Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

tamam sorun degil, bugün tartildigin kilon 61 mi? biz ama her pazar günleri tartilacagiz, tartim yok diyorsun nasil olacak :)
Bu hafta bazi nedenlerden ötürü göz yumduk ve pazarteside bildirimleri alacagiz, ama diger haftalarda pazar günleri kilo bildirimi yapilacak. :) hosgeldin tekrar

bu arada bilgilerimiz neredeyse ayni:13:

hay maşallah,
ben haftada bi kaç gün sabahları 40dk. kadar yürüyüş yapıyorum diye "spor yapıorum" diodum, utandım valla da((

hay maşallah,
ben haftada bi kaç gün sabahları 40dk. kadar yürüyüş yapıyorum diye "spor yapıorum" diodum, utandım valla da((

canim ben disimi SIKIP yapacagim valla..Mecbur...Gidecek gidecek bu kilolar...ucunda süper bir vucut ve özgüven var
Asil simdi sonbaharda geldi geliyor o zamanda bu kilolar likir likir gitsinki, havalar isinmaya basladiginda saklanmayalimda, istedigimiz gibi giyinelim... Bu senenin sonuna kadar vermeliyim kilolari...

çok iyi bir liste olmuş ya çok mantıklı bende nasıl yapsam diye düşünüyordum sporu bende taklit edeyim :) egzersiz videolarını nasıl yapacaksın internetten falan mı evde dvdlerin mi var

çok iyi bir liste olmuş ya çok mantıklı bende nasıl yapsam diye düşünüyordum sporu bende taklit edeyim :) egzersiz videolarını nasıl yapacaksın internetten falan mı evde dvdlerin mi var

tsk ederim canim, tabiiki sende taklit edebilirsin, bu yüzden paylasiyorum sizlerle :)

ben internetten bayagi bir arastirdim ve bayagi cok video var. uzmantv diye sayfadaki egzersizler cok güzel veya tube sayfasinda falan...yani netteki hangi hareket videosunu buluyorsaniz ordan yapacagim. Birde ebru sallinin pilates videolari var, bazen sayfasindan onlari yapacagim, ki degisiklik olsun.

yaaa, güzel : ) destek oluruz birbirimize
ben tartı işini halledeyim o zaman )
çalışıyorum, düzenli olarak giremeyebilirim , ama kilo bildirimlerini aksatmam..

bu arada her gün yediğim şeylerin şablonu şu:

SABAH:
1 BRD light süt
1kk peynir
1 dilim kepekli ekmek
sınırsız salatalık yeşillik

ARA:
1brd light süt/ yrm bardak yoğurt
1 pors. meyve

ÖĞLEN:
4 ymk kaşığı sebze yemeği
2 köfte yada avuç içi kadar tavuk göğsü(ızgara) (ben sebze yemeğini etli yapmayı tercih ediyorum bazen, o durumda bu maddeyi es geçiyorum)
yrm bardak light yoğurt
1dilim kepekli ekmk

ARA:
2 kepekli galeta
1 kk peynir

AKŞAM:
öğlenle aynı

ARA:
1 BARDAK LİGHT SÜT
1 KÜÇÜK MEYVE

NOT: En son yediğim ara öğün akşam 20:30u geçmemesine özen gösteriyorum, bazen süt yerine yeşil çay ve 1-2 kuru kayısı yiyorum bu son ara öğünde, sabahları 40dk.lık bir yürüyüş yapıorum , gezinir gibi:)) bel fıtığım var çünkü, zorlamak istemiyorum kendimi. bir de içebildiğim kadar demleme yeşil çay içmeye gayret gösteriyorum.
Benim listem de bu kızlar , bakalım inşallah herşey yolunda gidecek, benim hedefim 50kilo olmak. Allah yardımcımız olsun

tamam çok sağol bende araştırayım benim alt bedenim problemli maalesef

diyeti bırakmadım ama 2 gün tatilde fazlasıyla kaçırınca bırakmış kadar oldum yarından itibaren hiç firesiz devam edecegim insallah :)

İnşallah yapabilirsin canım , paylaşırsın hergün sporunuda ,

Spor günlüğün kuvvetli hızlı verirsin

tamam çok sağol bende araştırayım benim alt bedenim problemli maalesef

aslina bakarsan, benimde basenlerim almis basini gidiyor...ama hergün yürüyüs yapacagim icin, o bölgeler yeterince calisacak zaten. O yüzden sadece haftada bir yapacagim. Baktim bir ay sonra fark olmuyor, birde o bölgeler icin egzersizlerimi cogaltirim.

Spor listem (fena azimliyim, fenada gaza geldim )

Pazartesi:
1 saat yürüyüs (Leslie 5 mil yada disarida)
+ Kol ve Gögüs egzersizi (Pilates veya baska videolardan)
Sali:
1 saat yürüyüs
+ Bel ve Karin egzersizi
Carsamba:
1 saat yürüyüs
+ Omuz ve Sirt egzersizi
Persembe:
1 saat yürüyüs
+ Bel ve Karin
Cuma:
1 saat yürüyüs
+ Kol ve Gögüs
Cumartesi:
1 saat yürüyüs
+ Omuz ve Sirt
Pazar:
yürüyüs yok dinlenme
+ popo, kalca ve basen egzersizi (yürüyüs yapacagim icin bu kismi haftada bir yapsam yeterli diye düsünüyorum)

egzersiz programın fazlasıyla iyi olmuş canım :)

İnşallah yapabilirsin canım , paylaşırsın hergün sporunuda ,

Spor günlüğün kuvvetli hızlı verirsin

insallah :) senelerdir hep salladim durdum, artik kendime yeni bir ben lazim... el salladigimda kollarim sallanmasini istemiyorum, biryere oturunca dar birsey giyindigimde göbegimin kat kat olmasini istemiyorum, dar pantolon giyinmek istiyorum...daha fazla ertelememem lazim, yas aldi basini gidiyor

kızlar sıkılasma kiçin yürüyüşün yanında önereceginiz baska birsey varmı ?

yürüyüs sikilasmadan ziyade daha cok, metabolizmayi hizlandirma amacli ve yediklerini yakmak icin ise yariyor. Eger ki sende benim gibi SIKILasmak isittiyorsan, egzersizden ve kaslarini kullanmaktan baska caren yok...pilates cok iyiymis...

ya benimd eşu anda problemli olmayan bi yerim yok gibi biraz kilo versem ben gaza gelip baya spor yaparım şekillendirmek için:)spor salonuna da yazılmayı düşünüyorum bu ayın sonunda zaten ama şimdi ilk amacım kilo vermek yürüyüş ideal yani

yürüyüs sikilasmadan ziyade daha cok, metabolizmayi hizlandirma amacli ve yediklerini yakmak icin ise yariyor. Eger ki sende benim gibi SIKILasmak isittiyorsan, egzersizden ve kaslarini kullanmaktan baska caren yok...pilates cok iyiymis...

pilatesi denedim daha önce ama beceremiyorum ben onu ya,tekrar denemeye calısırım benim problemim daha cok üst bacak ve kollarım :)

bende ilk basta spor salonuna yazilmayi düsünmüstüm. Ama sonra düsündümki hayatim boyunca bu egzersizlere devam etmeliyim, simdi spor saloluna yazilirsam, hayatim boyunca gidemem. O zaman elimdeki olanaklarla kendimce yapmayi yegledim.
Ama bence kilo verirken beraberindede spor yap, sarkma falan olmamasi icin, gerci fazla kilon yok ama. kilo vermek icin yürüyüs ideal dogru :)

umarim hepimiz istedigimiz fit görünümüze kavusuruz.

bende yarından itibaren günde en azından 40 dk yürümeyi düşünüyorum yoksa vücudumdan degil yüzümden gidiyor verdigim kilolar

pilatesi denedim daha önce ama beceremiyorum ben onu ya,tekrar denemeye calısırım benim problemim daha cok üst bacak ve kollarım :)

pilatesi sevmiyorsan, kendini zorlama, daha cok sevecegin egzersizlere yönel. O kadar vidyo var internette. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…