Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

pilatesi sevmiyorsan, kendini zorlama, daha cok sevecegin egzersizlere yönel. O kadar vidyo var internette

yarın bir araştırma yapıp baslarım o halde

bu arada sanirim, bu basligin ilk mesajinda, sen sanirim düzenleme yapabiliyorsun. Yani olmazsa listeyi oraya kopyalayip ordan devamli güncelleyebiliriz, bu basligin sahibesi sen oldugun icin, yaparmisin? hani saatlerce aramayiz listeyi o zaman...

Herkese güzel bir gün diliyorum :) Az yiyecek bol spor ve bol su :))

Ben yine kalkar kalkmaz ılık suyumu içtim ve yarım kase special k light sütle yedim.
Şimdi biraz evi toparlayacağım. Siz neler yapıyorsunuz bakalım :)

günaydın hanımlaar bugün çok kötü bir moreldeyim 60 kilo olmuşum ee o kadar yemeye olacak tabi :) sinirlendim bende kahvaltımı ekmeksiz falan yapıverdim gidecek bu kilolarr öyle yada böylee :) kendime yeni bir liste yaptım 1000 kalorilik 40 dk yürüyüs 30 dk da egzersizle umarım 1 ayda vericem fazlalıkları sabahki menüm : 3 zeytin yumurta 2 dil.domates şekersiz cay yorumarınızı bekliyorum

Boşver 1 kilo ile kurtarmışın 2-3 güne gider 1 kilo sorun yapma şekerim. Önemli olan önümüze bakmak , ipleri sıkcaz artık :)
Bu hafta sonuda kardeşimin sözü var benim tam full sıkmam lazım yaa daha elbise almadım off off

Selam kızlar..
Nihayet tartıldım, pek iç açıcı bi tablo yok ama yine de gitmiş azcık.
Çarşamba günü başlamıştım diyete. Bol kaçamaklı günlerin sonunda durum şu:

Başladığım kilom : 82.7
Bugün: 82.0

Giden 700gr.

Sakın moralini bozma şekerim. Gider gider hepsi gidecek. Genede vermişsin sıkma canını

Merhaba arkadaşlar, kahvaltımı yarım saat önce yapabildim, kızımın okul stresi beni de iştahtan kesti, okulumuzun ilk gününde bayağı ağladı yavrum, umarım çabucak alışır , yediklerime gelince:

1 dilim kepek ekmek
Peynir
1 domates,
1 acı biber
1 çatal tereyağında yumurta

Öğlen patlıcan, biber közleyip yoğurtla yemeyi düşünüyorum, akşama da tavuk haşlama var , ayın 16 sında tarı da 75'li rakamları görmeyi çok istiyorum

Arkadaş edinince kendisi gitmek ister :) Daha yeni kuzum kıyamam ya ...
Öğünlerin güzel bu arada sporda yap canım Bende bugün daha yapamadım , biraz önce börülce ayıkladım haşlanıyor şuan salata yapıp yiycem :)

Bir ara Leslie ben de yapıyordum, çok faydasını gördüm, dışarıya çıkıp yürüyüş yapamıyorum bahanesine iyi bir çözümdü, ben de başlasam iyi:44: olacak

Ayyy inşaallah, bugün psikolojim o kadar bozulduki, herkes cin gibi, benimki anne diye tutturdu
Bu hafta 1.200 gr kayıp hedeflediğim için spora ağırlık vereceğim canım, her gün bir saat yürüyüş ve 1200 kalorilik diyetle 1200 gram gider diye umuyorum

öğlenki menüm 4 yk.mercimek pilavı ::) bugün hastayım hiç ama hiç iştahım yok bunu bile annem zorla tıkıstırdı agzıma :)

Kilo bildirimini bekledigim arkadaslarim

renesme
doganay_iz
elff
saphira19
fghthng
madeinheaven
nadiasultan

iki hafta üstüste bildirim yapmayanlari en mantikllisi listeden silmektir...

listeyi yarin ekleyecegim, cünkü daha eksik bildirimler var...

canım sen ekle o zaman bende 1.sayfaya koyayım olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…