• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fidesciğim de bitirdi askerliği, onun da güneşi doğdu!

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
fidecim allah başka ayrılık vermesin cnm hep mutlu ol inşallahh sevdiceğinle :16:

işte bu geleneksel depüğümüz :16:

bu da güneşin cnm :16:

Çok teşekkür ederim. Rabbim cümlemize başka ayrılık vermesin. Hepiniz bir an önce sevdiceklerinize kavuşun inşallah...

Rabbim bu günleri de gösterdi ya binlerce kez şükürler olsun.:nazar: Çok özledik, çok zor günler geçirdik, üzüldük, sevindik, ayrı olsakta her şeyimizi paylaştık. Doğan güneşin hayalini kurduk, neler yapacağımızı düşündük. Şükürler olsun kii o günde geldi. İnşallah askerim yarın sabah doğan güneşten sonra askeriyeden çıkacak. 15 aylık zorlu yol bitecek. :nazar: Önce ailesine sonra da bana kavuşacak inşallah. Rabbime hep dua ettim sağ salim bitirsin önce ailesine sonra bana kavuştur Rabbim dedim. İnşallah ki bitecek hasret.

Bütün özlem, aradığımda ulaşamadığım günler, her istediğimde aşkımı haykıramadığım günler son bulacak...:nazar:

Rabbim hepinize nasip etsin. Hep beraber şafak saydık. Her gün listede benim de adım vardı, her gün benim de şafağım sayıldı. Rabbim cümlemize başka ayrılık vermesin inşallah
:72:

burdan haberleri yoktur cnm ondandır :16:

oradan kutladım ama buradan da kutlayayım.. öyle bir güzel haber ki ; 10 yerden olsa yine kutlanır:)
mevlam başka ayrılık göstermesin tatlım.. geçmiş olsun ve gözün aydın:)
darısı bizim başımıza inşh;)

oradan kutladım ama buradan da kutlayayım.. öyle bir güzel haber ki ; 10 yerden olsa yine kutlanır:)
mevlam başka ayrılık göstermesin tatlım.. geçmiş olsun ve gözün aydın:)
darısı bizim başımıza inşh;)
Bende ordan teşekkür ettim ama burdan da teşekkür ediyorum. Sağol cümlemize başka ayrılık göstermesin.:nazar:
Askerimin eğlencesini yapıyolar şimdi :1:
Hadi darısı tüm asker bekleyenlerin başına :72:

gözünaydın canım,Allah bir daha ayrılık göstermesin
darısı başımıza:61:

melikecimm,Allah ayırmasın canım,hep mutlu olun inşallahhh...:71:

bi de depükliim bence:66:
(az önce şafakta da depükledim kiii:64:)

burayı okurkan bi tuhaf oldum
bende bugünü yaşamak çok isterdim sevdiğimi askere uğurlamak aylarca onu beklemek
ama kısmet değilmiş :58:

gözünaydın canım,Allah bir daha ayrılık göstermesin
darısı başımıza:61:
Amin , darısı başınıza inşallaah
melikecimm,Allah ayırmasın canım,hep mutlu olun inşallahhh...:71:

bi de depükliim bence:66:
(az önce şafakta da depükledim kiii:64:)

Yuppiii bu depüğü ben sevdim yaa :1::1:
Amin Rabbim cümlemizi ayırmasın inşallah :nazar::nazar:
burayı okurkan bi tuhaf oldum
bende bugünü yaşamak çok isterdim sevdiğimi askere uğurlamak aylarca onu beklemek
ama kısmet değilmiş :58:

Neden ayrıldınız mı??:26:

:81:Hayırlı olsun Fidescim tezkerenizz, gözün aydın canım ... (: :65::64::16:

sydney-fireworks.jpg

Back
X