figure trimmer kullanan varmı

ç i d o

M U C İ Z E M...
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
1.969
95
163
42
Diğer
canlarım az önce figure trimmer adında bi alaet gördüm üzerine çıkıp dönüyorsun. bel yandaki yağlar göbek falan toparlıyormuş. aletin adını aldım az önce internetten araştırdım çok detaylı bişey bulamadım. acaba kullanan memnun kalan varmı????delikafadulden

Bunun bir benzerini gittiğim spor salonunda kullanmıştım (ismini hatırlamıyorum).onda bi demire tutunup sağa sola dönülüyodu.ama başımı döndürdü benim 2dönüşte kendimi inince uçuyorum gibi hissettim kafamçokkarıştı

altıs twister diye bir alet varmış kızlar bir de

Son düzenleyen: Moderatör:
altıs twister diye bir alet varmış kızlar bir de

canım ben az önce google da görselde arattırdım. benim dediğim aletin aynısı. isimler farklı demmeki. üzerine çıkıp sağ sol dönüyorsun ama işte kullanan varmı faydalı mı ne gibi sonuçları var merak ediyorum.:1no2:

oyle sag sol donuyorsun degil iste olay. oradaki amac vucudun ust kismini sabir tutup sadece alt kismini saga sola dondurmek. ust kisim sabit kaldigi icin donme hareketlerini yaparken ister istemez orada bir sıkısma oluyor. oyle saga sola donmekle olmuyor yani.
ust sabit- asagisi belden itibaren doncek.

ben kısaca öyle bahsetttim. sağa sola dönmekle olsaydı aleti almadan yerimde döner dururdum. ben aleti kullanan varmı ne işe yaradığını merak ediğim için sordum kısacada sağa sola dönüyorsun dedim tatlım bilmem anlatabildin mi yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…