:)) kesinlikle mucize gibi canım,,ben de bayramdan sonra gideceğim,,buluşup beraber mi gitsek :)),,aslı hanıma gideceğim önce,,tobb muayene ücreti olarak 270 tl rica ediyor :)) sahi vermedim de mi fiyatları,,
bak aslı hanım peşin 45001 tl kredi kartı 4800 tl,,,tobb etü 5750 tl ücret vermiş,
hadi yazışalım yine,,iyi bayramlar ,sevgilerrrrr :))
buuygulamayımı yaptırtmış.geçen gün yıl önceki halini gösterdiler daha yaşlı 11 yıl önce
evet bu uygulamayı yaptırtmış..grupta pek yaptıran yok galiba..olsa fikir alırdık
ben prp yaptırmayı planlıyorum ama bakalım işller bi bitsin de yaza izinde ilgileneceğim
ben de düşünüyorum prp ama kalıcılık da istiyorum...kök hücrede 4-5 yıl sürüyor etkisi deniyor..
prp de hücreler kendini tedavi ediyor diye biliyorum
süresi vücuda bağlı değil mi
vücuda bağlı olsa da 1 yılı geçeceğini sanmam..enjekte edilen plazmanın belli bir etki süresi vardır ..yaptıranlar da uzn süreli etkiden bahsetmiyorkeşke öyle olsa..
300 500 olsa üç ayda bir yaptıralım da 2000 euro dediler sürekli nerden bulalım o kadar parayı
prp plazma tedavisi içindedi evet
sen dermatoloğunun numarasını yazar mısın bana yakın bi görüşeyim
yazdım özelden..o fiyata yerinde olsam kök hücreyi denerim..dönüp dolaşıp yağ enjeksiyonu yaptırmazsam iyidir..
yağ enjeksiyonu yaptıranlar pişman oluyolar erirken şekilsiz eriyormuş bide durmuyomuş koyulduğu yerden kayıyormuş
mikro yöntemle yani ince kanüller kullanılarak yapılanda kesinlikle kayma olmuyormuş..Naci Bey kendi yaptığında yağların kesinlikle kaymadığını söylemişti..çok usta bir hekimin incelikle çalışması gerekiyor sanırım..keşke enjektör kullanılabilse o zaman tamamen dolgu gibi olur ama ince de olsa kanül kullanılıyor.nedenini bilmiyorum..belki çok ince olursa hücreler zarar görüyordur..
canım numarasını verdiğin kiliniği aradım.görüştüm randevu için arayacağım yarın.gitmeyekarar verdim.650 lira dedi ama tek enjeksiyon fiyatı dedi sanırım en ez üç tane yaptırtmak gerekiyo.650*3 =1950 ye geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?