Fikir bekliyorum son iki günüm kaldı?

konu hakkında bilginiz var sanırım sizin öneriniz nedir bana teşekkür ederim

konu hakkında bilginiz var sanırım sizin öneriniz nedir bana teşekkür ederim

Bu işlerde öneri olmaz

Orada çalışacak olan sizsiniz

Eski işinizdeki yetki durumunuzu burayı tartacak olan sizsiniz

Ama orada huzursuzsunuz bir de burayı deneyin

Olmazsa yeni iş ararsınız

Bu işlerde öneri olmaz

Orada çalışacak olan sizsiniz

Eski işinizdeki yetki durumunuzu burayı tartacak olan sizsiniz

Ama orada huzursuzsunuz bir de burayı deneyin

Olmazsa yeni iş ararsınız
teşekkür ederim

MEmur olun daha iyi, rehber öğretmenlik diplomanız yokken o alanı talan etmeyin. Hemde mutsuz olduğunuz bir yerde psikolojik olarak yıpranırsınız ve hiç bir şey sizin bu yıpranmışlığınızı telafi edemez.

Bu duruma gelmistim bi keresinde ve kabul etmistim ben. Bence kabul etme cünkü ben pisman oldum aninda ve bir hafta gecti hepsi yine ayni tas ayni hamam oldular.

ben burda 6 gü çalıştığım için çok fazla birşeye zamanım kalmıyor.oyzden diğer yerde zaman kalır ve ders te çalışabilirim.okulumu bitirip öğretmenlik yaparım diye düşünüyorum.

Bu duruma gelmistim bi keresinde ve kabul etmistim ben. Bence kabul etme cünkü ben pisman oldum aninda ve bir hafta gecti hepsi yine ayni tas ayni hamam oldular.
memurluk mu yaptınız okulda nasıldı mesela nelerden pişman oldunuz bahsedermisiniz lütfen

Valla kızlar ben işin derecesini kavrayamadım Ben de öğretmenim birçok okulda da çalıştım Okulda memurluk yapanlar genelde hizmetli kadrosundaki kişiler oluyordu Aşçı temizlikci vs ya iskurdan alınır ki bu çok geçici bir şey Ya hizmet alımından alınır bu daha kalıcı ama yine de zaman zaman yenileniyor Ya da okul aile birlikleri parayla çalıştırıyor ki bu her sene değişebilir Siz işin bu boyutunu bi ogrensenize
Ama siz öğrencisiniz galiba Eger öyleyse zaten nihai is başka olacaktır o zaman çalışma saati kriteriniz oldu
Yazdığım şeyler benim bildikelrimden ibaret ama belki değişmiş olabilir

memurluk mu yaptınız okulda nasıldı mesela nelerden pişman oldunuz bahsedermisiniz lütfen
Yok ben normal calisiyordum. Muhasebe bürosunda ve zaten yeterince zor bi is bide üstüne hep haksizlik oluyordu resmen kölelikti.sonra patladim ben isi birakiyorum diye. Yalvarmalar, kiymetimi anlamalar falan derken kabul ettim ama degismedi hicbirsey.. tabi sana garantisini veremez kimse, icinden ne geliyorsa onu yap bence. Hem degisiklik iyidir

Ben yeni yeri denerdim..Benim mizacimla alakalida bir durum.mutsuzsam heyecan vermiyorsa parası az bile olsa beni mutlu edeceğine inandığım yeri denerdim.

Sazan gibi atlayacaktim ki, memurluk deyince iyice didik didik bir araştırın bence.

ben okula gittim memurun bildiğin müdür gibi odası var kendine ait o yerde nasıl hizmetli çalışsınki? meb den gelen yazışamları kontrol etme evrak takini vs.işler var.bir kere bilgisayarı iyi bilmek gerekiyor.

bende yeni işi kabul ettiniz ve pişman oldunuz sandım pardon bende bitirdim artık kabul edemem eski işyerini sonuç ne olursa olsun gidicem

Sazan gibi atlayacaktim ki, memurluk deyince iyice didik didik bir araştırın bence.
ya okulda devlet memur atamıyormu.ben anlamadım herkesin neden tuhafına gitti bu olay.devlet atamamış bunlarda ücretli öğretmen gibi ücretli memur alıyolar bundan anlaşılmayacak bişey yok ama herkes şaşırıyor.

Sizin maaşiniz okul aile birliğinden ya da okulun gelirlerinden karşılanacak. Sözleşmeli personel olmayacaksınız. O müdür o okulda kaldığı müddetçe ve sizden memnun olduğu müddetçe ordasiniz ama heran herşey olabilir. Önceki görev yaptığım okulda kadın senelerdir çalıştı emekliliğine iki yıl kala yeni müdür işten çıkardı ben başka birisiyle devam etmek istiyorum diye. Şuan müdürler çalıştıkları okulda 4 yıl kalabiliyorlar. Müdür yeni atandiysa ve sizden memnun kalırsa 4 yılı garantilersiniz sonrası ise muamma. Ama orada da tatmin olacağınızı düşünmüyorum. Yapacağınız iş evrakları takip etmek ve müdürün size verdiği görevleri yerine getirmek. Derse girmek gibi bir durum mümkün değil.

Hımm olsun zaten benim okulum bir sene sonra bitiyor.ben bir sene orda kalsam yeter.
Benim hedefim zaten öğretmenlk sonra özellere başvuru yapıcam.benim tek takıldığım şey maaşımı alabilirmiyim konusuydu onuda sordum bilenlere alabilirsin verirler kesin dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…