Gebeliğe Hazırlık Femaraya yeni başlayanlar veya kullanıp gebe kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dyguu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2021
127
133
18
33
Selam hanımlar, 4 yıldır evliyim ve geçen yıl ocak ayında çocuk yapmaya karar verdik ancak doktora gittiğimde polikistik over olduğumu söyledi ve açıkcası biraz hevesimi kırdı. Geçen ay doktorumu değiştirdim. Adetinin 5. günü başlayarak 5 gün Femara kullan dedi ama yumurta takibi yapmayacak hem pandemi koşulları hem de çalıştığım için sıkıntı olacağından. Benimle aynı durumda olan var mı yeni kullanmaya başlayan veya kullanıp hamile kalan güzel haberlere ihtiyacım var . İlaç yarın bitecek. :)

Kullanip hamile kalan çok var. Ben de ilk ikizlerime femarayi kullanirkem kaldim. Aslinda takip onemli. Be 7ci ayinda kaldim. Bu kadar geç kalmamaim nedeni her ay yumurtam guzel gelişse de biraz buyuyup oyle çatliyordu.o da kalitesiz oluyordu het halde. Cunki hamile kaldigimda 21 mm ve 23 mm çatladi. Ama arkadaşlarim ilk aylardan kaldilar. O gebeligim devam etmedi malesef.4 ayinda kaybettim. Onumuzdeki ay yeniden femara kullanicam nasib olursa

peki ovülasyon ile takip ediyor musunuz yumurtlamayı?

Doktor 3-4 ay bunu dene güzel haberler bekliyorum ama bu süre zarfında gebelik olmaz ise rahim filmi çekip ona göre ilerleriz dedi. Yumurtlamayı ovilasyon testi ile takip edeceğim zaten gün aşırı ilişki önerdi .İnşallah sizde bende ve isteyen bekleyen herkes güzel haberler alıp sağlıkla dünyaya getiririz minik melekleri.

Ben birde diyet yapıyorum kızlar kilo aldım doktorda kilo verirsen daha iyi olur dedi. Aynı zamanda İnofolic diye bir gıda takviyesi kullanıyorum.

Evet yaklaşık 3 aydır ovilasyon ile takip ediyordum adet düzensizliği olduğu için 1 kere pozitif çıkmıştı. Ama gebelik olmadı. Şimdi yine ovilasyon ile takip edeceğim.
bende 21 inde gideceğim benim adetlerim çok düzenli yumurtlamayı görüyorum sıkıntı yok ama bende bu ilaca başlayacağım sanırım çünkü benimde oluşmuyor gebelik deneyimlerinizi takip edeceğim.

Merhaba
Bende geçen ay kullanmıstım
Gebelik olusmadı
Bu ayda basladım sizin gibi beşinci gün basladım bende
Bugün dördüncüyü içiyorum, yarın sonuncu ilacımı içip salı günüde kontrole gidicem=)
Umarım güzel haberler alırısss

Ayy inşallah çok yakın zaman ilaç bitme günü olarak inşallah birbirimize aynı zamanda müjdeli haberler veririz. :)

femara resmi varmı rica etsem atarmısınız ben aldım. aceba aynımı ilaç yeni bu ay kullanıcam bendeki bu doğrumu ve nasıl kullanıcam tşk

InsaAllah vesile olur. Her ay ovulasyon gidiyordu. Yani guzel haber alma ihtimaljn fazla. Once Allahin kismeti tabi

Merhaba bende de durum aynı oluyor 16-17 mm ve sonuç negatif 21 ve 23 mm olduğu ay artı birşey yapmışmıydınız incir havuç felan büyütüyor yumurtayı diyorlar

Evet bu ama onumuzdeki ay alicagim için şu an bende yok. Doktorunuz gunde kaç defa yazdiysa oyle alin. Doktor soylemeden kesinlikle kullanmayin
doktorum menopur igne verdi. 5 gün yaptım ama sonuç alamadım klomen aldım oda etki etmedi. bende eczacı arkadasımdan sipariş ettim zaten ücretli yazılmıyor öyle aldım ilk defa kullanıcam arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var.
çok tşk..........

Merhaba bende de durum aynı oluyor 16-17 mm ve sonuç negatif 21 ve 23 mm olduğu ay artı birşey yapmışmıydınız incir havuç felan büyütüyor yumurtayı diyorlar
Çatlatma ignesi oldunuz mu? Bende aşiri buyuyorda. Sonra çatlasa da dollenmiyordu. Hamilr kaldigim ay bolca yuruyuş yapmişdim. Sogan kuru uygulamişdim tedavinin yaninda ekstra olarak. Bi de belim agridigi için yaki yapişdirmişdim. Sonra burda karşima çikti hamilelik icin de yapiyotlarmiş. Ben agri için yapmişdim

O zaman 12, 14cu gunleri ultrasondan takip edin. Kendiniz kullanicaksaniz 1 tabletle başlayin derim. InsaAllah faydali olur

canımsın ovitrella verdi çatlatma iğnesi onuda yaptık ama çabalarım boşa çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…