Ben bunu söylemiştim aslında ama gözden kaçtı sanırım
Kilo bildirimi yapmadım çünkü annemlerdeyim, yarn evime gidip tartılcam inşallah, o zaman haberdar ederim :)
kilom 61 boyum 1.57
bir haftadır diyetteydim fakat başlangıç kilomu tam olarak bilmiyorum, en son tartıldığımda gördüğüm rakamı yazdım.
bugün hafta sonu olduğu için ne ara öğün yaptım , ne de düzenli ve doğru yedim. evde tartım yok, zaten olsa da sürekli paranoyak olur bakarım ben, tartılma günü olarak hangi güne karar verdiniz bu arada?
Spor listem (fena azimliyim, fenada gaza geldim)
Pazartesi:
1 saat yürüyüs (Leslie 5 mil yada disarida)
+ Kol ve Gögüs egzersizi (Pilates veya baska videolardan)
Sali:
1 saat yürüyüs
+ Bel ve Karin egzersizi
Carsamba:
1 saat yürüyüs
+ Omuz ve Sirt egzersizi
Persembe:
1 saat yürüyüs
+ Bel ve Karin
Cuma:
1 saat yürüyüs
+ Kol ve Gögüs
Cumartesi:
1 saat yürüyüs
+ Omuz ve Sirt
Pazar:
yürüyüs yok dinlenme
+ popo, kalca ve basen egzersizi (yürüyüs yapacagim icin bu kismi haftada bir yapsam yeterli diye düsünüyorum)
benim zaten sorunlu bölgelerim üst bölgem:18:
hay maşallah,
ben haftada bi kaç gün sabahları 40dk. kadar yürüyüş yapıyorum diye "spor yapıorum" diodum, utandım valla da((
çok iyi bir liste olmuş ya çok mantıklı bende nasıl yapsam diye düşünüyordum sporu bende taklit edeyim :) egzersiz videolarını nasıl yapacaksın internetten falan mı evde dvdlerin mi varSpor listem (fena azimliyim, fenada gaza geldim)
Pazartesi:
Sali:
1 saat yürüyüs
+ Bel ve Karin egzersizi
Carsamba:
1 saat yürüyüs
+ Omuz ve Sirt egzersizi
Persembe:
1 saat yürüyüs
+ Bel ve Karin
Cuma:
1 saat yürüyüs
+ Kol ve Gögüs
Cumartesi:
1 saat yürüyüs
+ Omuz ve Sirt
Pazar:
yürüyüs yok dinlenme
+ popo, kalca ve basen egzersizi (yürüyüs yapacagim icin bu kismi haftada bir yapsam yeterli diye düsünüyorum)
çok iyi bir liste olmuş ya çok mantıklı bende nasıl yapsam diye düşünüyordum sporu bende taklit edeyim :) egzersiz videolarını nasıl yapacaksın internetten falan mı evde dvdlerin mi var
tamam sorun degil, bugün tartildigin kilon 61 mi? biz ama her pazar günleri tartilacagiz, tartim yok diyorsun nasil olacak :)
Bu hafta bazi nedenlerden ötürü göz yumduk ve pazarteside bildirimleri alacagiz, ama diger haftalarda pazar günleri kilo bildirimi yapilacak. :) hosgeldin tekrar
bu arada bilgilerimiz neredeyse ayni:13:
tsk ederim canim, tabiiki sende taklit edebilirsin, bu yüzden paylasiyorum sizlerle :)
ben internetten bayagi bir arastirdim ve bayagi cok video var. uzmantv diye sayfadaki egzersizler cok güzel veya tube sayfasinda falan...yani netteki hangi hareket videosunu buluyorsaniz ordan yapacagim. Birde ebru sallinin pilates videolari var, bazen sayfasindan onlari yapacagim, ki degisiklik olsun.
Spor listem (fena azimliyim, fenada gaza geldim)
Pazartesi:
Sali:
1 saat yürüyüs
+ Bel ve Karin egzersizi
Carsamba:
1 saat yürüyüs
+ Omuz ve Sirt egzersizi
Persembe:
1 saat yürüyüs
+ Bel ve Karin
Cuma:
1 saat yürüyüs
+ Kol ve Gögüs
Cumartesi:
1 saat yürüyüs
+ Omuz ve Sirt
Pazar:
yürüyüs yok dinlenme
tamam çok sağol bende araştırayım benim alt bedenim problemli maalesef
İnşallah yapabilirsin canım , paylaşırsın hergün sporunuda ,
Spor günlüğün kuvvetli hızlı verirsin
kızlar sıkılasma kiçin yürüyüşün yanında önereceginiz baska birsey varmı ?
ya benimd eşu anda problemli olmayan bi yerim yok gibi biraz kilo versem ben gaza gelip baya spor yaparım şekillendirmek için:)spor salonuna da yazılmayı düşünüyorum bu ayın sonunda zaten ama şimdi ilk amacım kilo vermek yürüyüş ideal yaniaslina bakarsan, benimde basenlerim almis basini gidiyor...ama hergün yürüyüs yapacagim icin, o bölgeler yeterince calisacak zaten. O yüzden sadece haftada bir yapacagim. Baktim bir ay sonra fark olmuyor, birde o bölgeler icin egzersizlerimi cogaltirim.
ya benimd eşu anda problemli olmayan bi yerim yok gibi biraz kilo versem ben gaza gelip baya spor yaparım şekillendirmek için:)spor salonuna da yazılmayı düşünüyorum bu ayın sonunda zaten ama şimdi ilk amacım kilo vermek yürüyüş ideal yani
pilatesi denedim daha önce ama beceremiyorum ben onu ya,tekrar denemeye calısırım benim problemim daha cok üst bacak ve kollarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?