ferrum fort kullanıpta ülser hastası olanlar lütfen yardımcımcı olurmusunuz.

zeynep2834

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
8
0
86
İstanbul
arakadaşlar 14+1 günülük hamileyim doktorum bana ferrum fort adında kan hapı ve demir eksikliği için bu ilacı verdi lakin bende ülser rahatsızlığı var bu ilacın uyarısında ülser hastaların dikkatle verilmesi yazıyor ve ilacı yutamıyorum bile ne yapmam lazım kullanan varsa bana yardımcı olurmusunz.opuyorumnanaktan

canım doktorunu ara gyno ferro sanol var ben onu kullanıyorum ilacı değiştirirsin
bu aralar muhakkak başlaman gerekiyo kan ilacına

kızlar banada ilk 1 kutu gyno ferro verdi doktorum o bitince ferrum fort verdi ondan daha var yanı diycem belki belli haftyalarda kan ilaçlarını değiştiriyordur doktorlar
ilk hamileliğim olduğu içinde bilemiyorum sen bence doktoruna danıs arkadasım

bendede gastrit var hamileliğimden önce ferrum fort kullandım. bir buçuk ay sonra mide şikayetlerim başladı. dr. ilacın dokunabileceğini söyledi bende bıraktım.gyno ferronun mideye en az dokunan kan hapı olduğunu duydum.benim tavsiyem dr.na söyle şurup olarak yazsın onlar mideye dokunmaz.ben dr.ma midemin çok hassas olduğunu ve gastrit olduğunu söyledim.maltofer şurup yazdı. bir çok kullandığım ilaç bana dokunur o dokunmadı. hatta ilacım bitti s.ocağında ona eşdeğer ferplex şurup yazdı doktor onu kullandıktan sonra bile midem ağrımaya başladı.şimdi maltofer içiyorum tekrar.

Bende ülser hastasıyım. Şu an 3,5 yaşında bir kızım var. Ve ona hamileliğim boyunca ferplex-fol kullandım. Şu minik şişelerden. 2 günde bir içiyordum sabahları aç karına.. Ne kızımda b ir problem oldu, ne de ben midemden dolayı bi rahatsızlık yaşadım... Ben çok memnun kaldım. Şimdi 38 haftalık hamileyim ve 12. haftamdan beri yine ferplex-fol kullanıyorum. Ülser hastalarına bi zararı olmuyor gerçekten. Doktoruna sorup bundan kullanabilirsin. Güzel hamilelikler diliyorum...

Back
X