Gebeliğe Hazırlık Femaraya yeni başlayanlar veya kullanıp gebe kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlatma iğnesi oluyordum canım aşılama da oldum yakıyı bende çok duydum onuda kullanacam bide ben soğan kürünü önce yapmıştım onunda faydası var c life macun aldım onu kullanıyorum 3 aydır elimde bir kutu kaldı bakalım doktorumu değiştirecem bu ay yine hayırlısı hepimizib hakkında

Bana doktor günde 2 defa 1 er kapsül önerdi reglinin 5. günü başlayarak 5 gün kullan dedi. Diğer arkadaşın dediği gibi siz 1 tane ile başlayın isterseniz. Umarım güzel sonuçlar alırız. :)

Bana doktor günde 2 defa 1 er kapsül önerdi reglinin 5. günü başlayarak 5 gün kullan dedi. Diğer arkadaşın dediği gibi siz 1 tane ile başlayın isterseniz. Umarım güzel sonuçlar alırız. :)
inş... tşk kaç gün devam ettiniz aceba.... içinde baya ilaç var

Hayirlisi canim. Hangi tedavi vesile olacak bilemeyiz. Bir ayet vardir Allah birseyi nasib ederse onu senden alacak guç yoktur. Bir şeyi de etmezse onu sana verecek guç yoktur. Bazilari ilk tedavide hamile kalirken bazilari 1 sene ayni tedaviden etki gormuyor. Bu umutsuzluk olsun diye soylemiyorum. Tam tersi bende olmuyor diye dusunme hangi ay hangi tedavi vesile olucak bilmiyoruz. Sabirla devam edelim. InsaAllah Allah yuzumuzu guldurur

inş... tşk kaç gün devam ettiniz aceba.... içinde baya ilaç var
Benim yarın son gün canım salı günü reglimin 5.günüydü yani en fazla 5 gün kullanacaksın 1 ay içinde ,sonra ovilasyon testi ile yumurtladığım günü takip edicem eğer bu ay gebelik olmamış olursa diğer ay yine reglimin 5.günü başlayarak 5 gün daha kullanacağım

Evet kızlar umutsuzluğa kapılmayalım her şeyin doğru zamanı var demek ki Allah hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin.

Ganoexcel in 3 ürününü kullanıp 6 yıldır çocuk hasreti çeken müşterim ikizlerine hamile bana ulaşırsanız detaylı bilgi vereyim en kısa zamanda evlat kokusunu içinize çekmeniz dileğiyle

FEMARA YI NE KADARA ALDINIZ ACABA DOKTOR A YAZDIRINCA DAHA MI UYGUNA GELİYOR İNŞALLAH SAĞLIKLA HERKES KAVUŞUR BİR AN ÖNCE

Merhaba tekrar 2 gündür ovilasyon testi kullanıyorum ve 2.çizgide koyulaşmaya başladı baya demek ki yumurtalar büyüme başlamış hemen

Dün doktora gitmiş olmanız gerekiyordu bir gelişme var mı acaba merak ettim :) M-Mavera2048

Dün doktora gitmiş olmanız gerekiyordu bir gelişme var mı acaba merak ettim :) M-Mavera2048
=) bugün gittim kuzu
Dün yoldaydım gidemedim
20 mm bi yumurtam olusmus yine=)
Bugün çatlatma iğnesi oldum, yarın aksamdan itibaren gün aşırı ilişki
Sen ne yaptınn

=) bugün gittim kuzu
Dün yoldaydım gidemedim
20 mm bi yumurtam olusmus yine=)
Bugün çatlatma iğnesi oldum, yarın aksamdan itibaren gün aşırı ilişki
Sen ne yaptınn
Yaa çok sevindim inşallah bebiş haberinide alirim Ben de ovilasyonda yakaladim yumurtayı aynı sekilde gün aşırı ilişki allah hayirlisiyla nasip etsin inşallah

Kızlar bende 5 gün femara kullandım, tabi ben ovulasyon ile de takip ettim. Döngümün 10.günü ovulasyon testinde pik gördüm, 12.gün doktor kontrole çağırmıştı. Gittiğimde 10.gün testte Yumurtlama gördüğümü söyledim. Doktor hayır yumurtlama yok, yumurtan 11 mm dedi.
16.gün tekrar çağırdı, gittim yumurta gelişmemiş. Artık boşa gelme, diğer ay adet olunca gel yeniden femara kullanıcaz dedi.

Siz femara kullanırken ovulasyon da denediniz mi?

Canım bana doktor evde ovilasyon testi ile takip et dedi ben öyle yapiyorum. Peki pik gördüğünüz günü değerlendirdiniz mi ?

Canım bana doktor evde ovilasyon testi ile takip et dedi ben öyle yapiyorum. Peki pik gördüğünüz günü değerlendirdiniz mi ?
Evet değerlendirdim canım riske atmadım ama doktor umudumu kırdı. Peki pik görünce mi gel dedi sana

Evet değerlendirdim canım riske atmadım ama doktor umudumu kırdı. Peki pik görünce mi gel dedi sana
İyi yapmışsın değerlendirmekle. Beni hiç çağırmadı doktor 3 ay kullan dedi eğer gebelik oluşmazsa o zaman gideceğim tekrar. Doktorlar bazen çok acımasız olabiliyorlar bu ay olmazsa diğer ay var önümüzde umudunu kaybetme inşallah güzel sonuçlar alırız. :)

Ozaman çatlatma iğnesi falan önermedi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…