmaz çünkü yumurta olgunlaşmamıştır. Ama her halükarda gün aşırı ya da 2 gün arayla birlikte olmak spermin bayatlamasını önlüyo.

Bildipim kadarıyla konuşacam. Olması bşrşey kazandırmaz çünkü yumurta olgunlaşmamıştır. Ama her halükarda gün aşırı ya da 2 gün arayla birlikte olmak spermin bayatlamasını önlüyo.
Doktorum cuma günü gel bakalım dedi ilişki hakkında bişey demedi aklıma takıldı normalde takip ediyo şu zaman ilişki diyo bu durumda olursa sıkıntı olur mu olmaz mı bilemedim teşekkür ederim

Doktorum cuma günü gel bakalım dedi ilişki hakkında bişey demedi aklıma takıldı normalde takip ediyo şu zaman ilişki diyo bu durumda olursa sıkıntı olur mu olmaz mı bilemedim teşekkür ederim
İlişkiyi yumurta büyüklüğüne göre ve çatlatma iğnesinin zamanına göre söylüyorlar. Öncesinde pek birşey olmaz

O zaman gün aşırı değerlendirin. Birimden biri tutar herhalde
Doktor söylüyo önce kontrol ediyo yumurtanın durumuna bakıyo sonra şu gün ilişki olucak diyo bu ikinci denemem doktora giderek ilk deneme başarısız o zaman sadece yumurta takibi hormonlara baktı şimdi bu şekilde deniyo eğer bu ay da olmazsa rahim filmi dedi bakalım

Merhaba canim önce yumurtanin çatlamasi lazim döllenmenin sağlanabilmesi icin bu yuzden bence pekde önemli degil kullanirken girmek ama zararida yok

Merhaba canim önce yumurtanin çatlamasi lazim döllenmenin sağlanabilmesi icin bu yuzden bence pekde önemli degil kullanirken girmek ama zararida yok
Ben zaten tutması için değil sadece ilişki olursa zararı olur mu diye merak ettim teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Insallah canim sende öylesin Allah hicbirimizin kucagini bos birakmasin sen nasilain napiyorsun
Ben iki aşılamadan sonra bu ay kendim femara kullandım bir kaç vitamin takviyesi aldım kuzum. Beklemedeyim. Perşembe çatlamayı gördüm. Biz bekleyen minnoş anne adaylarının Allah kucağını doldursun, bizlere de nasip etsin inşallah. Umutsuzluk içinde kaybolmak istemiyorum toparlanmak için çabalıyorum, gerçekten zorlandığım bi dönemdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…