- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.468
- 78
Çatlatma iğnesi oluyordum canım aşılama da oldum yakıyı bende çok duydum onuda kullanacam bide ben soğan kürünü önce yapmıştım onunda faydası var c life macun aldım onu kullanıyorum 3 aydır elimde bir kutu kaldı bakalım doktorumu değiştirecem bu ay yine hayırlısı hepimizib hakkındaÇatlatma ignesi oldunuz mu? Bende aşiri buyuyorda. Sonra çatlasa da dollenmiyordu. Hamilr kaldigim ay bolca yuruyuş yapmişdim. Sogan kuru uygulamişdim tedavinin yaninda ekstra olarak. Bi de belim agridigi için yaki yapişdirmişdim. Sonra burda karşima çikti hamilelik icin de yapiyotlarmiş. Ben agri için yapmişdim
Bana doktor günde 2 defa 1 er kapsül önerdi reglinin 5. günü başlayarak 5 gün kullan dedi. Diğer arkadaşın dediği gibi siz 1 tane ile başlayın isterseniz. Umarım güzel sonuçlar alırız. :)doktorum menopur igne verdi. 5 gün yaptım ama sonuç alamadım klomen aldım oda etki etmedi. bende eczacı arkadasımdan sipariş ettim zaten ücretli yazılmıyor öyle aldım ilk defa kullanıcam arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var.
çok tşk..........
inş... tşk kaç gün devam ettiniz aceba.... içinde baya ilaç varBana doktor günde 2 defa 1 er kapsül önerdi reglinin 5. günü başlayarak 5 gün kullan dedi. Diğer arkadaşın dediği gibi siz 1 tane ile başlayın isterseniz. Umarım güzel sonuçlar alırız. :)
Hayirlisi canim. Hangi tedavi vesile olacak bilemeyiz. Bir ayet vardir Allah birseyi nasib ederse onu senden alacak guç yoktur. Bir şeyi de etmezse onu sana verecek guç yoktur. Bazilari ilk tedavide hamile kalirken bazilari 1 sene ayni tedaviden etki gormuyor. Bu umutsuzluk olsun diye soylemiyorum. Tam tersi bende olmuyor diye dusunme hangi ay hangi tedavi vesile olucak bilmiyoruz. Sabirla devam edelim. InsaAllah Allah yuzumuzu guldururÇatlatma iğnesi oluyordum canım aşılama da oldum yakıyı bende çok duydum onuda kullanacam bide ben soğan kürünü önce yapmıştım onunda faydası var c life macun aldım onu kullanıyorum 3 aydır elimde bir kutu kaldı bakalım doktorumu değiştirecem bu ay yine hayırlısı hepimizib hakkında
Benim yarın son gün canım salı günü reglimin 5.günüydü yani en fazla 5 gün kullanacaksın 1 ay içinde ,sonra ovilasyon testi ile yumurtladığım günü takip edicem eğer bu ay gebelik olmamış olursa diğer ay yine reglimin 5.günü başlayarak 5 gün daha kullanacağıminş... tşk kaç gün devam ettiniz aceba.... içinde baya ilaç var
Evet kızlar umutsuzluğa kapılmayalım her şeyin doğru zamanı var demek ki Allah hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin.Hayirlisi canim. Hangi tedavi vesile olacak bilemeyiz. Bir ayet vardir Allah birseyi nasib ederse onu senden alacak guç yoktur. Bir şeyi de etmezse onu sana verecek guç yoktur. Bazilari ilk tedavide hamile kalirken bazilari 1 sene ayni tedaviden etki gormuyor. Bu umutsuzluk olsun diye soylemiyorum. Tam tersi bende olmuyor diye dusunme hangi ay hangi tedavi vesile olucak bilmiyoruz. Sabirla devam edelim. InsaAllah Allah yuzumuzu guldurur
Ganoexcel in 3 ürününü kullanıp 6 yıldır çocuk hasreti çeken müşterim ikizlerine hamile bana ulaşırsanız detaylı bilgi vereyim en kısa zamanda evlat kokusunu içinize çekmeniz dileğiyleSelam hanımlar, 4 yıldır evliyim ve geçen yıl ocak ayında çocuk yapmaya karar verdik ancak doktora gittiğimde polikistik over olduğumu söyledi ve açıkcası biraz hevesimi kırdı. Geçen ay doktorumu değiştirdim. Adetinin 5. günü başlayarak 5 gün Femara kullan dedi ama yumurta takibi yapmayacak hem pandemi koşulları hem de çalıştığım için sıkıntı olacağından. Benimle aynı durumda olan var mı yeni kullanmaya başlayan veya kullanıp hamile kalan güzel haberlere ihtiyacım var . İlaç yarın bitecek. :)
Amiin.. 166 TL ye aldım reçeteli veya reçetesiz aynı fiyatFEMARA YI NE KADARA ALDINIZ ACABA DOKTOR A YAZDIRINCA DAHA MI UYGUNA GELİYOR İNŞALLAH SAĞLIKLA HERKES KAVUŞUR BİR AN ÖNCE
Kahveyle lemiGanoexcel in 3 ürününü kullanıp 6 yıldır çocuk hasreti çeken müşterim ikizlerine hamile bana ulaşırsanız detaylı bilgi vereyim en kısa zamanda evlat kokusunu içinize çekmeniz dileğiyle
Merhaba tekrar 2 gündür ovilasyon testi kullanıyorum ve 2.çizgide koyulaşmaya başladı baya demek ki yumurtalar büyüme başlamış hemenMerhaba
Bende geçen ay kullanmıstım
Gebelik olusmadı
Bu ayda basladım sizin gibi beşinci gün basladım bende
Bugün dördüncüyü içiyorum, yarın sonuncu ilacımı içip salı günüde kontrole gidicem=)
Umarım güzel haberler alırısss
Dün doktora gitmiş olmanız gerekiyordu bir gelişme var mı acaba merak ettim :)Merhaba
Bende geçen ay kullanmıstım
Gebelik olusmadı
Bu ayda basladım sizin gibi beşinci gün basladım bende
Bugün dördüncüyü içiyorum, yarın sonuncu ilacımı içip salı günüde kontrole gidicem=)
Umarım güzel haberler alırısss
=) bugün gittim kuzuDün doktora gitmiş olmanız gerekiyordu bir gelişme var mı acaba merak ettim :)M-Mavera2048
Yaa çok sevindim inşallah bebiş haberinide alirim=) bugün gittim kuzu
Dün yoldaydım gidemedim
20 mm bi yumurtam olusmus yine=)
Bugün çatlatma iğnesi oldum, yarın aksamdan itibaren gün aşırı ilişki
Sen ne yaptınn
Canım bana doktor evde ovilasyon testi ile takip et dedi ben öyle yapiyorum. Peki pik gördüğünüz günü değerlendirdiniz mi ?Kızlar bende 5 gün femara kullandım, tabi ben ovulasyon ile de takip ettim. Döngümün 10.günü ovulasyon testinde pik gördüm, 12.gün doktor kontrole çağırmıştı. Gittiğimde 10.gün testte Yumurtlama gördüğümü söyledim. Doktor hayır yumurtlama yok, yumurtan 11 mm dedi.
16.gün tekrar çağırdı, gittim yumurta gelişmemiş. Artık boşa gelme, diğer ay adet olunca gel yeniden femara kullanıcaz dedi.
Siz femara kullanırken ovulasyon da denediniz mi?
Evet değerlendirdim canım riske atmadım ama doktor umudumu kırdı. Peki pik görünce mi gel dedi sanaCanım bana doktor evde ovilasyon testi ile takip et dedi ben öyle yapiyorum. Peki pik gördüğünüz günü değerlendirdiniz mi ?
İyi yapmışsın değerlendirmekle. Beni hiç çağırmadı doktor 3 ay kullan dedi eğer gebelik oluşmazsa o zaman gideceğim tekrar. Doktorlar bazen çok acımasız olabiliyorlar bu ay olmazsa diğer ay var önümüzde umudunu kaybetme inşallah güzel sonuçlar alırız. :)Evet değerlendirdim canım riske atmadım ama doktor umudumu kırdı. Peki pik görünce mi gel dedi sana
Ozaman çatlatma iğnesi falan önermedi sanaİyi yapmışsın değerlendirmekle. Beni hiç çağırmadı doktor 3 ay kullan dedi eğer gebelik oluşmazsa o zaman gideceğim tekrar. Doktorlar bazen çok acımasız olabiliyorlar bu ay olmazsa diğer ay var önümüzde umudunu kaybetme inşallah güzel sonuçlar alırız. :)
Yok Canım önermedi.Ozaman çatlatma iğnesi falan önermedi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?