- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
tamam canım..çok güvendiğim bir hekimdir.prof zaten..riskli hiçbir işlemi uygulamıyor..ah akılsız kafam.radyofrekans filan yok örneğin.thermage'i da önermiyor ..onda yoksa vardır bir bildiği değil mi....yine de sor soruştur ..prp'yi iğneyle uyguluyor..bazı arkadaşlar dermarollerla uygulananın daha etkili oldugunu yazmıştı..her şeyi sor ayrıntılı olarak..yaptırırsan da haber verirsin değil mi?ben de denerim belki..
Arkadaşlar Ahmet Karacalar'ın asistanıyla konuştum az önce, Esthetica sanırım aynı zamanda bu kliniğin adı.Kök hücre uygulamasını sordum.Kök hücreyi çoğaltma işlemi için firmaya 12.000-15.000 TL arası ödeme yapılıyormuş.Buna doktorun uygulama ve hastane ücretini de ekleyince 20.000 lira civarında oluyormuş.Etki süresi bazı kaynaklarda 2 yıl bazılarında 4-5 yıl yazıyor..5000-6000 liraya yapan yerler oldugunu duymuştum.Burdakiler iyi uygulanmıyor mu ya da bir şeyler eksik mi oluyor bilen var mı?
Ben geçen yıl yaptırdım, doktorum estetik cerrah ve tanınmış bir dr , ama maalesef umduğum sonucu alamadım daha önce kendi yağımdan yine aynı doktora yüz dolgusu yaptırmıştım o
uygulamadan çok memnun kalmıştım ama fibrocelle bir işe yaramıyor maalesef, paranız boşa gitmesin.
Canım sen Ankara'da mısın? Bir de ne zaman yaptırdın. Eğer etkili olmuyorsa o kadar para vermek istemem ben de. Biraz daha ayrıntı ver bize lütfen :)
bence değer.. yaptırdınız mı?canım numarasını verdiğin kiliniği aradım.görüştüm randevu için arayacağım yarın.gitmeyekarar verdim.650 lira dedi ama tek enjeksiyon fiyatı dedi sanırım en ez üç tane yaptırtmak gerekiyo.650*3 =1950 ye geliyor
Merhaba ben de dermatologunun numarasını alabilir miyim:)tamam canım..çok güvendiğim bir hekimdir.prof zaten..riskli hiçbir işlemi uygulamıyor..ah akılsız kafam.radyofrekans filan yok örneğin.thermage'i da önermiyor ..onda yoksa vardır bir bildiği değil mi....yine de sor soruştur ..prp'yi iğneyle uyguluyor..bazı arkadaşlar dermarollerla uygulananın daha etkili oldugunu yazmıştı..her şeyi sor ayrıntılı olarak..yaptırırsan da haber verirsin değil mi?ben de denerim belki..
Arkadaşlar bu yöntem için randevu alacaktım.Son anda biraz daha araştırayım dedim.Çoğaltılan kök hücreler nereye enjekte edilse ordaki dokuya dönüşüyormuş.Yağa, kolajene vs dönüşmesi açısından mucizevi bir yöntem ancak yerleştiği dokuda büyüme etkisi yaptığı için tümöre/kansere dönüşme ihtimali de varmış.Türkiye'den bir doktorun açıklamaları bu yöndeydi google'da çıkıyor aratınca.laboratuar çok önemliymiş bu yüzden.Ayrıca yerleştiği dokuya dönüştüğü için kemiğe denk gelirse orda da gelişme gösterip istenmeyen taşlaşma görüntüleri olabilirmiş.Göz altlarına enjekte edilmesi halinde beyin damarlarını tıkama ve kör etme riskleri de varmış.Yabancı yayınlara göz attım orda da büyüme etkisi nedeniyle kanser/tümor riski olabileceği yazıyordu.Laboratuarda çoğaltılırken bazı hususlara dikkat etmek çok önemli anladığım kadarıyla.
Sonuç olarak vazgeçtim bu yöntemden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?