- 13 Ocak 2019
- 272
- 183
- 103
- Konu Sahibi Redkalonchoe
-
İgneyi kullanmadım ama femara bende işe yaradı. Test pozitif çıktı daha yeni tabi benimki. Pazartesi tekrar kan verecem. Femarayi 2. Kez kullanisimda olumlu sonuç aldım. Allah size de nasip etsin.Arkadaşlar merhaba, aranızda femara ve merional iğne kullanıp olumlu sonuç alan varmı?? Bu ay yeni bir tedaviye başladım daha önce klomen femara ve çatlama iğnesi kullandım 2ay sonrasında Hsg filmi çektirdim herşey temiz ama yinede gebelik oluşmuyor, bu ay doktorum 5 gün femara verdi o bitincede 3 günlük merional iğne verdi bugün ikinci iğneyi yaptım cuma tekrar kontrole gideceğim.... Bu tür bir tedaviden olumlu yanıt alan varmı aranızda, yazarsınız çok sevinirim... Şimdiden teşekkürler...
Çok teşekkür ederimmm... Ama bende işe yaramayacak sanırım, 5 gün günde 2 tane femara kullandım ve şimdi 4 gündür iğne kullanıyorum daha 2 iğnem var, dün kontrole gittim ama büyüyen yumurta olmamış, doktorda şaşırdı açıkçası hiç bir sorun olmamasına ramen neden büyümüyor, 3 gün daha bekleyeceğiz dedi ve 3 iğne daha verdi pazartesi tekrar bakacak ve yine olumsuzsa bu ay öyle bırakacağız malesef...İgneyi kullanmadım ama femara bende işe yaradı. Test pozitif çıktı daha yeni tabi benimki. Pazartesi tekrar kan verecem. Femarayi 2. Kez kullanisimda olumlu sonuç aldım. Allah size de nasip etsin.
Üzülmeyin inanın bunu tüm samimiyetimle yazıyorum. Bende de bir sorun olmamasına rağmen 2 yıldır olmuyordu. Nasibi bu ay demek. Sizinde öyle olacak. Tevekkül edin. Tedavi ise tedavi, dua ise dua..Mutlaka hayırlı olanı isteyin. Gerçekten olur yeter ki stres ve korku olmasın.Çok teşekkür ederimmm... Ama bende işe yaramayacak sanırım, 5 gün günde 2 tane femara kullandım ve şimdi 4 gündür iğne kullanıyorum daha 2 iğnem var, dün kontrole gittim ama büyüyen yumurta olmamış, doktorda şaşırdı açıkçası hiç bir sorun olmamasına ramen neden büyümüyor, 3 gün daha bekleyeceğiz dedi ve 3 iğne daha verdi pazartesi tekrar bakacak ve yine olumsuzsa bu ay öyle bırakacağız malesef...
Gerçekten umudunuzu kaybetmeyin bundan 3 ay önce bende femeraya başladım çikolata kistim vardı ve büyüktü doktorum şansımızı deneyelim dedi ilk ay yumurtalarim gelişti fakat eşim şehir dışında olduğu için ikinci ay tekrar kullandım yine yumurtalarim büyümüş hatta kendiliginden catlamisti. Bu sefer olur dedim ama çok stresliyim olacakmi tutacakmi derken adetim geldi gerçekten çok üzülmüştüm. Doktorum kist engel oluyor ameliyat olman gerek dedi ama ben sağlık çalışanı olduğum için artık biraz daha erteleme kararı aldım. Fakat dün adetimin gecikmesiyle idrar tahlilim pozitifti kan verdim o da pozitif çıktı şuan 4 haftalık hamileymisim. İnşallah Allah tüm istiyenlere nasip etsin. Gerçekten herşey kafa da bitiyormus. Bana da hep böyle demişlerdi inanmamıştım gerçekten Allah vereceği nimetin önce duasını ettirirmis inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin sizede inşallahÇok teşekkür ederimmm... Ama bende işe yaramayacak sanırım, 5 gün günde 2 tane femara kullandım ve şimdi 4 gündür iğne kullanıyorum daha 2 iğnem var, dün kontrole gittim ama büyüyen yumurta olmamış, doktorda şaşırdı açıkçası hiç bir sorun olmamasına ramen neden büyümüyor, 3 gün daha bekleyeceğiz dedi ve 3 iğne daha verdi pazartesi tekrar bakacak ve yine olumsuzsa bu ay öyle bırakacağız malesef...
Çok teşekkür ederimmm... Bizimde öyle hiç bir sorun yok ama 2 yıldır maalesef nasip olmadı... 7 ay önce 2 ay tedavi uyguladık sonrasında devam edemedim pandemi nedeniyle, bu ay yeniden başladık... Hayırlısı bakalım neler olacak... Tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ediyorum... Sizin içinde herşeyin gönlünüze göre olmasını dilerim...Üzülmeyin inanın bunu tüm samimiyetimle yazıyorum. Bende de bir sorun olmamasına rağmen 2 yıldır olmuyordu. Nasibi bu ay demek. Sizinde öyle olacak. Tevekkül edin. Tedavi ise tedavi, dua ise dua..Mutlaka hayırlı olanı isteyin. Gerçekten olur yeter ki stres ve korku olmasın.
Çok teşekkürler, bu süreçte herşey gönlünüze göre olur inşallah... Bizde 2 yıldır çok istiyoruz ama maalesef nasip olmadı daha yeni yeni tedavi sürecindeyim, geçtiğimiz ay rahim filmise çektirdim herşey normal hiç bir sorun yok ancak kısmet değilmiş demekki, bu ay da biraz yumurtalarım geç büyüyor hayırlısı olsun diyorum, sadece dua edip tedaviyi uygulayıp bekliyoruz... Allah hayırlısını nasip etsin inşallah vakti zamanı var demekki..Gerçekten umudunuzu kaybetmeyin bundan 3 ay önce bende femeraya başladım çikolata kistim vardı ve büyüktü doktorum şansımızı deneyelim dedi ilk ay yumurtalarim gelişti fakat eşim şehir dışında olduğu için ikinci ay tekrar kullandım yine yumurtalarim büyümüş hatta kendiliginden catlamisti. Bu sefer olur dedim ama çok stresliyim olacakmi tutacakmi derken adetim geldi gerçekten çok üzülmüştüm. Doktorum kist engel oluyor ameliyat olman gerek dedi ama ben sağlık çalışanı olduğum için artık biraz daha erteleme kararı aldım. Fakat dün adetimin gecikmesiyle idrar tahlilim pozitifti kan verdim o da pozitif çıktı şuan 4 haftalık hamileymisim. İnşallah Allah tüm istiyenlere nasip etsin. Gerçekten herşey kafa da bitiyormus. Bana da hep böyle demişlerdi inanmamıştım gerçekten Allah vereceği nimetin önce duasını ettirirmis inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin sizede inşallah
Çok teşekkür ederimm. Sağlıkla kalınÇok teşekkür ederimmm... Bizimde öyle hiç bir sorun yok ama 2 yıldır maalesef nasip olmadı... 7 ay önce 2 ay tedavi uyguladık sonrasında devam edemedim pandemi nedeniyle, bu ay yeniden başladık... Hayırlısı bakalım neler olacak... Tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ediyorum... Sizin içinde herşeyin gönlünüze göre olmasını dilerim...
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinGerçekten umudunuzu kaybetmeyin bundan 3 ay önce bende femeraya başladım çikolata kistim vardı ve büyüktü doktorum şansımızı deneyelim dedi ilk ay yumurtalarim gelişti fakat eşim şehir dışında olduğu için ikinci ay tekrar kullandım yine yumurtalarim büyümüş hatta kendiliginden catlamisti. Bu sefer olur dedim ama çok stresliyim olacakmi tutacakmi derken adetim geldi gerçekten çok üzülmüştüm. Doktorum kist engel oluyor ameliyat olman gerek dedi ama ben sağlık çalışanı olduğum için artık biraz daha erteleme kararı aldım. Fakat dün adetimin gecikmesiyle idrar tahlilim pozitifti kan verdim o da pozitif çıktı şuan 4 haftalık hamileymisim. İnşallah Allah tüm istiyenlere nasip etsin. Gerçekten herşey kafa da bitiyormus. Bana da hep böyle demişlerdi inanmamıştım gerçekten Allah vereceği nimetin önce duasını ettirirmis inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin sizede inşallah
Evinizde uğrasacak biseyler bulun. Bi hobi edinin. Yoksa stres yapma demek bi işe yaramıyordu bende de tam tersi stres yapma diyenlere artık gıcık oluyorum. Çünkü elimizde olan bişey değil. Ama gerçekten bi uğraş bul evde seveceğiniz biseylerle meşgul olunca kafa dağılıyor. Geçmiş olsun. Allah kolaylastrsn.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinYapabilen arkadaşlar kafadan atma işi nasıl oluyor bana bir yol gösterin nolur. 2kaybım var şimdi de stresten duramıyorum doktorum bir nedeni yok stresten olmuyor kafani rahatlat diyor, sanki benim elimde..Ne yapacağımı bilemiyorum artık
Of melinda seni hep görüyorum benimde pıhtılaşma kaynaklı iki kaybım var şimdide hamilelik olmuyor kaderdaşımAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinYapabilen arkadaşlar kafadan atma işi nasıl oluyor bana bir yol gösterin nolur. 2kaybım var şimdi de stresten duramıyorum doktorum bir nedeni yok stresten olmuyor kafani rahatlat diyor, sanki benim elimde..Ne yapacağımı bilemiyorum artık
Femara yada klomende yumurta büyümedigi icin mi igneye basladiniz yoksa büyüdü catladi ancak tutmadi diye mi? Cok bilgim yok öğrenmek için soruyorum yanlis anlamayınArkadaşlar merhaba, aranızda femara ve merional iğne kullanıp olumlu sonuç alan varmı?? Bu ay yeni bir tedaviye başladım daha önce klomen femara ve çatlama iğnesi kullandım 2ay sonrasında Hsg filmi çektirdim herşey temiz ama yinede gebelik oluşmuyor, bu ay doktorum 5 gün femara verdi o bitincede 3 günlük merional iğne verdi bugün ikinci iğneyi yaptım cuma tekrar kontrole gideceğim.... Bu tür bir tedaviden olumlu yanıt alan varmı aranızda, yazarsınız çok sevinirim... Şimdiden teşekkürler...
İlk yaptığım tedavide klomen +femara ile Yumurta büyüdü çatlatma iğneside yapıldı ancak sonuç alamadık, şimdi tekrar başladık ve bu sefer klomen vermedi doktorum sadece femara verdi ancak istediği kadar büyümemişti o yüzden 10 tanede iğne kullandım, dün son kontrole gittim ve biri 19 biride 18 mm 2 yumurtam var onlar içinde bugün çatlatma iğnesi verdi ve yaptım, hayırlısı bakalım şimdi adete kadar bekleyeceğim inşallah busefer olur... Ama doktorun dediğine göre benim yumurtalarım çok geç büyüyor ve ilaca karşı biraz dirençliymiş...Femara yada klomende yumurta büyümedigi icin mi igneye basladiniz yoksa büyüdü catladi ancak tutmadi diye mi? Cok bilgim yok öğrenmek için soruyorum yanlis anlamayın
İnsallah güzel sonuclar alirsinizİlk yaptığım tedavide klomen +femara ile Yumurta büyüdü çatlatma iğneside yapıldı ancak sonuç alamadık, şimdi tekrar başladık ve bu sefer klomen vermedi doktorum sadece femara verdi ancak istediği kadar büyümemişti o yüzden 10 tanede iğne kullandım, dün son kontrole gittim ve biri 19 biride 18 mm 2 yumurtam var onlar içinde bugün çatlatma iğnesi verdi ve yaptım, hayırlısı bakalım şimdi adete kadar bekleyeceğim inşallah busefer olur... Ama doktorun dediğine göre benim yumurtalarım çok geç büyüyor ve ilaca karşı biraz dirençliymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?