- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
konu hakkında bilginiz var sanırım sizin öneriniz nedir bana teşekkür ederimaynen böyle
burada memur kavramından anlam karmaşası oldu
konu sahibi okulun yazı çizisini yapacak, bir nevi katip olacak eskiden onlara memur denirdi esasen devlet memuru değil
bu kişiler de hizmetliler de yemek yapanlar da artık okulda kim varsa devlet memuru değil artık
eskilerden kalan devlet memuru görevliler de var ama onlar emekli oldukça yerlerine çok az kişi alıyorlar
konu hakkında bilginiz var sanırım sizin öneriniz nedir bana teşekkür ederim
teşekkür ederimBu işlerde öneri olmaz
Orada çalışacak olan sizsiniz
Eski işinizdeki yetki durumunuzu burayı tartacak olan sizsiniz
Ama orada huzursuzsunuz bir de burayı deneyin
Olmazsa yeni iş ararsınız
MEmur olun daha iyi, rehber öğretmenlik diplomanız yokken o alanı talan etmeyin. Hemde mutsuz olduğunuz bir yerde psikolojik olarak yıpranırsınız ve hiç bir şey sizin bu yıpranmışlığınızı telafi edemez.merhaba ben özel eğitim kurumunda eğitim danışmanı olarak çalışıyorum.5 yıl olacak.işe girdiğimde sürekli kendimi geliştireyim istedim daha iyi yerlere geleyim diye maaş iyi değildi ilk girdiğimde şuan fena değil ara ara primde geliyor.kendini geliştirenleri iyi yerlere getirdiklerini duydum gördüm bende 2.üniversitemi okudum birirmek üzereyim o aradada formasyon aldım.ve müdürden bi isteğim oldu ama bana şans vermedi bekledim gene olmadı söz verdi yapmadı sonra dayanamadım ağladım rehber öğretmenliğine başlamak istiyordum ama işlerimide aksatmamam sözü vrniştim zorla verdi bana bir sınıf ama onuda zorla verdi beni saymıyordu kimse zorla yapıyor gibiydim diğer rehberliklerde istemiyorlardı.bunları farkettim.mutsuz mutsuz işe gidip geliyordum.7de çıkıyorum akşam haftada 1gün izin.ve yorgunluk cabası.derken bu hafta bi teklif geldi gittim görüştüm devlet olulunda memurluk hafta sonu tatil olması beni cezbetti şartları nasıldır bilmiyorum ama öyle ısındımki oraya anlaştım orayla.mesai şartları daha iyi buradan.
Şimdiki iş yerimede işten ayrılacağımı söyledim ama kimseyi kırmamak adına yoruluyorum artık gitmek istiyorum falan dedim.onlarda beni ikna etmye çalışıyolar.ama ben onlara müdüre özellikle çok kırgınım.siz olsanız yeni bir başlangıçmı yapardınız yoksa alışmış olduğunuz yerde mutsuz da olsanız devam edermiydiniz?teşekkürler
ben burda 6 gü çalıştığım için çok fazla birşeye zamanım kalmıyor.oyzden diğer yerde zaman kalır ve ders te çalışabilirim.okulumu bitirip öğretmenlik yaparım diye düşünüyorum.MEmur olun daha iyi, rehber öğretmenlik diplomanız yokken o alanı talan etmeyin. Hemde mutsuz olduğunuz bir yerde psikolojik olarak yıpranırsınız ve hiç bir şey sizin bu yıpranmışlığınızı telafi edemez.
memurluk mu yaptınız okulda nasıldı mesela nelerden pişman oldunuz bahsedermisiniz lütfenBu duruma gelmistim bi keresinde ve kabul etmistim ben. Bence kabul etme cünkü ben pisman oldum aninda ve bir hafta gecti hepsi yine ayni tas ayni hamam oldular.
Memurluk dedigi okulun kagit iclerini yapan ilce mem den gelen yazilari ileten fotokopi ceken okul memur lari var ya onlardandir. Onlara da memur diyorlar kadrolu memur degilller.Ben de onu çözmeye çalışıyorum.
Yok ben normal calisiyordum. Muhasebe bürosunda ve zaten yeterince zor bi is bide üstüne hep haksizlik oluyordu resmen kölelikti.sonra patladim ben isi birakiyorum diye. Yalvarmalar, kiymetimi anlamalar falan derken kabul ettim ama degismedi hicbirsey.. tabi sana garantisini veremez kimse, icinden ne geliyorsa onu yap bence. Hem degisiklik iyidirmemurluk mu yaptınız okulda nasıldı mesela nelerden pişman oldunuz bahsedermisiniz lütfen
ben okula gittim memurun bildiğin müdür gibi odası var kendine ait o yerde nasıl hizmetli çalışsınki? meb den gelen yazışamları kontrol etme evrak takini vs.işler var.bir kere bilgisayarı iyi bilmek gerekiyor.Valla kızlar ben işin derecesini kavrayamadım Ben de öğretmenim birçok okulda da çalıştım Okulda memurluk yapanlar genelde hizmetli kadrosundaki kişiler oluyordu Aşçı temizlikci vs ya iskurdan alınır ki bu çok geçici bir şey Ya hizmet alımından alınır bu daha kalıcı ama yine de zaman zaman yenileniyor Ya da okul aile birlikleri parayla çalıştırıyor ki bu her sene değişebilir Siz işin bu boyutunu bi ogrensenize
Ama siz öğrencisiniz galiba Eger öyleyse zaten nihai is başka olacaktır o zaman çalışma saati kriteriniz oldu
Yazdığım şeyler benim bildikelrimden ibaret ama belki değişmiş olabilir
bende yeni işi kabul ettiniz ve pişman oldunuz sandım pardonYok ben normal calisiyordum. Muhasebe bürosunda ve zaten yeterince zor bi is bide üstüne hep haksizlik oluyordu resmen kölelikti.sonra patladim ben isi birakiyorum diye. Yalvarmalar, kiymetimi anlamalar falan derken kabul ettim ama degismedi hicbirsey.. tabi sana garantisini veremez kimse, icinden ne geliyorsa onu yap bence. Hem degisiklik iyidir
ya okulda devlet memur atamıyormu.ben anlamadım herkesin neden tuhafına gitti bu olay.devlet atamamış bunlarda ücretli öğretmen gibi ücretli memur alıyolar bundan anlaşılmayacak bişey yok ama herkes şaşırıyor.Sazan gibi atlayacaktim ki, memurluk deyinceiyice didik didik bir araştırın bence.
Okulun gelirleri iyi ise müdür maaşını artırabilirevet maaş okulun kasasından veriliyormuş.bunu araştırdım.ama bana aynen öyle dedi.yalanmı söylüyor bilmiyorum ama neden yalan söylesin onuda anlamıyorumki
Hımm olsun zaten benim okulum bir sene sonra bitiyor.ben bir sene orda kalsam yeter.Sizin maaşiniz okul aile birliğinden ya da okulun gelirlerinden karşılanacak. Sözleşmeli personel olmayacaksınız. O müdür o okulda kaldığı müddetçe ve sizden memnun olduğu müddetçe ordasiniz ama heran herşey olabilir. Önceki görev yaptığım okulda kadın senelerdir çalıştı emekliliğine iki yıl kala yeni müdür işten çıkardı ben başka birisiyle devam etmek istiyorum diye. Şuan müdürler çalıştıkları okulda 4 yıl kalabiliyorlar. Müdür yeni atandiysa ve sizden memnun kalırsa 4 yılı garantilersiniz sonrası ise muamma. Ama orada da tatmin olacağınızı düşünmüyorum. Yapacağınız iş evrakları takip etmek ve müdürün size verdiği görevleri yerine getirmek. Derse girmek gibi bir durum mümkün değil.
İsmi memurluk sadece işçi aslındakpss olmadan nasıl oluyor memurluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?